Risskov Bilferie Anmeldelser

: 26
85% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-21
Hurtig og fin betjening
Jeg har altid været glad for den hurtige og effektive service, jeg har fået hos jer. Det har alti...Læs om
Frede

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-28
Hotel voucher
Jeg kunne slet ikke tro mine egne øjne, da vi ankom til hotellet på det tidspunkt, der stod på vo...Læs om
Ditlevsen

Mest stemmer anmeldelse

  2024-02-25
Rigtig god oplevelse
Det er virkelig nemt at bestille på deres hjemmeside, personalet er super venligt. Jeg har besøgt...Læs om
J. Albrechtsen

Anmeldelser (26)

  (19)

 (1)

  (5)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Tak for turen

  Jeg havde fornøjelsen af at ride med Frank i onsdags, hvorefter han afleverede min søn på vejen. Jeg var i stand til at tilbringe 2 1/2 time på det arkæologiske museum. Derefter en privat tuen videre, som selskabet arrangerede. Frank var meget vidende og var en fremragende rejseguide. Da vi kørte rundt i Rom, påpegede Frank byens højdepunkter. I dag havde jeg fornøjelsen af at køre med David, som organiserede listen over kirker for mig, så jeg kunne få det bedste ud af min tid, og hans viden om de forskellige kirker var nyttig. Han inkluderede endda et par stop, der ikke var på vores tur. Han var venlig nok til at aflevere os og vores næste tur og levere vores indkøb til vores hotel. Jeg vil bestemt anbefale Daniele og hans team af chauffører til din egen brugerdefinerede tur!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af bilferie

  Jeg har købt en bilferie hos jer flere gange om året, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg får altid den vare eller oplevelse, som jeg har købt, og jeg er meget tilfreds med servicen, jeg får. Personalet er altid venligt og hjælpsomt, og de er altid villige til at svare på alle mine spørgsmål. Priserne er rimelige, og jeg synes altid, at jeg får god værdi for mine penge. Leveringen af min bilferie har altid været punktlig, og jeg kan altid regne med at få mine bilnøgler i rette tid. Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse hos jer, og jeg vil bestemt vende tilbage.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af hotelophold

  Risskov Bilferie er et fantastisk sted at bestille et hotelophold, hvis man har lyst til at komme lidt væk og prøve noget nyt. De har masser af gode hoteller at vælge imellem, og det er nemt og hurtigt at booke. Personalet er venligt og imødekommende, så man føler sig virkelig velkommen. Priserne er rimelige, og man får virkelig noget for pengene. Man får hurtigt og problemfrit bekræftelse på bookingen og alle nødvendige instruktioner. Jeg vil varmt anbefale Risskov Bilferie til alle, som ønsker en fantastisk og problemfri oplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af bilferie

  Vi har taget på bilferier mange gange! Tit har venner arrangeret det, men nogle gange tager vi også af sted alene. Vi har været rigtig tilfredse hver gang, og det har levet op til vores forventninger. Maden har altid været rigtig god, og personalet har været virkelig venlige og hjælpsomme! Så ja, vi fortsætter med at tage på disse ture. Vi nyder både dagene og nætterne og elsker at udforske vores smukke land uden at bekymre os om, hvor vi skal bo. Vi bestemmer det, når vi er på farten og ser, hvad der venter os. ❤️


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hotel voucher

  Jeg kunne slet ikke tro mine egne øjne, da vi ankom til hotellet på det tidspunkt, der stod på vores voucher, kun for at finde ud af, at receptionen var lukket. Det ødelagde virkelig vores ophold og var en kæmpe skuffelse for os og mange andre familier. Vi havde planlagt vores dag ud fra det tidspunkt, og det endte bare med at være spild af tid. Hotellet havde åbenbart ændret deres åbningstider tre måneder før, men hvorfor blev tidspunktet på vores voucher ikke opdateret? Det virker så uprofessionelt og dårlig kommunikation fra Risskov Bilferie.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Bestilling af 3 værelser

  Hold da op, jeg må indrømme, at jeg var virkelig skuffet over den serviceoplevelse, jeg fik hos jer! Jeg forsøgte både online og telefonisk at booke 3 værelser, men fik at vide, at det ikke kunne lade sig gøre. I stedet blev jeg bedt om at lave 3 separate bookinger og betale 3x89 kr. i ekspeditionsgebyr. Selvom I selv indrømmede, at det ikke var fair, nægtede I at ændre på det. Jeg er virkelig skuffet over, hvordan I håndterede situationen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Vores ophold på et hotel

  Vi havde bestilt et ophold på et hotel, og det gik helt galt fra start til slut. Det var virkelig en forfærdelig oplevelse, og på kun fire timer var alt ødelagt. Hotellet var en sand katastrofe, og det var vores eneste tid uden børn i lang tid. Vi spildte ni timer på offentlig transport, tur/retur, for at tilbringe fire elendige timer på stedet. Vi kontaktede straks rejsebureauet, og efter nogle samtaler fik vi arrangeret et fantastisk ophold et andet sted, som var så meget mere hyggeligt.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  God hjemmeside med god udvalg

  Jeg synes virkelig, at hjemmesiden fortjener en topkarakter. Jeg finder den virkelig nem at navigere rundt på, og udvalget af produkter er bare super godt. Vi har handlet her flere gange nu, og vi vil helt sikkert gøre det igen. Det er så nemt at finde det, man leder efter, og bestillingen går virkelig hurtigt. Udover det er vi virkelig glade for servicen - de svarer altid hurtigt og professionelt på vores spørgsmål. Priserne er rimelige, og leveringen er altid hurtig og pålidelig.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Bilferie

  Jeg er virkelig glad for den oplevelse, jeg havde hos jer. Alting gik så smidigt, og jeg vidste præcis, hvad jeg kunne forvente. Jeg satte stor pris på, at jeg kunne læse om faciliteterne på hotellet, læse anmeldelser og lignende, før jeg besluttede mig. Det gav mig en god følelse af forberedelse, da jeg bookede min bilferie. Jeg vil helt klart anbefale jer til andre, for jeg har virkelig haft gode oplevelser hos jer. Hver gang jeg handler hos jer, bliver jeg virkelig tilfreds.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af ferieophold hos Risskov Bilferie

  Jeg havde en rigtig god oplevelse med mit køb af en ferie hos Risskov Bilferie. Beliggenheden var perfekt i Nordjylland med masser af seværdigheder i nærheden. Værelserne var lyse og rene, og maden var super lækker. Jeg nød virkelig de tre retters menuer hver dag. Morgenbuffeten var også rigtig god. Personalet var venligt og hjælpsomt hele vejen igennem, og det gjorde min ferie endnu bedre. Alt i alt en fantastisk oplevelse til en fornuftig pris.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hurtig og fin betjening

  Jeg har altid været glad for den hurtige og effektive service, jeg har fået hos jer. Det har altid været en fornøjelse at handle her, og jeg har aldrig følt mig skuffet. Personalet er altid venligt og imødekommende, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min rejseoplevelse

  Jeg har lige været på en ferie med Risskov Bilferie, og selvom der var nogle gode oplevelser, så stødte jeg også på nogle udfordringer undervejs. Det var nemt at booke turen, og jeg var virkelig glad for den hurtige bestillingsproces. Desværre løb jeg ind i problemer på hotellet, da faciliteterne var lukkede, og jeg synes ikke, at kompensationen var tilstrækkelig for besværet. Jeg havde egentlig planlagt at bruge poolen og fitnesscenteret, men desværre var de ikke tilgængelige. Derudover var spisetiderne for sene for mig, og det var svært at finde relevante oplysninger på hotellet.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Rejsebestilling

  Efter nogle uheldige ting, der skete under den der epidemi, som vi heldigvis fik løst på den gode måde, har jeg brugt Risskov Bilferie flere gange, og jeg er virkelig glad for det. Det er dejligt at kunne booke de datoer, jeg gerne vil have, og stadig få en god pris. Jeg har haft gode oplevelser med firmaet, og hvis det bliver ved med at være sådan, vil jeg være meget tilfreds.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Kort ventetid, kompetente medarbejdere, gode ophold

  Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at booke weekendophold hos jer. Ventetiden, når man ringer, er kort, og personalet er altid dygtige og klar til at besvare mine spørgsmål. Jeg har altid kunne finde fantastiske ophold hos jer, og hvis der opstår problemer, så er I hurtige til at hjælpe. Jeg føler mig tryg ved at handle hos jer, og jeg vil helt sikkert vende tilbage.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fint bookingssystem, dejlig tur til Harzen

  Det var virkelig nemt at finde rundt på hjemmesiden, der var masser af nyttige oplysninger, og bookingssystemet fungerede super hurtigt og glat. Vi nød virkelig vores tur til Harzen, hotellet var skønt, og omgivelserne var bare helt perfekte. Kan klart anbefales!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af hotelophold med gratis parkering

  Jeg blev faktisk ret skuffet over, at selvom jeg havde arrangeret et ophold med gratis parkering på grund af mit handicap, var det virkelig svært at finde en ledig parkeringsplads i nærheden af hotellet. Jeg endte med at skulle parkere et godt stykke væk og tage en bus tilbage. Det var lidt irriterende, ærligt talt.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ferie med bil

  Når man skal på ferie med sin familie og bil, så er Risskov Bilferie bare det perfekte sted at tage hen! Personalet var virkelig søde og hjalp os med at finde de bedste steder at besøge. Morgenmaden var også virkelig lækker og der var så mange valgmuligheder. Jeg vil give dem 7 stjerner, fordi de var så fantastiske og gav os en helt fantastisk ferieoplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Rigtig god oplevelse

  Det er virkelig nemt at bestille på deres hjemmeside, personalet er super venligt. Jeg har besøgt stedet flere gange og vil helt sikkert komme tilbage. Jeg kan virkelig anbefale det!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Dit ophold på Tallhöjden värdshus i Sverige

  Jeg var på besøg på Tallhöjden værtshus i Sverige og det var virkelig fantastisk. Betjeningen var både venlig og professionel, og maden smagte helt fantastisk. Priserne var også overraskende billige i forhold til den gode kvalitet. Jeg kan klart anbefale stedet til andre og glæder mig til at besøge det igen!


Andre læste også