SaraMart

Alle anmeldelser

SaraMart

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

SaraMart

Velkommen til SaraMart, dit online indkøbscenter med millioner af produkter af høj kvalitet, der er let på dit budget. Lad os introducere dig til en hel verden af ​​globalt overkommelige varer, med dine yndlingsdesigns og populære tilbehør.

Hvad laver SaraMart?
Vores team arbejder konstant på at give dig de bedste tilbud og de laveste rabatter for at give dig de bedste og mest spændende produkter. De mener, at din shoppingoplevelse skal være nem og sjov. Derfor har de udviklet Saramart som en online butik, der har specialiseret sig i produkter af høj kvalitet, der også er rimelige priser, for at gøre din indkøbsoplevelse så behagelig og givende som muligt.

Mission
Saramarts mission er at tilbyde produkter af høj kvalitet fra de mest betroede virksomheder i verden. Du er kommet til det rigtige sted for at opdage de nyeste og mest eftertragtede produkter med kvalitet og til overkommelige priser.

Betalingsmetoder
Alle købere kan betale sikkert med kreditkort. Bemærk: SaraMart indsamler eller handler ikke kredit-/debetkortnumre eller personlige oplysninger, når du foretager en betaling. Hvis du har spørgsmål om dine transaktioner på vores hjemmeside, bedes du kontakte din kortudstedende bank for mere information.

PayPal
PayPal er den mest populære online betalingsmetode i verden! Bemærk: Når du afgiver en ordre med Paypal, vil du blive omdirigeret til PayPal-betalingssiden, hvor du skal logge ind på din Paypal-konto med dit brugernavn og adgangskode. Hvis Paypal ikke understøtter din valuta, vil din betaling automatisk blive afregnet i amerikanske dollars.

Disse brugsbetingelser gælder for dig. Platformen er skabt og vedligeholdt af Saramart Limited. Ved at bruge platformen accepterer du at være bundet af disse vilkår for brug af webstedet. Du må kun bruge platformen og de funktioner, der stilles til rådighed for dig under platformen, hvis du accepterer webstedets vilkår på forhånd. Hvis du ikke accepterer vilkårene, skal du ikke bruge platformen. Ved at bruge denne hjemmeside og/eller afgive en ordre, accepterer du at være bundet af nedenstående vilkår og betingelser. Læs venligst også vores privatlivspolitik vedrørende de personlige oplysninger, du giver.

Særlige forsendelsesoplysninger og begrænsninger
SaraMart sender ordrer i en enkelt pakke (medmindre andet er angivet). Den samlede tid, det vil tage at modtage din ordre, skal beregnes ud fra den længste estimerede tid for varerne i din ordre.

Feriepåmindelser
I løbet af ugelange eller længere kinesiske helligdage, kinesisk nationaldag og kinesisk nytår, kan service fra visse leverandører og transportører blive påvirket, hvilket betyder, at levering af ordrer placeret omkring disse helligdage kan blive forsinket med 2-4 hverdage.

SaraMart tilbyder adskillige internationale forsendelsesmetoder og gratis forsendelse til alle lande tilgængelige hos SaraMart. Samlet leveringstid = forberedelse af din ordre/dage (2~5 hverdage) + forsendelse af din ordre/dag + forsendelse af ordre til dig/dage Bemærk: På grund af logistikproblemer i Italien skal du betale 5€ for forsendelse på ordrer under 25 €.

Hvordan var din oplevelse med SaraMart?
Vi vil meget gerne høre om din erfaring med SaraMart. Skriv en anmeldese hvor du uddyber din oplvelse. Fortæl gerne om selve kvaliteten af dine produkter og hvordan leveringstiden var mm.