Hugo Boss

Alle anmeldelser

Hugo Boss

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Kristian R.
Fie og hele hendes team er på punkt. Gode sælgere. Når de ser mig komme ind, ved de, hvad de skal vise mig. Jeg køber kun Hugo Boss-dragter eller skræddersyede. Udskæringen af deres passer til min ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min yndlings butik

  Fie og hele hendes team er på punkt. Gode sælgere. Når de ser mig komme ind, ved de, hvad de skal vise mig. Jeg køber kun Hugo Boss-dragter eller skræddersyede. Udskæringen af deres passer til min kropsform og behøver ikke ændres. Kvaliteten af stoffet, uanset om træningsdragter eller jakkesæt er fabelagtig. Jeg ville kun ønske, at denne butik havde flere jakkesæt at vælge imellem, da det er min svaghed. Flere dobbeltradede stilarter tak. Jeg har bragt over 15 af deres jakkesæt i de sidste tre år. Skjorterne passer ikke så godt til mig. Det er fint. Jeg accepterer, at jeg har en far-bod. Elsker dit tøj og dit tilbehør. Kaldte endda min kat Hugo!!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hugo Boss

Når jeg siger Hugo Boss, tænker du måske sorte habitter, lange runways overrendt af tynde modeller i sort tøj. I virkeligheden er Hugo Boss meget større end det. De sidder på toppen af mode pyramiden, men fortjener de stadig at sidde der? På denne side kan du læse forbrugernes ærlige mening om Hugo Boss.

Om Hugo Boss
Firmaet blev grundlagt i 1924 i Tyskland, lige op til krigstiden, og har en sørgelig og velkendt historie som leverandør af Nazi uniformer. Hugo Boss firmaet længe for at træde ud af fortidens skygger og blive det kvalitets tøjmærke, som det var bestemt til at være. I dag er brandet i stedet for kendt for stilige habitter, samarbejder med unge smukke mennesker som Liam Payne og for ambitiøse planer om bæredygtig bomuld. I 2005 blev Hugo Boss en del af Valentino Fashion Group, som siden er blevet solgt til Permira  Private Equity. Hugo Boss er en af modeverdenens store spillere. Uanset hvor du er i verden, så er Hugo ikke langt væk.

Produkter og Services
Hugo Boss er et luksusmærke, som forhandler tøj, tilbehør, sko og dufte. Selvom Hugo Boss er et premium brand, vil Hugo være tøjmærket for enhver, der vil finde sin egen stil. De tilbyder nu to forskellige linjer HUGO og BOSS, som har hvert deres look og hver deres målgruppe, men samme formål om at tilbyde god kvalitet til forbrugerne. Linjen HUGO er designet med personligt udtryk til formål. Brandet beskriver linjen som fashion-forward. Kollektionerne i linjen BOSS fokuserer på kvalitet og moderne design. Tøjet varierer fra afslappet og atletisk tøj til klassisk business og formelt aftentøj.
Dette er resultatet af fusionen mellem BOSS Orange og BOSS Green, som tidligere indeholdt firmaets afslappede tøj samt atletiktøj. Boss x Russell er en linje inden for BOSS, som byder på trøjer til sportsbrug lavet i samarbejde med Russell Athletic. På hjemmesiden kan man vælge at soppe enten HUGO eller BOSS eller begge dele.
Hugo Boss tilbyder 30 dages returret, som starter når varen er i din besiddelse. Retur label følger med i pakken. Har man ikke modtaget retur label kan dette udskrives fra hjemmesiden.
Standard levering er gratis og tager omkring 3-4 hverdage. Hvis man ikke er hjemme efterlades pakken med en nabo eller på det lokale posthus til afhentning. Ønsker man at modtage sine varer hurtigere, kan man betale for ekspress via DHL og modtage sin ordre i løbet af 1-3 hverdage, afhængig af hvad tid man har bestilt. Hugo Boss oplyser, at smartwatches, dufte og personaliserede produkter ikke kan sendes ekspress.

Komplimenter, Klager og Tips til Hugo Boss
Modegiganten har været på toppen af industrien i næsten 100 år, men hvordan er de fulgt med tiden? Er deres online shop til at finde rundt i? Er deres kundeservice kompetent og hjælpsom? Får man sine varer til tiden og er de i den høje kvalitet, vi forventer fra Hugo Boss? Hvis du har handlet hos Hugo Boss, er det lige din anmeldelse, vi mangler. Skriv et par ord om din oplevelse, og hjælp andre forbrugere.