DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser inkClub

  Alle virksomheder har brug for toner eller blæk til printeren, der er desuden brug for diverse småting til alle medarbejderne, som de bruger i deres hverdag. Det kan være alt fra mere papir til en ny mus, og som virksomhed er det bare lettere at have det hele samlet et sted - også når det kommer til indkøb.

  Om inkClub

  Hos inkClub kan både private og erhvervsdrivende handle alle de småting, der ikke kan undværes i hverdagen. Det kan være nye glødepærer, så der er på lager, når der ryger en i en skrivebordslampe, det kan være ekstra støvsugerposer, der altid er brug for, det kan være kaffekapsler til alle maskinerne, så alle kan få noget varmt at drikke, eller det kan være noget helt fjerde.
  Det, alle disse varer har til fælles, er, at det er de vigtige småting, der binder en virksomhed sammen. Mangler der skriveredskaber eller en moppe til gulvene, så er det noget, der kan mærkes alle steder i produktionen, og det er derfor ikke der, hvor det kan svare sig at spare og lade være. Ved at købe det hele på nettet bliver det desuden leveret hurtigt, så dit lager kan forblive fyldt op, og så du aldrig kommer til at gå ned på alt det vigtige for hverdagen.

  Services hos inkClub

  Det startede med blækpatroner i sin tid, for det er for det første noget, ingen kan undvære i hverdagen, og for det andet er det mange steder rigtig dyrt. Men det udvidede sig hurtigt til at være alle de ting, der ikke kan undværes i hverdagen. De mange ting, mange tager for givet - i hvert fald på en arbejdsplads - men som er så nødvendige for alt alting bare fungerer. Ingen kan undvære pærer i lamperne eller rens til at pudse vinduer i.
  Hos inkClub kan den slags vare blive sendt til dig samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12. Så kan du hurtigt få fyldt dit lager op, så der er det, du skal bruge. Siden er e-mærket, sikkerheden er i top, og vareudvalget er alt det hverdag, du ikke kan undvære.

  Kundeservice og klager

  Det er nemt at komme i kontakt med virksomheden, lige som det er nemt at bestille de varer, du skal bruge, samt i det antal, der er nødvendigt for dig. Nogle ting skal man bare have rigeligt af. Desuden får du her 30 dages returret på det, du har købt, så er der god mulighed for at sende varerne tilbage, hvis det ikke var det, eller hvis du fik bestilt markant mere, end du havde brug for.
  Hvis du handler her tit, så kan du oprette oplysninger om dine køb på siden, så kan du endnu lettere bestille det samme igen, hvilket kan gøre din daglige drift lettere for rigtig mange.

  Anmeldelse af inkClub

  Hvis du som privatperson eller som erhvervskunde har handlet hos inkClub, så kan du dele dine oplevelser, ris og ros her på siden, ligesom du kan fortælle om deres vareudvalg, priser med mere.

  inkClub
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om inkClub

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er inkClub et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af inkClub I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette inkClub?

  inkClub er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van inkClub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.