Nomad

Alle anmeldelser

Nomad

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Nomad

Nomad er meget mere end et varemærke; det er en måde at være på, en designfilosofi, et fællesskab og meget mere. Ud fra en enkelt idé - et ultra-bærbart, minimalistisk opladningskabel - har de bygget en hel række værktøjer til nomaden fra det 21. århundrede. Undervejs har nogle kerneværdier, der forener hele Nomad-samfundet, defineret alt, hvad de gør. Nomad værdsætter opfindsomhed, søger eventyr og lever i nuet. De mener, at smartphonen er det 21. århundredes ækvivalent til sværdet: et værktøj, som alle kan bruge og ændre verden med. Derfor bygger vi produkter for at sikre, at din smartphone er der, når du har brug for den.

Nomad's historie
Nomad startede som et Kickstarter-projekt i 2012. Noah Dentzel & Brian Hahn mødtes i Santa Barbara, Californien, og satte ud med en vision om at skabe et minimalistisk iPhone-kabel, der problemfrit kunne integreres i din hverdag. ChargeCard, Nomads første produkt, blev lanceret på Kickstarter den 18. juli 2012. Som mange nystartede virksomheder, var vi afhængige af hjælp fra venner, familie og fremmede for at bringe Nomad fra koncept til virkelighed. De startede i Noahs bedstemors kælder og hoppede rundt fra Agoura Hills til San Francisco og endelig tilbage til Santa Barbara, Californien, hvor de har hovedkvarter nu.

Forpligtelse til produktet
Nomad er og vil altid være en virksomhed, der prioriterer design og kvalitet frem for alt andet. Et af de vigtigste aspekter for dem, når de designer nye produkter, er, at de bruger de materialer af højeste kvalitet og længst holdbarhed til rådighed. De designer alle deres koncepter fra bunden, i stedet for at hvidmærke eksisterende produkter. Fra Horween-læderet, de bruger til deres etuier og Apple Watch-remme, til den robuste Kevlar®-konstruktion af deres kabler, vælger de materialer, der skiller sig ud og holder længere. Det koster mere at gøre det, men prisen er ikke så vigtig som den værdi, det skaber.

Vision
Ser frem til 2021 og fremover, vil Nomad fortsætte med at innovere med nye produkter og nye designs, samtidig med at de holder fast i deres rødder, der går helt tilbage til en drøm, der startede med et kabel, to venner og Kickstarter-fællesskabet . De er evigt taknemmelige over for deres originale bagmænd, og der er ikke noget, de kan lide mere end at støde på en, der støttede os på deres originale Kickstarter og høre om deres oplevelse med produktet. Hvad der er endnu mere meningsfuldt for dem er, at mange af disse mennesker er forblevet Nomad-kunder den dag i dag.

Nomad's bæredygtighedsmission
Nomad er vokset meget siden vores første Kickstarter i 2012. Sammen med al denne vækst er deres indflydelse på de steder, de elsker, også vokset. Det er derfor en stor del af deres mission fremadrettet er at reducere deres påvirkning og samtidig vise vejen mod en mere bæredygtig fremtid. De er nu stolt en Climate Neutral certificeret virksomhed.

Tak fordi du læste om Nomad
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Nomad kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.