Superdry

Alle anmeldelser

Superdry

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

D
Dorthe R.
Materiale af høj kvalitet (med bruseforsegling som en praktisk bonus!) og håndværk, smuk farve, fremragende pasform, der er normal i størrelsen, sans for detaljer (knapper og endda lynlåsen er pakk...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Julen blev redet :D

  Materiale af høj kvalitet (med bruseforsegling som en praktisk bonus!) og håndværk, smuk farve, fremragende pasform, der er normal i størrelsen, sans for detaljer (knapper og endda lynlåsen er pakket separat ind i beskyttende silkepapir!), alle kendetegnene af en ægte Harrington og alt sammen til en meget rimelig (omend reduceret) pris, der repræsenterer fremragende værdi for pengene (selvom den oprindelige pris var ganske rimelig).

  En ægte tilføjelse til din garderobe, 56 % afslappet, 44 % smart!
  Hjemmesiden er meget brugervenlig, tilbyder et stort udvalg og masser af produktinformation, en ligetil bestillingsproces og levering til tiden.
  Ankom godt pakket ind i en bæredygtig og miljøvenlig brun papirpose, og det ville have været meget nemt og bekvemt at returnere varerne gratis - dog kunne den sædvanlige (dvs. ikke-jule) returperiode være mere generøs end den obligatoriske 14 +14 dage.
  100% tilfreds med købet og servicen!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Bubbleroom

Bubbleroom

1 anmeldelser

Bubbleroom er en online tøjforretning, og det er her, du finder alt det tøj, som godt kunne tænke dig, og som du gerne vil have...

Superdry

Anmeldeser af Superdry

Superdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.

Om SuperDry

Hos Superdry handler det om mere end bare kvaliteten. Det handler også om urbant og moderne design, der er kraftigt inspireret af både Japan og Storbritannien, og som har grafiske detaljer, der går hånd i hånd med deres efterhånden ikoniske vintage look.

Firmaet har flere passioner, hvor den stærkeste er, at det individuelle og det at have karakter skal kunne komme til udtryk - uanset hvem du er, og hvor du bor. Det er samtidig modetøj, hvor det kreative er i højsædet, og hvor der ikke er noget i vejen med at være den første til at finde på noget nyt og anderledes. Næsten tværtimod.

Superdrys varer og services

Hos Superdry finder du altid det mest moderne udvalg af tøj og accessories. Det er de fede hoodies med store tryk på ærmerne eller på ryggen, gerne i en stærk kontrastfarve, det er t-shirts med det slidte vintageudtryk, det er kjoler og nederdele til de urbane kvinder, det er vilde sneakers, der passer til hele garderoben, det er huer til den kolde tid, det er caps til sommerens varme, og det er alt derimellem. Og du kan være sikker på, det er den ægte vare.

De mange billeder af modellerne, der har tøjet på, gør det samtidig nemt at se, om det også er noget, der vil passe til dig og din stil, og det gør det samtidig lettere at bestille det rigtige tøj hver eneste gang.

Det er nemt at komme alle dine varer i kurven, og det er nemt at betale for dem. Der er flere forskellige korttyper, du kan betale med, som alle er de mest almindelige her i landet, og desuden bruger de Verified by Visa som en ekstra sikkerhed. Og vil du hellere ud og se det lækre tøj selv, så finder du også nemt din nærmeste forhandler af Superdry inde på deres hjemmeside.

Kundeservice hos Superdry

Det er altid nemt at finde det rette og det i din størrelse på denne hjemmeside, og får du bestilt noget, der ikke lige var dig, så kan det ikke være lettere at returnere, end det er her. For de har en forståelse for, at det ikke er alle køb online, der var det rette køb, og derfor hjælper de dig gerne med ombytninger og returneringer. Men leveringen er selvfølgelig gratis.

Du kan vælge at ringe til dem, for også her får du lige den hjælp, du har brug for. Eller du kan benytte dig af deres kontaktformular, du nemt finder på deres hjemmeside, hvor du også kan stille alle dine spørgsmål.

Der er selvfølgelig også en FAQ, så du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål, som alle får, når de handler på nettet. Måske kan du også finde svar på det, du har spurgt om her.

Anmeldelse af Superdry

Gør det lettere for andre og kommende brugere af Superdry ved at skrive din egen anmeldelse og dermed videregive dine oplevelser med denne hjemmeside og deres produkter.