Trainline

Alle anmeldelser

Trainline

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lars O.
Første gang jeg har brugt dette firma til at rejse fra Cork til Dublin. Nem at bruge siden, når jeg foretager min reservation. Enkel og ligetil proces til at downloade billet på togstationen. Go...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  SUperoplvelse

  Første gang jeg har brugt dette firma til at rejse fra Cork til Dublin. Nem at bruge siden, når jeg foretager min reservation.

  Enkel og ligetil proces til at downloade billet på togstationen. God værdi. Jeg ville bruge Trainline igen

  Vi har tidligere brugt Trainline til vores europæiske togrejser og har altid været tilfredse med letheden ved at booke vores rejser, især når der reserveres før pladser frigives af jernbaneselskaberne. Denne seneste oplevelse var spot on. Jeg vil også nævne, at vi havde problemer med togrejser, da vi forlod Cork til Dublin i starten af COVID-pandemien, og Rail Ninja var der, da vi havde mest brug for dem. Tak.

  hs=b988aee23f5e09c196f2209c01382e6c<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo TripX

TripX

0 anmeldelser

Har du gået og grublet over hvor din næste ferieoplevelse skal være, men ved ikke om din økonomi kan række til det? ...

Logo Flybillet

Flybillet

0 anmeldelser

Ferien står for døren, og når du skal finde der, hvor du skal hen, så er der altid nogen, som står klar, men hvis du...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 anmeldelser

Skyscanner er din mulighed for at vælge mellem tusindvis af destinationer, og de giver dig en mulighed for at lede blandt destinationer og ho...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Trainline

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejseform, så kan den godt være dyr, og det er altid en god idé at bestille billetterne i god tid, for ellers kan du risikere, at du kommer til at stå op på en lang tur til din destination. Trainline hjlæper dig med at finde den billigste pris, og de er gode til at finde det, som er bedst for den enkelte og hjælpe med at få planlagt din tur, så du ikke skal sørge for billetter andre steder.

Om Trainline
Trainline er hjemmesiden, hvor du samler alle ydelser til tog fra over 45 lande, flere end 260 toglinjer og firmaer over hele Europa, og de er førende, når det gælder togrejser af enhver slags, så hos de 600 medarbejdere i flere end 40 lande er du i sikre hænder, når du skal bestille en rejse, som i disse moderne klimatider ikke er så forurenende som et fly jo er. Den moderne teknologi, der bruges, giver en fantastisk service for dem, som bestiller rejsen, og der er også noget komfort ved at rejse med et tog fremfor at rejse med et fly, selvom rejsetiden er noget længere, så er det afslappende, og du kan nyde naturen på vejen.

Services hos Trainline
Hos Trainline får du alt det, som du gerne vil have, når det gælder togrejser. Fra først til sidst er de med dig og sikrer, du kan få alle de billetter, som du og din familie skal bruge for at komme ud på jeres livs togrejse eller måske bare en smuttur til Tyskland for at tage på lidt juleshopping, det er dig som bestemmer. Trainline er der kun for at give dig en god service. Du kan bestille til mange forskellige toglinjer, og der er næsten ikke den samarbejdspartner, som Trainline ikke har i Europa, så det er kun hos dem, du skal bestille, når du overvejer at rejse med tog rundt i Europa.

Klager og kundeservice
Når du skal bestille en rejse, så er det jo vigtigt, du hurtigt og let kan få fat i kundeservice, for der er ikke plads til fejl, når det er din ferie eller forretningsrejse, som du er ved at bestille. Men når du skal have fat i kundeservice, enten for en forespørgsel eller fordi du vil klage, så er det ganske let. Du finder hurtigt på hjemmesiden både telefonnumre og e-mail, og lige meget hvordan du henvender dig, vil der blive svaret hurtigt, for det er med at samle sammen, så kunderne holder sig glade.

Bedømmelse af trainline
Der er mange, som gerne vil bedømme de firmaer, som de handler med, og specielt dem, som arrangerer rejser, får mange bedømmelser. Men nu er der mulighed for at give en objektiv bedømmelse og være en af dem, som er med til at være en del af beslutningsprocessen for de mange, som søger at få hjælp og støtte, når de skal finde det firma, som de vil handle togrejser med.