DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser MyHeritage

  Har du nogensinde undret dig over din familiehistorie eller følt dig inspireret til at undersøge dit slægtstræ nærmere? Flere og flere mennesker verden over, gør nu brug af nye DNA services, for at blive klogere på netop deres etniske oprindelse og endda opdage nye slægtninge. For folk der ønsker at dykke ned i deres familiehistorie, anbefales det at bruge tid på at research, så man er sikker på at vælge en virksomhed der kan analysere DNA til en standard der sikrer, at man modtager de svar man leder efter. Kvaliteten er testen kan derfor være en afgørende faktor, hvis man ønsker at vide specifikke procentfordelinger af oprindelse. Denne side indeholder anmeldelser fra andre kunder, der har benyttet MyHeritage, hvilket kan give vigtig feedback omkring deres produkter og services, så du kan se om de tilbyder hvad du leder efter.

  Om MyHeritage

  Virksomheden, der oprindeligt blev startet i en garage i 2003, er nu en global virksomhed der tilbyder DNA tests til forbrugere verden over, med formålet at finde slægtninge eller udføre sundhedskortlægning, samt at oplyse opdeling af personlig etnicitet. Virksomheden har over 650 ansatte, fordelt på deres kontorer og laboratorier i Israel, Nordamerika og Europa. MyHeritage interesserer sig derudover for humanitært arbejde: de har hjulpet med at genforene adskilte familiemedlemmer, hjulpet med at identificere arvinger af stjålne artefakter fra Anden Verdenskrig, og derudover oprettede virksomheden et af verdens største COVID-19-laboratorier til at øge Israels testressourcer under den internatinale krise.

  Automower Service der Firma Mühleisen 73072-Donzdorf ...by myautomower.de

  Produkter og Services hos MyHeritage

  MyHeritage har over 62 millioner brugere over hele verden, findes i 42 sprog og har over 13 milliarder historiske optegnelser til brug forslægtsforskning. Virksomheden tilbyder DNA tests som kan udføres hjemmefra, hvilke lader kunderne modtage en procentvis fordeling af deres etniske oprindelse, eller en sundhedsoptegnelse, der viser sansynlighed for at udvikle visse genetiske sygdomme og lidelser. Derudover tilbyder de en række online services, hvilke inkluderer opslag i historiske optegnelser, man kan blive forbundet med andre slægtstræer, der kan tilføje ny information til ens eget slægtstræ, man kan opbygge en grafisk illustration af sit stamtræ, farvelægge gamle sort/hvid billeder og mere. Virksomheden leverer deres produkter og services via deres hjemmeside, samt deres mobile applikation. Man opretter en profil hos dem, hvor man kan gemme alle sine oplysninger, stamtræer mm. og herunder kan man yderligere se alle resultater fra deres DNA analyse. Virksomheden tilbyder forskellige typer af abonnementer til forskellige priser. og DNA testen sælges og afsendes seperat. Man modtager normalt resultaterne af DNA testen 3-4 uger efter denne er modtaget på deres laboratorie.

  Komplimenter, Klager og Tips til MyHeritage

  Har du investeret i en DNA test hos MyHeritage og fundet ud af noget nyt omkring dit helbred eller sin slægtshistorie? Var testen nem at administrere, fik du resultaterne hurtigt og synes du, at det var investeringen værd? Del dine erfaringer med andre her på siden, så de kan få et objektivt indblik i virksomhedens produkter og services og derved beslutte, om MyHeritage kan levere hvad de leder efter. Selv en kort tekst kan hjælpe andre med at træffe en mere informeret beslutning.

  MyHeritage
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om MyHeritage

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er MyHeritage et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af MyHeritage I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette MyHeritage?

  MyHeritage er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Øvrige Service Firmaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MyHeritage gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.