Flybillet

Alle anmeldelser

Flybillet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Flybillet

Ferien står for døren, og når du skal finde der, hvor du skal hen, så er der altid nogen, som står klar, men hvis du vil bruge dem, som er størst i Norden, og som kan skaffe dig en myriade af forskellige muligheder for at finde den ferie, som passer dig bedst, så vælg Flybillet. Det er nemlig lige det, som Flybillet giver dig af muligheder, myriader af forskellige flyselskaber og en overflod af valgmuligheder, når det gælder det hotel, som du kan bo på, når du skal på ferie. Jo flere muligheder, jo mere kan du finde det sted, som passer lige dig og din familie og få den ferie, I ønsker.

Om Flybillet
Flybillet ved, de opererer i et marked, som er meget konkurrencepræget, så de ved, de skal være på toppen hver eneste dag for at kunne være med blandt dem, som har kunder i biksen. Flybillet har et formål med deres forretning, og det er for dem ganske klart: De vil være dem, som giver rejsende de billigste rejser til de bedste destinationer, og det er de meget klare om. Men det er noget, der er svært, for de er på et marked, hvor forbrugeren er meget flyvsk. Det bedste tilbud er der, hvor de søger hen med det samme, så det er med at være på forkant med udviklingen.

Services hos Flybillet
Hos Flybillet er der ferie på tapetet, det er der fra første til sidste sekund, og alle de ting, der skal være, for at du får en perfekt ferie, er det, som de tilbyder dig i deres sortiment af ydelser. Flybillet har som deres primære opgave, at de finder den ferie, du vil på, til den billigste betaling, det er intet andet, men det har de også lidt lettere ved, for de samarbejder med over 650 flyselskaber og flere end 300.000 hoteller verden over. Det alene giver mange millioner kombinationsmuligheder, så det burde være muligt at finde en ferie selv til den mest kræsne.

Klager og kundeservice
Hvis du står og har enten spørgsmål eller måske en klage eller noget tredje, så står Flybillet klar på både mail og telefon for at sikre, du får lige det, som du er på jagt efter. De svarer hurtigt, og de er altid forberedt på, at kunderne skal have den bedste behandling, for det er jo glade kunder, de samler på. Alle de oplysninger, som du skal bruge, finder du hurtigt og let på deres overskuelige hjemmeside, for når man lever af kundeservice, så skal alle oplysninger være lige for.

Anmeldelse af Flybillet
Vi gør det alle, tjeker de firmaer, som vi overvejer at bruge online, og vi kigger på de mange sider, som giver dem en vurdering. Nu er der dog kommet en ny hjemmeside, og den giver dig muligheden for at give en mere udførlig og objektiv bedømmelse. Det er noget, som mange spørger efter, og du kan nu blive en del af dem, som andre læner sig op af, når de skal vælge firma, og hvis firmaerne er opmærksomme, så kan de jo også selv bruge det til at forbedre enten service eller de produkter, som de sælger.