Momondo

Alle anmeldelser

Momondo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 anmeldelser

Hvis du skal booke et fly, da har du mange muligheder at vælge mellem – Men hvilket flyselskab skal du montrods rette snuden mod? Qatar...

Logo Emirates

Emirates

1 anmeldelser

Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved i...

Logo Flyforsinkelse

Flyforsinkelse

1 anmeldelser

At rejse med fly kan give en masse oplevelser. Disse oplevelser er dog ikke altid positive, eftersom den rejse man har brugt tid på at planl&...

Logo Sunweb

Sunweb

1 anmeldelser

Sunweb er rejser, solrejser, og det er et meget konkurrencepræget marked, som de opererer i så der er ikke plads til fejltrin. Sommeren...

Momondo

De fleste danskere gør det på et eller andet tidspunkt i løbet af deres tilværelse - sætter sig om bord på en flyver. Nogle fordi de skal på forretningsrejse, nogle for at besøge familie og venner i andre lande eller bare landsdele, men de fleste for at holde ferie. De fleste rejser sydpå. De populære turistmål er fortsat lande som Spanien, Italien, Grækenland, Tunesien, Tyrkiet, Marokko og Egypten. For her er vejret som regel varmere og mere solrigt end her oppe nordpå. Men mere fjerne rejsemål er også populære. Det kan være alt fra Thailand til USA. Og som alle andre, vil vi gerne rejse billigt.

Om Momondo
Når det kommer til at rejse billigt, så har Momondo dem hjælpende hånd, du har brug for. Det er nemlig din online søgemaskine efter billige flyrejser til samtlige rejsemål i verden. For samme afgang kan have mange priser, alt efter, hvor du bestiller, men faktisk også hvornår. Hold øje og slå til, når pris og sted er passende. Det er selvfølgelig en service til alle dem, der selv sørger for indkvartering om det så er hotel eller privat. Men igen så kan de slags rejser gøre det hele meget billigere, og det giver råd til mere rejse på sigt. Det kræver desuden så lidt af dig som forbruger.

Services hos Momondo
Når du skal søge efter rejser, er det hele gjort let for dig. Du kan taste ind, om det bare er en enkelt voksen, der skal rejse, eller om det er hele familien. Du kan også vælge en rejsedag, der passer ind i dine planer, eller bare se, om det bedst kan svare sig at rejse en tirsdag eller en torsdag. Ugedage kan som bekendt betyde rigtig meget. Du har også mulighed for nemt at finde flyrejser til de mest populære rejsemål verden over. Så behøver du ikke søge, for Momondo har gjort det hele for dig.

Kundeservice og klager
Du kan være helt sikker på, at det er de helt aktuelle priser, du får serveret hos Momondo. Det er deres forretningskoncept, og det virker. En anden service er, at det er gratis for dig at søge efter de billigste rejser. Det er uanset, om det er en søgning eller flere, du bruger Momondo til. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvordan du skal bruge hjemmesiden, så har de en FAQ, du kan læse. Du kan også skrive til dem, og de har en formular til lige dette formål. Her kan du også komme med ris og ros.

Anmeldelse af Momondo
Rejser du lidt eller meget, og har du brugt Momondo til at finde en billig flyrejse, så kan du skrive en anmeldelse af dine oplevelser med dette firma her. Du kan fortælle, om det er så let at bruge hjemmesiden, som de selv skriver, eller om du har fået nogle gode priser på flyrejser, der har gjort din rejse lidt bedre, for det er rart at betale mindre for mere. Du kan skrive, hvad du vil, så længe det er ærligt og konstruktivt.