DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hugo Boss

  Når jeg siger Hugo Boss, tænker du måske sorte habitter, lange runways overrendt af tynde modeller i sort tøj. I virkeligheden er Hugo Boss meget større end det. De sidder på toppen af mode pyramiden, men fortjener de stadig at sidde der? På denne side kan du læse forbrugernes ærlige mening om Hugo Boss.

  Om Hugo Boss
  Firmaet blev grundlagt i 1924 i Tyskland, lige op til krigstiden, og har en sørgelig og velkendt historie som leverandør af Nazi uniformer. Hugo Boss firmaet længe for at træde ud af fortidens skygger og blive det kvalitets tøjmærke, som det var bestemt til at være. I dag er brandet i stedet for kendt for stilige habitter, samarbejder med unge smukke mennesker som Liam Payne og for ambitiøse planer om bæredygtig bomuld. I 2005 blev Hugo Boss en del af Valentino Fashion Group, som siden er blevet solgt til Permira Private Equity. Hugo Boss er en af modeverdenens store spillere. Uanset hvor du er i verden, så er Hugo ikke langt væk.

  Produkter og Services
  Hugo Boss er et luksusmærke, som forhandler tøj, tilbehør, sko og dufte. Selvom Hugo Boss er et premium brand, vil Hugo være tøjmærket for enhver, der vil finde sin egen stil. De tilbyder nu to forskellige linjer HUGO og BOSS, som har hvert deres look og hver deres målgruppe, men samme formål om at tilbyde god kvalitet til forbrugerne. Linjen HUGO er designet med personligt udtryk til formål. Brandet beskriver linjen som fashion-forward. Kollektionerne i linjen BOSS fokuserer på kvalitet og moderne design. Tøjet varierer fra afslappet og atletisk tøj til klassisk business og formelt aftentøj.
  Dette er resultatet af fusionen mellem BOSS Orange og BOSS Green, som tidligere indeholdt firmaets afslappede tøj samt atletiktøj. Boss x Russell er en linje inden for BOSS, som byder på trøjer til sportsbrug lavet i samarbejde med Russell Athletic. På hjemmesiden kan man vælge at soppe enten HUGO eller BOSS eller begge dele.
  Hugo Boss tilbyder 30 dages returret, som starter når varen er i din besiddelse. Retur label følger med i pakken. Har man ikke modtaget retur label kan dette udskrives fra hjemmesiden.
  Standard levering er gratis og tager omkring 3-4 hverdage. Hvis man ikke er hjemme efterlades pakken med en nabo eller på det lokale posthus til afhentning. Ønsker man at modtage sine varer hurtigere, kan man betale for ekspress via DHL og modtage sin ordre i løbet af 1-3 hverdage, afhængig af hvad tid man har bestilt. Hugo Boss oplyser, at smartwatches, dufte og personaliserede produkter ikke kan sendes ekspress.

  Komplimenter, Klager og Tips til Hugo Boss
  Modegiganten har været på toppen af industrien i næsten 100 år, men hvordan er de fulgt med tiden? Er deres online shop til at finde rundt i? Er deres kundeservice kompetent og hjælpsom? Får man sine varer til tiden og er de i den høje kvalitet, vi forventer fra Hugo Boss? Hvis du har handlet hos Hugo Boss, er det lige din anmeldelse, vi mangler. Skriv et par ord om din oplevelse, og hjælp andre forbrugere.

  Hugo Boss
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Hugo Boss

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Hugo Boss et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Hugo Boss I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Hugo Boss?

  Hugo Boss er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hugo Boss gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.