DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Motoin

  Når det handler om motorcykelkørsel, så er de fleste enige om, at det er vigtigt at investere i en motorcykel af høj kvalitet. Det samme gælder for tilbehør og andre typer af beskyttelse man skal bruge når man kører, såsom hjelm og handsker. Det er derfor vigtigt, at man som motorcyklist undersøger de forskellige forhandlere og brands, så man er sikker på, at man får investeret i produkter der er både behagelige og sikre. Online kan man finde et væld af forskellige forhandlere - nogle med bedre kvalitet og services end andre. Denne side indeholder objektive kundeanmeldelser af netbutikken Motoin, der ofte oplyser vigtige detaljer omkring deres serviceniveau og produkter generelt.

  Om Motoin

  Netbutikken Motoin blev oprettet i 2007 afMarcel Maaßen og Farshid Chalatbari, begge motorcykel entusiaster der ønskede at samle et fyldestgørende udvalg af motorcykeludstyr ét sted. Sammenlagt har de to grundlæggere mere en 10 års erfaring med motorcykeltilbehør og e-commerce netbutikker, hvilket de mener giver dem en unik konkurrencefordel, og har hjulpet dem med at opbygge en netbutik med kvalitetsprodukter og services, der er perfekte til motorcykelindustrien. Motoin sælger til kunder over hele verden fra Tyskland, og lover, at de kan levere til de fleste lande. Ejerne bag denne netbutik er miljøbevidste - hvilket de mener er et klassisk karaktertræk hos motorcyklister - og gør derfor hvad de kan, for at værne om miljøet. Dette inkluderer genbrug af plastikemballage, investering i en klima-neutral hjemmeside, samt en næsten papirløs virksomhed.

  Derfor er morfars.dk e-mærket

  Produkter og Services hos Motoin

  På hjemmesiden har Motoin mere end 145.000 forskellige produkter til salg. De tilbyder i forlængelse deraf konsultation over telefonen, i tilfælde af, at man har spørgsmål omkring deres produkter. Netbutikken tilbyder produkter som motorcykelhjelme, støvler, tøj og andet tilbehør til brug i forbindelse med motorcykel kørsel. Deres udvalg af brands indeholder mærkevarer fra kendte mærker som Alpinestars, Dainese og Richa, der alle er kendt indenfor motorcykelindustrien for deres gode kvalitet.
  Bestiller man produkter hos Motoin har man op til 100 dages returret, hvor man får det fulde beløb returneret via samme betalingsmetode som ordren oprindeligt blev betalt med. Alle varer sendes direkte fra deres lager, med mindre andet er oplyst ved bestillingstidspunktet. Ordrer bliver sendt via enten DHL eller UPS, og man kan vælge mellem forskellige forsendelsesmuligheder, afhængigt af hvor hurtigt man skal bruge varerne, samt hvor meget man vil betale for leveringen. På netbutikken kan man vælge mellem en række forskellige betalingsmodetoder, heruner Paypal, Visa, Mastercard, American Express, Sofort, samt bankoverførsel.

  Komplimenter, Klager og Tips til Motoin

  Er Motoin din foretrukne forhandler af handsker, støvler, eller af andre ting, du skal bruge til din motorcykel? Er du tilbagevendende kunde hos denne netbutik eller har du på nuværende tidspunkt kun bestilt fra dem en enkelt gang? Det betyder ikke så meget i hvilket omfang du har handlet hos Motoin - så længe du har købserfaring med denne virksomhed, så er vi meget interessede i at høre nærmere omkring dine oplevelser med dem. Selv en kort tekst omkring deres produkter, service eller levering kan hjælpe andre kunder, når de står og skal finde en troværdig forhandler.

  Motoin
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Motoin

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Motoin et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Motoin I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Motoin?

  Motoin er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Motoin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.