eesy

Alle anmeldelser

eesy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Telenor

Telenor

0 anmeldelser

Hos Telenor har de løsninger til ethvert behov. Uanset om du eller din familie streamer i timevis hver dag, eller spiller med dine venner ov...

Logo OiSTER

OiSTER

0 anmeldelser

Stort set alle privatpersoner og virksomheder i dagens Danmark har brug for både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Præc...

Logo Drimsim

Drimsim

0 anmeldelser

Mobilinternet kan være et kæmpe problem hvis man skal ud og rejse. Det ville også være nemmere hvis man bare kunne væ...

eesy

Igennem årene er internettet blevet kæmpestort. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Hvis man leder efter mobilpakkes, så er der mange steder man kan kigge. Men er der en telefonivirksomhed der har det man leder efter? Her kan eesy komme en til gode, eftersom dette er deres fokuspunkt.

Om eesy
eesy har valgt deres navn af én bestemt grund. De gør processen nem så man som kunde kan overskue det. eesy er ikke bare en en telefonivirksomhed, men også et mobilabonnementsudbyder. Men eesy er også en virksomhed der fokus på at holde processen simpel. Kunne eesy være noget for dig? I dette tilfælde burde du tjekke deres en telefonivirksomhed, for at finde ud af om de har nogle varer der kunne være relevante for dig.

Produkter og tjenester
eesy tilbyder flere forskellige slags produkter. Dette kunne f.eks. være mobilpakker. Ved at bruge deres tjenester de har til rådighed eller ved at købe deres produkter, dette gør også virksomheden brugervenlig. Jagten efter en firma der har fokus på det rigtige, kan tit være kompliceret. Men her har siden fokus på overskuelige priser, så dette er intet problem. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for et nyt mobilabonnement. De støtter også eSIM hvis dette er noget der kunne være relevant for dig. Måske leder du efter noget specifikt som der kan give dig masser af mobildata til overskuelige priser? Her har eesy det til rådighed. Hvis du leder efter en anden type, så kan dette samt meget andet også findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Har du brug for at kontakte eesy kundeservice? Det er ikke sjældent at man har ting man er i tvivl om. Det kan dog være kompliceret at vide hvem man kunne spørge, lige så vel hvordan man får kontakt til dem. For at kontakte kundeservice, så kan du kontakte dem på forskellige måder. Her kan du vælge at sende en mail til hey@eesy.dk. Her kan du skrive uden for åbningstider og så modtage svar senere. Dette kan være nyttigt hvis du har flere spørgsmål, eller hvis det ikke haster at modtage svar. Hvis du hellere vil ringe til deres kundeservice, så kan dette gøres til 70 70 33 33 fra 08:00-16:00alle hverdage. Derudover har eesy også en sektion med emner, hvor det her er muligt at udvide dem, så du kan læse mere om nogle emner. Her kan du f.eks. læse om betaling, SIM-kort, nummerflytning og meget mere. Disse emner kan være nyttige eftersom det måske kan give svar på et spørgsmål, før du har kontaktet kundeservice.

Anmeldelse
Hvordan er din oplevelse med eesy? Dette kan du vælge at skrive om. Du må beskrive lige det du har lyst til, så længe det er relateret til eesy eller hvad de tilbyder. Når du skriver om din oplevelse, så er din anmeldelse offentlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som eesy tilbyder. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad synes du om eesys hjemmeside? Synes du at samtalerne med kundeservice var gode? Hvordan er deres udvalg af produkter? Vi vil gerne høre din erfaring med eesy.