inkClub

Alle anmeldelser

inkClub

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

inkClub

Alle virksomheder har brug for toner eller blæk til printeren, der er desuden brug for diverse småting til alle medarbejderne, som de bruger i deres hverdag. Det kan være alt fra mere papir til en ny mus, og som virksomhed er det bare lettere at have det hele samlet et sted - også når det kommer til indkøb.

Om inkClub
Hos inkClub kan både private og erhvervsdrivende handle alle de småting, der ikke kan undværes i hverdagen. Det kan være nye glødepærer, så der er på lager, når der ryger en i en skrivebordslampe, det kan være ekstra støvsugerposer, der altid er brug for, det kan være kaffekapsler til alle maskinerne, så alle kan få noget varmt at drikke, eller det kan være noget helt fjerde.
Det, alle disse varer har til fælles, er, at det er de vigtige småting, der binder en virksomhed sammen. Mangler der skriveredskaber eller en moppe til gulvene, så er det noget, der kan mærkes alle steder i produktionen, og det er derfor ikke der, hvor det kan svare sig at spare og lade være. Ved at købe det hele på nettet bliver det desuden leveret hurtigt, så dit lager kan forblive fyldt op, og så du aldrig kommer til at gå ned på alt det vigtige for hverdagen.

Services hos inkClub
Det startede med blækpatroner i sin tid, for det er for det første noget, ingen kan undvære i hverdagen, og for det andet er det mange steder rigtig dyrt. Men det udvidede sig hurtigt til at være alle de ting, der ikke kan undværes i hverdagen. De mange ting, mange tager for givet - i hvert fald på en arbejdsplads - men som er så nødvendige for alt alting bare fungerer. Ingen kan undvære pærer i lamperne eller rens til at pudse vinduer i.
Hos inkClub kan den slags vare blive sendt til dig samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12. Så kan du hurtigt få fyldt dit lager op, så der er det, du skal bruge. Siden er e-mærket, sikkerheden er i top, og vareudvalget er alt det hverdag, du ikke kan undvære.

Kundeservice og klager
Det er nemt at komme i kontakt med virksomheden, lige som det er nemt at bestille de varer, du skal bruge, samt i det antal, der er nødvendigt for dig. Nogle ting skal man bare have rigeligt af. Desuden får du her 30 dages returret på det, du har købt, så er der god mulighed for at sende varerne tilbage, hvis det ikke var det, eller hvis du fik bestilt markant mere, end du havde brug for.
Hvis du handler her tit, så kan du oprette oplysninger om dine køb på siden, så kan du endnu lettere bestille det samme igen, hvilket kan gøre din daglige drift lettere for rigtig mange.

Anmeldelse af inkClub
Hvis du som privatperson eller som erhvervskunde har handlet hos inkClub, så kan du dele dine oplevelser, ris og ros her på siden, ligesom du kan fortælle om deres vareudvalg, priser med mere.