DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Superdry

  Anmeldeser af Superdry

  Superdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.

  Om SuperDry

  Hos Superdry handler det om mere end bare kvaliteten. Det handler også om urbant og moderne design, der er kraftigt inspireret af både Japan og Storbritannien, og som har grafiske detaljer, der går hånd i hånd med deres efterhånden ikoniske vintage look.

  Firmaet har flere passioner, hvor den stærkeste er, at det individuelle og det at have karakter skal kunne komme til udtryk - uanset hvem du er, og hvor du bor. Det er samtidig modetøj, hvor det kreative er i højsædet, og hvor der ikke er noget i vejen med at være den første til at finde på noget nyt og anderledes. Næsten tværtimod.

  Superdrys varer og services

  Hos Superdry finder du altid det mest moderne udvalg af tøj og accessories. Det er de fede hoodies med store tryk på ærmerne eller på ryggen, gerne i en stærk kontrastfarve, det er t-shirts med det slidte vintageudtryk, det er kjoler og nederdele til de urbane kvinder, det er vilde sneakers, der passer til hele garderoben, det er huer til den kolde tid, det er caps til sommerens varme, og det er alt derimellem. Og du kan være sikker på, det er den ægte vare.

  De mange billeder af modellerne, der har tøjet på, gør det samtidig nemt at se, om det også er noget, der vil passe til dig og din stil, og det gør det samtidig lettere at bestille det rigtige tøj hver eneste gang.

  Det er nemt at komme alle dine varer i kurven, og det er nemt at betale for dem. Der er flere forskellige korttyper, du kan betale med, som alle er de mest almindelige her i landet, og desuden bruger de Verified by Visa som en ekstra sikkerhed. Og vil du hellere ud og se det lækre tøj selv, så finder du også nemt din nærmeste forhandler af Superdry inde på deres hjemmeside.

  Kundeservice hos Superdry

  Det er altid nemt at finde det rette og det i din størrelse på denne hjemmeside, og får du bestilt noget, der ikke lige var dig, så kan det ikke være lettere at returnere, end det er her. For de har en forståelse for, at det ikke er alle køb online, der var det rette køb, og derfor hjælper de dig gerne med ombytninger og returneringer. Men leveringen er selvfølgelig gratis.

  Du kan vælge at ringe til dem, for også her får du lige den hjælp, du har brug for. Eller du kan benytte dig af deres kontaktformular, du nemt finder på deres hjemmeside, hvor du også kan stille alle dine spørgsmål.

  Der er selvfølgelig også en FAQ, så du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål, som alle får, når de handler på nettet. Måske kan du også finde svar på det, du har spurgt om her.

  Anmeldelse af Superdry

  Gør det lettere for andre og kommende brugere af Superdry ved at skrive din egen anmeldelse og dermed videregive dine oplevelser med denne hjemmeside og deres produkter.

  Superdry
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Superdry

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Superdry et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Superdry I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Superdry?

  Superdry er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Superdry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.