Yumpu

Alle anmeldelser

Yumpu

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Yumpu

Yumpu er et sted, hvor du kan udgive dit indholddigitalt. Du kan oprette en flipbog til digitalt at gengive dine magasiner, brochurer, journaler og forskellige andre dokumenter. Yumpu forvandler din normale PDF til en PDF-bladerbog, også kendt som Pageflip.

Det er ikke nemt at finde en PDF-fil online, fordi søgeordene ikke matcher indholdet. Dette begrænser brugeren i at finde indholdet. Når PDF-filen er fundet, tager det et stykke tid at indlæse, hvilket er tidskrævende.

Det tager endda lidt tid at indlæse, og det er ikke alle, der kan lide det. Millioner af læsere er interesserede i de udgivne e-bøger.

Yumpu har spredt sine vinger og dækker en lang række industrier som mode, kunst, sport og meget mere. Skimning af indholdet er ikke særlig svært. Ved hjælp af en HTML5-læser bliver opgaven ret simpel. Øjeblikkelig adgang sker med blot et klik, download er ikke et problem.

YouTube video
Også kirsebæret på toppen er sociale medier. Dette åbner op for et helt nyt univers af muligheder og gør adgangen nem. Der kan oprettes interne links, så læserne kan komme til den sektion, de ønsker. Også standardstien til kursusplanen, Index.

En eAvis kan oprettes inden for 2 minutter gratis, uden at du er en teknisk kyndig person. Alt du skal gøre er at lægge PDF-filen ind i flipbook maker. Det er alt, og så bliver den omdannet til en fremragende PDF-bladerbog.

Flipbogen er nu tilgængelig for læserne uden forsinkelse. Ved hjælp af indlejringsguiden kan du nemt publicere den på din egen hjemmeside/blog.

Der er en gratis version til dig. Det omfatter dog ikke fordelene ved søgemaskineoptimering og Google Analytics. Desuden kan du maksimalt uploade 3 magasiner. Disse ting er meget nyttige, hvis du har brug for dem. Der er nogle tilgængelige planer for en bedre oplevelse.

Skal jeg tilmelde mig med en e-mail?
Ja, du kan nemt registrere dig hos Yumpu med en e-mail. Du vil modtage et bekræftelseslink til din e-mailadresse. Du skal klikke på aktiveringslinket for at aktivere din konto.

Hvilke betalingsmetoder understøtter Yumpu?
Yumpu accepterer betaling med større kreditkort, herunder Visa, PayPal, Mastercard og American Express.

I nutidens teknologiske tidsalder er "less is more". Et meget klassisk eksempel på dette er vores mobiltelefoner. Der er uendelige ting, du kan gøre med dette lille teknologiske barn.

Læseverdenen mister flere og flere læsere, fordi den ikke kan følge med i folks hurtige og hektiske liv. Yumpu har forvandlet denne lille opfindelse (mobiltelefonen) til et bibliotek, eller rettere et eLibrary. Det gør læsning og udgivelse bekvemt.

Yumpu tilbyder en række funktioner og fordele uden omkostninger. Det er et forsøg værd. Yumpu er desuden rangeret som den mest populære webapplikation. Det giver en masse fordele for udgivere. Værkerne udgivet på Yumpu kan deles over hele verden.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Yumpu?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.