11 firmaer

Sol & All Inclusive

...

  Sol & All Inclusive


  Det er endelig tid til at holde ferie, og du har måske ikke mere lyst til noget andet end at sætte kulør på tilværelsen og ligge på en strand med en cocktail i hånden. Hvordan får du det til at ske? Det er rigtigt! Du bestiller en all-inclusive solferie på et 5-stjernet hotel! Eller måske ønsker du noget mere privat? Så er en lejlighed måske mere din stil. Blandt de populære, men relativt billige rejsemål er Tyrkiet, Grækenland og Spanien. Men du kan selvfølgelig også besøge den populære festø Ibiza. Når du har valgt din destination, er det tid til at vælge dit rejsebureau.

  Men hvilket rejsebureau er bedst? Hvilket rejsebureau er bedst i forhold til den service og kvalitet, der tilbydes? Lever de op til deres løfter? For at give dig det bedst mulige overblik har vi samlet en oversigt over alle de rejseselskaber, der tilbyder all inclusive-ferier. Rejsende, der har booket og boet før dig, har delt anmeldelser med erfaringer, meninger og klager. Her kan du læse om positive og/eller negative historier om deres hotelværelser, maden og hvordan faciliteterne var. Du kan basere dit valg på tidligere anmeldelser, men du kan også indsende dine egne anmeldelser.

  Sol & All Inclusive

  Er du træt af ugevis af gråt og trist vejr? Så er det ikke så underligt, at du overvejer at rejse til varmere himmelstrøg. Spanien, Frankrig og Italien er fantastiske lande at besøge. Eller hvorfor ikke Malta, hvor der er mere end 300 solskinsdage om året. Men du kan også vælge at tage på en længere ferie til Bali, Fiji-øerne eller hvorfor ikke Caribien. 

  Er du den nysgerrige og aktive turist, der foretrækker at opleve kulturen, den, der ikke har brug for eller ønsker en guide, og som er helt tilfreds med at sove i et telt midt i ingenmandsland? Eller foretrækker du et rejsebureau, der tilbyder en planlagt ferie, så du kan tage det roligt og ikke har noget at bekymre dig om? På et 4 eller 5-stjernet hotel, all inclusive ved poolen eller måske solbadning på stranden med et håndklæde i solen? Hvad er en god destination for dig, og hvem tilbyder din ferie? Det kunne være nyttigt at vide, hvilken kundeservice der blev tilbudt, når det gik galt. Derfor har vi samlet en oversigt over alle de rejsebureauer, der tilbyder solrige ferierejser. Her kan du læse om rejsende, der har været der før dig, og som har delt deres meninger, erfaringer og klager.