Clean Email Inbox

Alle anmeldelser

Clean Email Inbox

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Clean Email Inbox

Her hos Clean Email Inbox er de forpligtet til din sikkerhed og privatliv. Kort sagt, de gemmer, sælger eller analyserer ikke dine oplysninger til andre formål end deres offentlige funktioner. Ryd ud i din indbakke for e-mails, du ikke har brug for. Hold det derefter rent. Clean Email hjælper dig med at administrere din indbakke, der flyder over med ulæste og uønskede e-mails mere effektivt - samtidig med at du holder dine data sikre og respekterer dit privatliv. Ryd op i e-mail med vores app til oprydning af e-mail-indbakke.

Clean Email er en gennemsigtig virksomhed. De hverken sælger eller opbevarer dine data. Deres e-mail rengøringsapp indeholder ikke reklamer, fordi de opkræver en fair pris for deres tjenester. Clean Email Inbox deler, forærer, sælger eller "anonymiserer" ikke dine data, herunder din e-mailadresse, e-mailadresser fundet i din indbakke eller e-mail-indhold og vedhæftede filer. Det er vores løfte.

Clean Email downloader aldrig hele e-mails. Deres algoritmer analyserer kun e-mail-headere, som inkluderer emnelinje, afsender- og modtageroplysninger, dato, e-mail-størrelse og lignende metadata. E-mail-tekst og vedhæftede filer downloades ikke. Dataene gemmes kun i 45 dage.

Postkasseadgang på dine vilkår
Gmail bruger en protokol kaldet OAuth2 til at kontrollere adgangen til din Gmail-postkasse. Du "tildeler" Clean Email-adgang til din postkasse og kan "tilbagekalde" den til enhver tid. Alle adgangstokens er krypteret og bruges kun til at udføre operationer relateret til deres funktioner. Adgangstokens deles aldrig med tredjeparter. iCloud understøtter ikke OAuth2, men du kan bruge Apples app-specifikke adgangskoder-funktion for et ekstra lag af sikkerhed. App-specifikke adgangskoder giver dig mulighed for at oprette en separat adgangskode, der kun bruges til Clean Email. Den kan også "tilbagekaldes" til enhver tid.

Dine legitimationsoplysninger er krypteret
Mailbox-legitimationsoplysninger er krypteret. De er ikke tilgængelige for nogen på Clean Email og bruges kun til at scanne din postkasse og udføre udvalgte handlinger. Baseret på feedback fra hundredtusindvis af deres brugere har de udviklet en måde at rydde op i din e-mail-indbakke. Uanset om du forsøger at rydde op i din indbakke for at reducere den til nul, eller du bare vil slippe af med de e-mails, der roder i din indbakke, så er Clean Email her for at hjælpe.

Spar tid
Gruppér e-mails for hurtigt at gennemgå hundredvis af e-mails på én gang, og automatiser gentagne opgaver for at reducere din arbejdsbyrde. De gør det nemt for dig at handle på en gruppe af e-mails ved at fjerne, arkivere eller markere dem med blot et par klik. Brug filtre og regler til at identificere vigtige e-mails og slette uønskede e-mails med det samme. Aktiver Auto Clean for at automatisere oprydning, og lad Clean Email håndtere dine rutinemæssige e-mailoprydningsopgaver. Afmeld uønskede e-mails og nyhedsbreve, du aldrig læser, bloker uønskede e-mail-afsendere, og slet hurtigt gamle e-mails - så sig farvel til en rodet indbakke!

Tak fordi du læste om Clean Email Inbox
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Clean Email Inbox kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.