Risskov Bilferie Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

S
Søren U.
Jeg havde fornøjelsen af at ride med Frank i onsdags, hvorefter han afleverede min søn på vejen. Jeg var i stand til at tilbringe 2 1/2 time på det arkæologiske museum. Derefter en privat tuen vide...Læs om
O
Oluf
Hotelophold var fantastisk oplevelseLæs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Tak for turen

  Jeg havde fornøjelsen af at ride med Frank i onsdags, hvorefter han afleverede min søn på vejen. Jeg var i stand til at tilbringe 2 1/2 time på det arkæologiske museum. Derefter en privat tuen videre, som selskabet arrangerede. Frank var meget vidende og var en fremragende rejseguide. Da vi kørte rundt i Rom, påpegede Frank byens højdepunkter. I dag havde jeg fornøjelsen af at køre med David, som organiserede listen over kirker for mig, så jeg kunne få det bedste ud af min tid, og hans viden om de forskellige kirker var nyttig. Han inkluderede endda et par stop, der ikke var på vores tur. Han var venlig nok til at aflevere os og vores næste tur og levere vores indkøb til vores hotel. Jeg vil bestemt anbefale Daniele og hans team af chauffører til din egen brugerdefinerede tur!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  God oplevelse med Risskov Bilferie

  Hotelophold var fantastisk oplevelse


Andre læste også