Trainline Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

L
Lars O.
Første gang jeg har brugt dette firma til at rejse fra Cork til Dublin. Nem at bruge siden, når jeg foretager min reservation. Enkel og ligetil proces til at downloade billet på togstationen. Go...Læs om
A
augusta
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Trainline. Jeg har tidligere haft problemer med betalinger, men denne gang gik det alt glat. Praktisk og nemt at bestille mine togbilletter.Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  SUperoplvelse

  Første gang jeg har brugt dette firma til at rejse fra Cork til Dublin. Nem at bruge siden, når jeg foretager min reservation.

  Enkel og ligetil proces til at downloade billet på togstationen. God værdi. Jeg ville bruge Trainline igen

  Vi har tidligere brugt Trainline til vores europæiske togrejser og har altid været tilfredse med letheden ved at booke vores rejser, især når der reserveres før pladser frigives af jernbaneselskaberne. Denne seneste oplevelse var spot on. Jeg vil også nævne, at vi havde problemer med togrejser, da vi forlod Cork til Dublin i starten af COVID-pandemien, og Rail Ninja var der, da vi havde mest brug for dem. Tak.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Nemt og hurtigt bookingsystem

  Jeg havde en rigtig god oplevelse med Trainline. Jeg har tidligere haft problemer med betalinger, men denne gang gik det alt glat. Praktisk og nemt at bestille mine togbilletter.


Andre læste også