Lebara

Alle anmeldelser

Lebara

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo OiSTER

OiSTER

0 anmeldelser

Stort set alle privatpersoner og virksomheder i dagens Danmark har brug for både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Præc...

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Drimsim

Drimsim

0 anmeldelser

Mobilinternet kan være et kæmpe problem hvis man skal ud og rejse. Det ville også være nemmere hvis man bare kunne væ...

Logo nemSIM

nemSIM

0 anmeldelser

nemSIM blev grundlagt i 2018 med et klart mål om at tilbyde de mest overkommelige M2M (Machine-2-Machine) datakort til IoT/enheder. De har ge...

Lebara

Lebara blev grundlagt i 2001 af Ratheesan Yoganathan, Rasiah Ranjith Leon og Baskaran Kandiah. Navnet Lebara er sammensat af de to første bogstaver i navnene på de to grundlæggere. Virksomhedens første produkt var internationale telekort solgt gennem uafhængige mobiltelefonbutikker. I 2004 lancerede Lebara Mobile en lavpris international tjeneste i Holland, der sælger SIM-kort gennem mobiloperatøren Telfort, et datterselskab af KPN. Virksomhedens første produkt var internationale telekort solgt gennem uafhængige mobiltelefonbutikker Efterfølgende lancerede Lebara i 7 andre lande, herunder Storbritannien, Frankrig, Spanien, Schweiz, Tyskland, Australien og Danmark.

Lebara er i øjeblikket ejet af Vieo B.V., hvis majoritetsaktionærer er Alchemy og Triton. De erhvervede ejerskabet af Lebara Group fra Palmarium den 30. juli 2019. I 2017 lancerede Lebara sine første efterbetalte SIM-kort med månedlige kontrakter i Holland for at appellere til en bredere kundebase. I dag fokuserer Lebara på det traditionelle internationale opkaldsmarked og tilbyder kun SIM-takster og efterbetalte tjenester. Lebara planlægger at tilbyde 5G-tjenester, når de bliver tilgængelige.

Hvorfor Lebara
Der er mange grunde til at vælge Lebara. De er stolte af vores fremragende kundeservice og gode produkter, som er blandt de billigste i Danmark og giver dig fleksibilitet i din hverdag. De bruger også et af de bedste netværk i Danmark og når ud til 99% af alle danskere. De tilbyder også meget lave priser for opkald til udlandet, hvilket giver dig mulighed for at holde kontakten med venner og familie, der bor uden for Danmark.

Hvor god er netværksdækningen?
Lebara bruger Telenor og Telia netværket, som dækker 99 % af den danske befolkning. For at tjekke netværksdækningen på din adresse skal du bruge dette link til Telenors netværksdækningskort.

Kan jeg beholde mit eksisterende nummer?
Ja du kan! Det er en hurtig og nem proces, som du kan gøre. De skal bare bruge dit telefonnummer, dit SIM-kortnummer og dine personlige oplysninger for at sende dig dit nye Lebara SIM-kort. Følg instruktionerne på denne side, så behandler vi nummeroverførslen for dig.

Hvordan kan jeg holde styr på min konto og forbrug?
Den nemmeste måde at holde styr på din Lebara-konto på er gennem eres kontoservice på vores hjemmeside, MyLebara, eller vores MyLebara-app. Det er hurtigt at oprette en konto, og så kan du nemt holde styr på dit forbrug.

Dataindstillinger
Har du problemer med din dataforbindelse? Sørg for at du har et mobilabonnement eller taletid på din konto med din MyLebara-konto. Hvis du stadig har problemer, kan du justere dine egne indstillinger gennem vores Tweakker-tjeneste. Du skal blot vælge din telefonmodel for at modtage indstillingerne via SMS.

Jeg har problemer med netværket
Hvis du oplever netværksproblemer, bedes du kontrollere, om vi har opdaget nogen problemer.

Har du ikke et mobilabonnement, er det altid en god idé at holde øje med deres priser. Alle informationer om priser uden mobilkontrakt eller i roaming kan findes på deres side.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Lebara?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.