Carpardoo

Alle anmeldelser

Carpardoo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

M
Martin Svendsen
Yderst troværdigt firma, du kan stole 100% på! Min generelle erfaring er at en ordre der er lavet før kl. 12, mandag - onsdag og udelukkende med varer der kan leveres straks (ikke 2-3 dage), bli...Læs om
J
Jack
Positiv medarbejder og meget hjælpsom Læs om
E
Esben Jarl Nielsen
Jeg købte et trådløs bakkamera, det virkede ikke. Jeg sendte deg retur efter 8 uger kom det retur med beskrivelsen det fjler ikke noget. Jeg afprøvede det, det virkede ikke bedre end da jeg fik det...Læs om

Alle anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Carpardoo = Kanbardet

  Yderst troværdigt firma, du kan stole 100% på!

  Min generelle erfaring er at en ordre der er lavet før kl. 12, mandag - onsdag og udelukkende med varer der kan leveres straks (ikke 2-3 dage), bliver leveret fredag i samme uge.

  Enkelte gange har der været leveringsproblemer med få dages forsinkelse, men dér tager Carpardoo selv kontakt.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Super service

  Positiv medarbejder og meget hjælpsom


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Utroværdig snydt i E handel

  Jeg købte et trådløs bakkamera, det virkede ikke. Jeg sendte deg retur efter 8 uger kom det retur med beskrivelsen det fjler ikke noget. Jeg afprøvede det, det virkede ikke bedre end da jeg fik det. Kun dårligt billede når sender er under 1 meter fra skærm. Jeg sender det retur igen. Der kommer svar efter en uge at reklamationen ikke kunne godtages. Der efter svare de ikke mere, jeg har nu hverken kamera eller penge. Det er nu 6 måneder siden.
  Hold jer fra DEM.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Carpardoo

Vi kender næsten ikke en husholdning, som ikke har en bil. Det er næsten som om, det er en menneskeret at have en bil og bruge den til alt, men det slider på bilerne, og de er dyre i Danmark. Så der er brug for reservedele, og der er brug for mange af dem. Det er der, hvor Carpardoo kommer ind i billedet, for de har alt det, som enhver bilejer kan tænkes at få brug for af reservedele på deres hylder, og de er gode til at finde det, som er det billigste på markedet, men stadig lever op til det kvalitetskrav, som er til de biler, som kører på de danske veje.

Om Carpardoo
Carpardoo er en del af et større konglomerat, og de er blevet mere og mere digitale, og i dag kan de tilbyde dig over en million forskellige reservedele til næsten alle bilmodeller, som du kan finde på de danske veje. Carpardoo har forsøgt at gøre det så let som muligt at finde alle de reservedele, som du skal bruge, og de har også gjort det muligt, at du kan søge direkte på din egen bil ved at indtaste nummerpladen, og så er det, som du skal bruge til at fikse familiens køretøj.

Services hos Carpardoo
Hos Carpardoo kan du få reservedele, og det er noget, som du let kan finde med den søgemaskine, som er på siden. Du skriver din nummerplade ind, og så kører resten af sig selv. Det er desuden muligt at vælge mellem 1 million reservedele, og der er noget for enhver pengepung og til langt de fleste modeller. Der er desuden en meget hurtig service, når du kigger på leveringen, for det er noget, som sker på kun 3 dage, så de 50 medarbejdere, som står for det hele, har virkelig travlt, for bilen er en af de maskiner, som de færreste af os kan undvære alt for længe ad gangen.

Kundeservice og klager
Hvis du vil have fat i Carpardoo, så er der mange muligheder. Der er blandt andet en servicetelefon, som du kan ringe til indenfor et givent tidsrum, og det er noget, som du hurtigt og let finder på deres overskuelige hjemmeside. Lige meget om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig til Carpardoo med, så er det samme gode behandling, du får, og de bestræber sig på altid at give dig som kunde det bedste, der er på markedet.

Bedømmelse af Carpardoo
Der er kommet mange sider i de senere år, som giver dig en god mulighed for at give forskellige firmaer karakter eller bedømme dem, men nu er der kommet en, som tager det til en lidt højere niveau. På den nye hjemmeside få du muligheden for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget, som mange spørger efter, og hvor du har mulighed for at bedømme firmaerne på en måde, så andre gerne læner sig op af det, du har skrevet, og firmaerne måske selv endda kan bruge det til at forbedre service og deres produkter.