Flixbus

Alle anmeldelser

Flixbus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Flybillet

Flybillet

0 anmeldelser

Ferien står for døren, og når du skal finde der, hvor du skal hen, så er der altid nogen, som står klar, men hvis du...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 anmeldelser

Skyscanner er din mulighed for at vælge mellem tusindvis af destinationer, og de giver dig en mulighed for at lede blandt destinationer og ho...

Logo Myholidays

Myholidays

0 anmeldelser

Langt de fleste mennesker bruger meget tid og energi på at planlægge ferier og rejser. Der er derfor en lang række forskellige se...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Flixbus

Rejser er noget, som i dag er lettere og hurtigere end nogensinde før, men der er også kommet mange miljøafgifter på, og det er ikke altid så let at rejse, så derfor er det godt, der er firmaer som Flixbus. Flixbus er nemlig en behagelig form for rejse, og de har priser så lave som 5 pund, det er under en 50 kroner, noget som de færreste kan matche. Flixbus har afgange over hele Europa, og de er altid klar til at give dig det bedste tilbud på en rejse mellem mange af de store destinationer på hele kontinentet.

Om Flixbus
Flixbus er startet i 2013 og er en af de nye på rejsemarkedet. En benhård branche, men det til trods, så er de kommet fint igennem det hele og sørger i dag for mange tusind menneskers rejse mellem flere end 2.000 destinationer i 29 lande og til priser, som er meget konkurrencedygtige. Flixbus er løsningen for studerende og dem, som ikke vil bruge tusindvis af kroner, men som stadig vil rejse med komfort, og som er klar på en lidt længere rejsetid. Flixbus overholder selvfølgelig alle sikkerhedskrav, og der er ikke noget med at gå på kompromis med køre-hviletider eller andet. Det er noget, som kan influere på sikkerheden. Det er noget, der ikke må gås på kompromis med, og det gør de heller ikke, for kunderne kommer først.

Services hos Flixbus
Hos Flixbus får du rejser. Det er rejser, som er til mange af de store destinationer hele Europa - næsten.
Rejserne foregår i busser, som har så meget komfort, som det er muligt at putte ind i dem uden at gå på kompromis med sikkerheden. Flixbus sørger for at holde omkostningerne nede, så rejserne ikke kommer til at koste mere, end at alle kan være med. Flixbus kan være med til at give dig en billig rejse til hovedstæder i over 29 lande. Noget som gør, de har et netværk, som sikrer, du hurtigt og sikker kommer rundt til de steder, du gerne vil besøge.

Klager og kundeservice
Hvis du står og vil have fat i kundeservice med enten en klage, eller hvis du har en forespørgsel til en af deres mange rejser, så er kundeservice klar både på mail og på telefon til at hjælpe dig, og det er for dem lige meget, hvad det er deres kunder henvender sig med. Alle får den samme gode service. Både mail og telefonnumre finder du let på hjemmesiden, og også på mail er der et hurtigt og kompetent svar.

Anmeldelse af Flixbus
Vi gør det alle. Bruger hjemmesider, som bedømmer firmaer, når vi leder efter dem, som vi måske vi handle med. Nu er der så kommet en ny hjemmeside, hvor du også kan være en af dem, som bedømmer, og den nye hjemmeside tillader dig at skrive en mere nuanceret og objektiv anmeldelse. Det er noget, som mange andre forbrugere gerne vil bruge i fremtiden, når de vælger et nyt firma at handle med, og firmaerne kan selv bruge det til at blive bedre, hvis de lytter til kundernes konstruktive kritik.