GlobalTools

Alle anmeldelser

GlobalTools

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo ComputerSalg.sk
ComputerSalg.sk
1 anmeldelser

ComputerSalg.sk er der, hvor du kan få dækket dine behov for en computer, om du er en professionel gamer, eller du bare skal bruge en, ...

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo EuroToys
EuroToys
0 anmeldelser

Legetøj på nettet via egen Webshop.Om Eurotoys Eurotoys er en dansk virksomhed, der sælger; legetøj, børnem&oslas...

Logo Phonetrade
Phonetrade
1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

GlobalTools

E-Mærketnetshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.

Om Globaltools ApS 
Moderne internetbutik, bygget på gode, solide købmandsværdier. Globaltools ApS har adresse i Støvring, startet i 2010 som enkeltmandsvirksomhed og vokset sig til ApS i 2014. Virksomheden beskæftiger sig med værktøj og har specialiseret sig i dette felt. 

Varer og services fra Globaltools ApS
Dette er en side, der leverer dig mere end blot værktøj, det er en side, der rådgiver, vejleder og lader brugerne stille åbne spørgsmål på siden, der besvares til gavn for andre kunder. Det betyder du kan finde utrolig meget information om produkterne og derfor undgår at få købt noget der ikke var det du havde brug for, sker det alligevel har du 30 dages fuld returret. Værktøjet er logisk delt op i kategorier og du finder nemt det du skal bruge samtidig med, at du har muligheden for at udsøge dig netop det værktøj i kategorien, der bedst opfylder dine behov. Trods alt vil vi helst ikke stå med en kæmpe slagboremaskine, hvis vi bare skal bore et lille hul i væggen til billedet af mormor da hun var ung. Går du f.eks ind i kategorien Værktøj, finder du en smart opdeling i; Håndværktøj, Topnøglesæt, Værktøjsvogne og kasser, Skærende værktøj, måleværktøjværksteds-indretning, Belysning, El-artikler,Murer værktøj,Snedker værktøj og Maler værktøj. Nemt og overskuelilgt og sådan er alle kategorier opdelt, logisk og enkelt. Samtidig kan du sortere dine søgninger og vælge at se de mest populære eller efter pris.
Finder du ikke, hvad du søger opfordrer Globaltoolsdig til at skrive til kundeservice, de fortæller at de har mulighed for at skaffe dig det meste værktøj. Du kan derfor stoppe med at lede videre og glæde dig over, at du har fundet en leverandør af værktøj, der ikke bare er prisstærke men også dækker dine behov og tilmed strækker sig langt for at nå hele vejen rundt om emnet, også når det du søger måske ikke er det mest solgte værktøj. Virksomheden fører et imponerende udvalg i Maskiner, alt fra Rundsave og Pressemaskiner til Båndsave og Drejebænke. Special udstyr på højeste niveau, det man har brug for når man producerer specialiserede varer til sine kunder inden for alle mulige forskellige fagområder. Her finder du også Generatorer, der uden tvivl er en vare vi kommer til at se mere og mere til, der er ikke nogen, der har råd til stilstand i for-bindelse med et el-nedbrud, hvad enten det el-nedbrud skyldes en fejl på el-nettet eller en fejl internt i virk-somheden, følsomme apparater og frostanlæg kan naturligvis ikke stå ubeskyttet hen, nødstrømsgeneratorer er blevet en vigtig del af vores virksomheds risiko minimerings politik. Når du bestiller hos Globaltools kommer du til en rigtig smart og overskuelig side, hvor du kan se præcis, hvad du har købt, udspecificeret moms, og på en og samme side kan du indtaste alle oplysninger, der er relevante, det vil sige din fakturerings- og leverings adresse, dine betalings oplysninger, og her har du naturligvis flere valg, du kan betale med dit  Dankort eller Visa-Dankort, MobilePay, Internationale betalingskort, ved Faktura med kredit eller med PayPal, bank-overførsel eller hvis du indkøber for det offentlige med EAN. Du vælger også om du vil afhente varen selv i Støvring eller have varen sendt.

Kundeservice hos Globaltools ApS
Globaltools står til rådighed med et helt team af medarbejdere i kundeservice du finder mere information her, du kan både ringe eller skrive og henvendelser lover de bliver besvaret så hurtigt som muligt.

Erfaringer med Globaltools
Hvis du har handlet hos Globaltools hører vi gerne dine erfaringer i en anmeldelse, tak.