Worldmart

Alle anmeldelser

Worldmart

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Worldmart

Worldmart blev grundlagt i 2021, men deres erfaring går 30 år tilbage. De er en familievirksomhed, der har drevet en fysisk butik i hjertet af Aalborg i 30 år. De har drevet forretningen ud fra deres store passion og ekspertise for fødevarer og produkter fra forskellige lande.

Historien om butikken startede i 1986 i en 3. sals lejlighed på Vesterbro i Aalborg, hvor de lejede et værelse, som de brugte til opbevaring. Senere flyttede de til en lille butik på 35 m2, og her startede butikkens 30-årige karriere. De fandt hurtigt ud af, at interessen for råvarer og produkter fra andre lande var noget, flere og flere interesserede sig for, og efterspørgslen er kun vokset.

Med denne webshop sigter de efter at tilbyde deres eftertragtede produkter til hele Danmark, og deres mål er at give den bedste oplevelse og rådgivning til deres kunder. De garanterer alle vores produkter og anbefaler kun dem, som vi bruger privat.

Hvorfor Worldmart?
Navnet Worldmart er opbygget af to ord: World, der betyder verden, og Mart, som er en betegnelse for et indkøbscenter – og det er netop, hvad Worldmart er. Det er "verdens indkøbscenter". De har fokus på at skabe et spændende og inspirerende madunivers, hvor de samler orientalskmad og produkter online for at gøre dem tilgængelige for hele Danmark. De ønsker at være det første anløbssted for orientalske produkter, og deres mission er at tilbyde autentiske produkter fra de syv verdenshjørner.

Det er sikkert at opbevare hos Worldmart, og de står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, så du får den bedste indkøbsoplevelse, hver gang du handler hos dem. De leverer inden for 2-3 hverdage, og er dit køb værd 499 kr. eller mere, får du det gratis. Ønsker du en vare, som vi ikke har på lager, kan du altid kontakte dem – de vil gøre deres bedste for at få varen hjem til dig inden for en overskuelig fremtid.

Hos Worldmart er kunden altid i fokus, for uden dig ville der ikke være nogen Worldmart.

Inspiration fra hele verden
Hos Worldmart finder du spændende mad fra hele verden. De tilbyder et bredt udvalg af orientalske produkter, og har de ikke det, du leder efter, vil de gøre vores bedste for at bestille det til dig. Det burde ikke være svært at lave en autentisk ret derhjemme, og de er her altid for at give dig gode råd om deres produkter.

De har en stor passion for at tilbyde deres kunder spændende produkter fra hele verden og har arbejdet med dem i 30 år. Som følge heraf er vi meget fortrolige med verden af ​​orientalske varer og har tilegnet os dybtgående viden på dette område.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Worldmart?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.