Kiwi

Alle anmeldelser

Kiwi

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Søren F.
Jeg må sige, at jeg er imponeret. De reserverede alt som anmodet til den angivne pris. Alle flyvninger havde realistiske ekspeditionstider. Da flyene blev tilgængelige for check-in, tjekkede de mig...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Takker

  Jeg må sige, at jeg er imponeret. De reserverede alt som anmodet til den angivne pris. Alle flyvninger havde realistiske ekspeditionstider. Da flyene blev tilgængelige for check-in, tjekkede de mig ind og sendte mig boardingpassene via deres app. Da et af de fire fly var forsinket, var de de første til at underrette mig. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen. Havde ingen klager eller problemer med vores fly, selvom vores fly var aflyst, fik vi nemt flyttet til det næste ledige fly.

  Min ven modtog også en besked ved midnat om, at min flyrejse/booking var aflyst, ringede til deres 24/7 kundesupport, og jeg fik en ny reservation på maksimalt 30 minutter. Tak!


Andre læste også

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Logo Sunweb

Sunweb

1 anmeldelser

Sunweb er rejser, solrejser, og det er et meget konkurrencepræget marked, som de opererer i så der er ikke plads til fejltrin. Sommeren...

Kiwi

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke algoritmerog prisfastsættelsessystemer. Dette betyder, at man ikke altid kan finde og se alle de forskellige priser hos udbyderne, samt at to personer der foretager den samme søgning, muligvis ikke bliver sendt de samme resultater. Der er mange forskellige online platforme at vælge mellem, når man skal bestille rejser, herunder flyselskabernes egne hjemmesider, så hvordan kan man som forbruger sikre sig, at man bestiller hos den bedste udbyder, der kan tilbyde de bedste rejser? Kundenameldelser fra andre i samme situation, der før har fundet og investeret i samme type produkter og services som man selv leder efter, har i lang tid været en populær måde at bedømme kvalitet på. På den måde kan man læne sig op ad andres erfaringer og se hvor de har sparet penge, oplevet god service og hvor de vil anbefale andre, at investere deres penge. 

Om Kiwi.com
Ideen bag Kiwi.com opstod i Tjekkiet i 2011, da grundlæggeren Oliver Dlouhý selv befandt sig i en situation hvor han forsøgte at finde billige flybilletter til en ferie, hvorefter han får en idé til en søgemaskine, der foretager søgninger anderledes end normalt. Han slog sig derefter sammen med Jozef Képesi om at udvikle denne form for flyrejsesøgemaskine. I dag er Kiwi.com en platform der har en række indbyggede funktioner, såsom en metasøgemaskine, direkte booking af flybilletter og andre former for transport. Når man foretager en billet-søgning på denne hjemmeside, så benyttes virksomhedens unikke "virtual interlinking"-koncept, hvilket kombinerer ruter fra over 750 luftfartsselskaber. Dette inkluderer mange, der normalt ikkesamarbejder omkring onlinebookinger.

Produkter og Services hos Kiwi.com
Ifølge virksomheden selv, drager man som kunde hos Kiwi.com fordel af deres tekniske produkter og rejsehacks, hvilket betyder at deres kunder kan finde de bedste tilbud, selv hvis flyselskaberne ikke annoncerer dem på deres hjemmesider. Virksomhedens hack, som benyttes til selv-transfers, hjælper alle der benytter Kiwi.com med at rejse overalt i verden, ved at forbinde flyselskaber og luftfartsselskaber, der ikke normalt samarbejder og kombinerer ruter med hinanden. Virksomheden oplyser, at de derigennem kombinerer fly, tog og busser for at skabe unikke rejseruter, som andre søgemaskiner ikke er i stand til at finde.
Hvor andre søgemaskiner og platforme fokuserer på direkte flyvninger til de mest populære destinationer, så fokuserer denne virksomhed via deres platform på at tilbyde de billigste muligheder, hvilket inkluderer flyvninger der har flere mellemlandinger. Folk der bestiller gennem Kiwi's platform kan vælge at stige af i en af de "skjulte byer" og således springe den sidste del af rejsen over.

Komplimenter, Klager og Tips til Kiwi.com
Alle der tidligere har bestilt rejser gennem Kiwi.com og derfor har afprøvet deres søgemaskine og deres virtuelle interlinking, vil kunne hjælpe andre danskere der overvejer at gøre det samme, ved at skrive en brugeranmeldelse her på siden. Anmeldelser er et af de bedste værktøjer man som privatperson har til rådighed, når man vil evaluere og undersøge virksomheder og services, udenom marketing og reklametekster, der på overfladen alle lover det samme. Skriv et par linjer omkring hvad de oplevede med Kiwi.com og hvad du synes, andre danskere bør vide, før de bestiller deres næste rejse.