nemSIM

Alle anmeldelser

nemSIM

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo OiSTER

OiSTER

0 anmeldelser

Stort set alle privatpersoner og virksomheder i dagens Danmark har brug for både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Præc...

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Drimsim

Drimsim

0 anmeldelser

Mobilinternet kan være et kæmpe problem hvis man skal ud og rejse. Det ville også være nemmere hvis man bare kunne væ...

Logo Lebara

Lebara

0 anmeldelser

Lebara blev grundlagt i 2001 af Ratheesan Yoganathan, Rasiah Ranjith Leon og Baskaran Kandiah. Navnet Lebara er sammensat af de to første bo...

nemSIM

nemSIM blev grundlagt i 2018 med et klart mål om at tilbyde de mest overkommeligeM2M (Machine-2-Machine) datakort til IoT/enheder. De har gennemsigtige priser uden opsætning eller andre gebyrer og bruger TDC's netværk, som giver dig den bedste dækning nogensinde. De er en 100% dansk virksomhed med base i København.

Hos nemSIM arbejder de for at yde service til deres kunder. De svarer altid inden for 24 timer og giver alle deres kunder den højest mulige prioritet. De har udarbejdet en FAQ med almindelige spørgsmål/svar. Hvis du er i tvivl eller har brug for andet, kan du kontakte dem via e-mail eller chat. De svarer normalt inden for 1-2 timer hver hverdag.

nemSIM følger udviklingen nemSIM står aldrig stille. De følger altid de nyeste teknologier og stræber efter at være blandt de første på markedet til at tilbyde den nyeste teknologi. De arbejder allerede i dag med eSIM og vil tilbyde 5G, så snart det bliver en realitet i Danmark.

Dataabonnementer til alle typer enheder og maskiner
Kan bruges i alle typer enheder - alarmer, kameraer og dyrelivskameraer, GPS trackere og ure, varmepumper, IoT enheder og målere, terminaler og kortlæsere, pumper, markvandingsapparater, rottefælder mm. Uanset hvilket dataabonnement du vælger, får du altid EU-roaming og SMS/MMS med i pakken. Der er intet minimumsforbrug, kun den lave faste pris. Kom nemt og hurtigt i gang med gratis oprettelse, uden forpligtelse og hurtig levering.

Deres 500 MB pakke kan bruges ved høj hastighed op til 500 MB og derefter med gratis data ved lav hastighed. Hvis du ønsker en højhastighedspakke, efter at 500 MB er brugt op, bedes du kontakte os for de relevante muligheder.

Betaling nemSIM accepterer betalinger med VISA, VISA -Tak, VISA Electron og Mastercard. Betaling sker forud og vil blive trukket fra din konto, når du bestiller dit abonnement. Herefter foretages månedlige forudbetalinger den 1. i hver måned. Alle beløb er i DKK (danske kroner) og inklusive moms.

Kunden vil blive faktureret/opkrævet månedligt forud baseret på den valgte abonnementspakke og den aktuelle prisliste, medmindre andet er aftalt i kundeaftalen / kontrakten / ordrebekræftelsen. I tilfælde af at kunden gentagne gange undlader at overholde forfaldsdatoen på sin faktura, kan nemSIM afbryde og opsige kundeaftalen uden varsel.

Levering nemSIM vil bestræbe sig på at ekspedere ordrer afgivet inden kl. 14.00 samme dag. Ordrer afgivet efter dette tidspunkt vil blive afsendt den næste hverdag. Levering er normalt inden for 1-3 hverdage.

Bestilling og ændring af abonnementer
Når kunden afgiver en ordre, sender nemSIM en ordrebekræftelse og eventuelt vedhæftede filer til kundens e-mailadresse. Ordrebekræftelsen danner sammen med vilkår og betingelser og priser grundlaget for kontrakten mellem nemSIM og kunden.  Eventuelle indsigelser mod en original eller ændret aftale/ordrebekræftelse skal fremsættes senest 14 dage efter, at aftalen er afsendt.

Tildeling af nummer nemSIM vil tildele kunden et telefonnummer, SIM-kortnummer og andre midler til identifikation for hvert købt SIM-kort. Ønsker kunden at ændre nummeret, kan der i nogle tilfælde tages højde for dette. NemSIM opkræver dog et ekstra gebyr for dette. nemSIM kan også opkræve yderligere gebyrer for tildeling af udvalgte telefonnumre.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om nemSIM
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.