Mindly

Alle anmeldelser

Mindly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Startselect

Startselect

0 anmeldelser

Do you have the best solution for buying digital games ? With an ever-growing number of providers and game types to choose from, the gaming world h...

Logo Bookbeat

Bookbeat

1 anmeldelser

Verden er blevet mere digital og vi forbruger online services og lydbøger som aldrig før, til at fylde hverdagen med interessant info...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Logo GamesDeal

GamesDeal

1 anmeldelser

Din Spilleverandør online på nettet, spil til fordelagtige priser Om GamesDeal Siden er ejet af Glory Profit International LTD. de...

Mindly

Selvhjælpsindustrien har været i stigendevækst hele vejen gennem den digitale tidsalder og derfor kan man i dag finde flere tjenester og mere information indenfor dette felt end nogensinde før. Selvhjælps produkter og services tilbydes til privatpersoner med det formål, at hjælpe dem med at forbedre deres liv indenfor en lang række forskellige områder. Da dette kan omfatte alt fra life coaching til lydfiler, indenfor områder som misbrug, afhængighed og success på arbejdspladsen, så er det især vigtigt, at man gør sig store overvejelser omkring hvilke produkter man investerer i, samt hvem man køber dem fra, inden man investerer tid og penge i dem. For at træffe et informeret valg, vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede har benyttet et produkt eller en service, således at de kan se hvilke resultater andre har opnået efter brug af disse.

Om Mindly.DK
Virksomheden Mindly.dk blev grundlagt i 2007, som en specialiseret forhandler indenfor programmer og lydbøger til selvhjælp og personlig udvikling. Virksomheden har som hovedformål at tilbyde online kurser, programmer og lydfiler, hvilke man som privatperson kan benytte som redskaber til at opnå ønskede positive forandringer i sit liv.
Virksomheden er registreret under navnet Info Products I/S, med CVR nummer 32718981, og med hovedkontor på Kochsgade 31D, 5000 Odense C, beliggende i Danmark.

Produkter og Services hos Mindly.DK
På netbutikken Mindly.dk kan man købe en lang række forskellige lydbøger, e-bøger og videoer indenfor kategorien selvhjælp, herunder populære emner såsom hypnose, coaching og personlig udvikling. Virksomhedens fokuspunkt er, ifølge dem selv, at tilbyde programmer der er korte og effektive, så man ved egen hjælp kan forbedre en række forskellige aspekter i sit liv. Blandt programmerne der er tilgængelige på virksomhedens hjemmeside kan man blandt andet finde emner såsom vægttab, stress, angst, personlig udvikling, meditation, samt mange andre.
Da virksomhedens produkter er digitale, kan man tilgå disse fra mange forskellige enheder, på præcis de tidspunkter man har lyst.
Ønsker man at handle på Minfdy.dk tilføjer man de ønskede produkter til online indkøbskurven, hvorefter man "går til kassen". Herefter udfylder man sine personlige oplysninger og betalingsinformationer. Hvis man har købt produkter til download, så kan man efter betaling downloade sine køb med det samme, direkte. Hvis man har købt fysiske produkter, herunder en CD eller en DVD, så afsendes disse hurtigst muligt til den angivne adresse.  
Hvis man har bestilt produkter der sendes som pakke, så vil man modtage en e-mail eller SMS indeholdende et trackingnummer, således at man kan følge pakken. Man modtager yderligere en besked når pakken er klar til afhentning i enten pakkeshoppen eller på posthuset. Ordrer bliver sendt med enten med GLS eller PostNord og man bliver hverken opkrævet fragt- eller administrationsgebyrer for bestillinger via denne netbutik.
Afhængigt af hvilke produkter man køber på denne netbutik, er der forskellige returpolitiker gældende: ved køb af plomberede CD'er og DVD'er har man 14 dages returret, mens der ved køb af produkter til download ikke returret, på linje med dansk forbrugerlovgivning.

Komplimenter, Klager og Tips til Mindly.DK
Har du erfaring med Mindly.dk, som bruger af deres produkter og services? I så fald vil det være yderst interessant for andre, der overvejer at investere i nogle af deres produkter, at læse en brugeranmeldelse fra dig her på siden. Især information omkring hvorvidt selvhjælpsprogrammerne var pengene værd og hjalp dig med at opnå de ønskede resultater vil være til stor hjælp.