Omio

Alle anmeldelser

Omio

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Line R.
Natalia var en vidunderlig kunderepræsentant. Jeg lavede en fejl med de korrekte datoer for mine rejseplaner, og hendes svar var virkelig effektivt. Der var nogle blandede oplysninger fra andre Omi...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed oplevelse og rejse

  Natalia var en vidunderlig kunderepræsentant. Jeg lavede en fejl med de korrekte datoer for mine rejseplaner, og hendes svar var virkelig effektivt. Der var nogle blandede oplysninger fra andre Omio-repræsentanter, men Natalia gjorde sit bedste for at ordne alt! Håber der var flere som hende.

  Desværre var vi på grund af de nuværende omstændigheder ikke i stand til at rejse. Jeg kontaktede Omio med det samme og forklarede, at de fortalte mig, at jeg ikke nødvendigvis var berettiget til at ændre reservationen eller en refusion, men som en gestus af goodwill, hvis jeg reserverede en anden rejse (samme rute) gennem Omio, ville min oprindelige reservation blive refunderet. Alle e-mails blev besvaret hurtigt og med viden.


Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Omio

Hvis man skal på rejse, så kan der være mange detajler i forhold til transporten, som man kan bruge til at nå sin destination. Det er ikke kun tidskrævende at planlægge, men det kan også være svært at finde ud af om transport overhovedet er tilgængelig, lige så vel hvilken type transport der er mulig.

Om Omio
Siden 2013 har Omio været en innovativ platform, der hjælper folk med effektiv planlægning af deres rejser. Deres side hjælper med planlægning af transport, hvilket de kan gøre fordi de har samlet mere end 1000 transportudbydere, så du kan finde ud af om en specifik type transport er tilgængelig. Omio bliver også støttet af mange forskellige investorer og virksomheder, hvilket gør Omio til et sikkert valg. Hvis du bruger Omio, så prøver de at hjælpe dig med at spare tid og penge der kommer med planlægning og transport.

Produkter og tjenester
Omio tilbyder mange transportmuligheder, dette er transport med fly, bus, tog, færge, bil lige så vel som transport til selve lufthavnen. Med Omio kan du vælge hvor du gerne vil have transport fra og til, hvorefter den genererer en optimal rute med den transporttype du har valgt. For at gøre det nemmere så har Omio også en app så du kan have billetterne på telefonen og planlægge ruten derfra. Du kan også vælge om billetten skal være en enkeltbillet eller tur-retur. I mange tilfælde skal andre med på rejsen, dette kan der også tilpasses på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Hvis du har brug for kundeservice, så har Omio prøvet at gøre dette så nemt som muligt. Dette har de gjort med en side der indeholder ofte stillede spørgsmål, så du nemt kan læse om et specifikt emne. Omio har også en specifik side til kundeservice med fokus på specifikke tjenester som f.eks. betaling, konto, billet og andet. Hvis der er noget andet du er nysgerrig om eller du har brug for hjælp til noget specifikt. Så kan du også bruge deres kontaktform hvor du så vil få respons over email.

Anmeldelse
Har du booket en rejse med Omio før? Hvis du har eller valgte at lade vær, så vil vi gerne høre hvorfor. Hvis du skriver en anmeldelse her på DanskeAnmeldelser, så kan andre folk bruge din erfaring til at vurdere om Omio er troværdig og om de selv burde bruge platformen. Din anmeldelse går også til en samlet vurderet af Omio platformen, så gennemsnittet af alle bedømmelser, kan bruges til at danne sig et generelt overblik over kvaliteten.