Etihad

Alle anmeldelser

Etihad

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 anmeldelser

Hvis du skal booke et fly, da har du mange muligheder at vælge mellem – Men hvilket flyselskab skal du montrods rette snuden mod? Qatar...

Logo Emirates

Emirates

1 anmeldelser

Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved i...

Logo Flyforsinkelse

Flyforsinkelse

1 anmeldelser

At rejse med fly kan give en masse oplevelser. Disse oplevelser er dog ikke altid positive, eftersom den rejse man har brugt tid på at planl&...

Logo Sunweb

Sunweb

1 anmeldelser

Sunweb er rejser, solrejser, og det er et meget konkurrencepræget marked, som de opererer i så der er ikke plads til fejltrin. Sommeren...

Etihad

Emiratet Abu Dhabi ejede Gulf Air sammen med Bahrain, Qatar og Sultanatet Oman, og var baseret i Abu Dhabi International Airport fra 1970'erne til september 2005, da Abu Dhabi trak sig ud af flyselskabet. Indtil Omans tilbagetrækning i 2007 for at fokusere på Oman Air, forblev flyselskabet ejet af Oman og Bahrain.

Etihad Airways er Det Forenede Arabiske Emiraters flyselskab. Dets hovedkvarter er beliggende i Khalifa City, Abu Dhabi, nær Abu Dhabi International Airport. Etihad startede sin drift i november 2003 og er det næststørste flyselskab i UAE efter Emirates.

Etihad Airways destinationer
Fra juni 2019 flyver Etihad Airways til 81 passager- og fragtdestinationer i Afrika, Europa, Nordamerika, Asien og Australien fra sin hub i Abu Dhabi International Airport. Indtil det indstillede ruten til São Paulo i slutningen af marts 2017, var Etihad Airways et af de få flyselskaber, der tilbød passagerflyvninger til alle seks beboede kontinenter.

I begyndelsen af 2021 suspenderede flyselskabet sine flyvninger til Sydafrika som en del af dets igangværende netværksgennemgang. Etihad åbnede en rute to gange om ugen til Tel Aviv, Israel i april 2021.

Etihad Airways's flåde
Med en flåde på 102 Airbus- og Boeing-fly (fra februar 2020) opererer Etihad mere end 1.000 flyvninger ugentligt til over 120 passager- og fragtdestinationer i Mellemøsten, Afrika, Europa, Asien, Australien og Nordamerika. I 2015 transporterede Etihad 14,8 millioner passagerer, en stigning på 22,3 % i forhold til det foregående år, og genererede en omsætning på 9,02 milliarder USD og et nettooverskud på 103 millioner USD. Dens vigtigste base for operationer er Abu Dhabi International Airport.

Udover sin kernepassagervirksomhed driver Etihad også Etihad Holidays og Etihad Cargo. I oktober 2015 dannede Etihad sin flyselskabsalliance, Etihad Airways Partners, som blev opløst i 2018 efter at flere af dets medlemmer havde haft økonomiske vanskeligheder. Etihad Airways har minoritetsandele i deltagende flyselskaber samt en andel i Virgin Australia, som ikke officielt er opført som Etihad Airways Partner, indtil dets insolvens i april 2020, uden afkast af investeringen. Bookinger for disse flyselskaber er samlet under ét netværk.

Cargo
Etihad Cargo, tidligere Etihad Crystal Cargo, er Etihads dedikerede fragtdivision. Flyselskabet genopfriskede sit brandimage i juni 2012 og droppede "Crystal"-delen. Det fulde Etihad Cargo-navn vises nu i plakatstil i overensstemmelse med flyselskabets nuværende virksomhedsdesign.

Etihad Cargo driver seks Boeing B777F. Tidligere var en Boeing 747-400F og en Boeing 747-8F i drift, begge lejet fra Atlas Air, men i Etihad Cargo-farver. I januar 2018 meddelte Etihad, at det ville trække sine fem relativt nye Airbus A330-200F fragtfly tilbage og enten sælge eller lease dem på grund af en ændring i strategi og en reduktion i fragtkapacitet. I august 2018 blev det annonceret, at alle fem A330-fragtskibe var blevet solgt til DHL Aviation. Etihad meddelte, at det ville trække sine fem A330-200F fragtfly på pension.

I 2012 leverede Etihad Cargo 368.000 tons last, hvilket repræsenterer en stigning på 19 procent i tonnage med en stigning på 14 procent i tilgængelige tonnagekilometer. Etihads nye anlæg i Abu Dhabi International Airport er designet til at håndtere mere end 500.000 tons om året.

I september 2018 annoncerede Etihad Cargo et revideret og stærkt reduceret netværk af fragtdestinationer, for at afspejle sin reducerede flåde og fokusere på sin kernefragtforretning.

Din erfaring er vigtig for os
Har du også prøvet Etihad Airways? Skriv en anmeldese idag.