DanskeAnmeldelser
  Firmaer (5)

  Køretøj

  For de fleste mennesker er det mest anvendte køretøj er en bil, men uanset hvad du bruger, vil det være nødvendigt at sørge for dit køretøj er korrekt forsikret. Hvis du bruger din bil dagligt som transportmiddel til arbejde, er problemet ekstra stort hvis den bryder sammen. Sker det vil du naturligvis gerne vide, at den hjælp du har betalt for står klar når du skal bruge den og at, den er både pålidelige og effektiv. Derfor er det vigtigt at tegne den rigtige forsikring til din bil eller dine andre køretøjer. Men hvilket selskab er bedst? Hvad de tilbyder med hensyn til policer og kundeservice? Find ud af meget mere her, læs anmeldelser, erfaringer, holdninger og klager fra andre forbrugere og træf beslutning om din næste forsikring på et oplyst grundlag.

  Mere info om Køretøj firmaer

  Hos DanskeAnmeldelser har vi lavet en oversigt over, hvilke oplevelser andre har haft med bilforsikringsselskaber. Erfaringer, meninger og anmeldelser og at du også deler med os sikrer, at andre kan træffe det rigtige valg. Samtidig tvinger vi forsikringsselskaberne til at tænke på at holde præmierne nede og især sikre at de yder en god kundeservice og dækker når kunderne har uheld. Hvad er den service, du kan forvente hos forskellige forsikringsselskaber? Nogle gange står der skrevet med småt ting, der betyder at lige netop den skade du troede ville blive dækket, ikke er med i policen og så ærgre man sig naturligvis. Læs mere her og vær oplyst.

  En Bilforsikring er en forsikring, som enhver bilejer skal tegne med formålet at dække den eller de skader, som (føreren af) bilen forårsager på andre personer, ting eller køretøjer. Uanset om du kører en helt ny bil eller har en bil, der er mange år gammel, vil du altid have brug for en Bilforsikring. Hvis du har en bil i dit navn, er du forpligtet til at tegne en forsikringspolice for bilen.

  Der er forskellige slags bilforsikringer. For at give dig et klarere overblik over de forsikringsselskaber, som du tegner bilforsikringer har vi beskrevet de forskellige bilforsikringer i de følgende afsnit.

  Du behøver som minimum, lovpligtigt, at tegne en ansvarsforsikring, der dækker i fald du gør skade på andre personer, biler, ting eller dyr. Forsikringen er lovpligtig for at sikre os alle, og har du ikke en sådan forsikring på din bil må den ikke køre på offentlig vej. Det er en vigtig sikring af os alle i samfundet fordi et uheld kan koste både førlighed og liv og det skylder vi hinanden at dække.

  En Ansvarsforsikring dækker alle typer skader du forårsager på andre eller deres ting, det kan være i forbindelse med en parkering eller på en glat vej, du skrider og rammer naboens hegn. Det kan være på vej til arbejde, nogen går ud foran dig og du rammer personen med skader til følge, forsikringen dækker ikke skader på dig og heller i på din bil, dette er for at sikre at du kan dække andres omkostninger, hvis du gør skade på nogen eller noget med din bil.

  Hvis du derimod vil have dine egne skader dækket behøver du at tegne en kasko forsikring, denne er langt mere omfattende i dækning, den er ikke lovpligtig, men den kan være god at have, hvis uheldet er ude.

  Fuld Kasko eller del Kasko, det er blandt det du skal tage stilling til når du tegner en forsikring, en delkasko dækker op til visse beløb eller visse typer af skader, dit forsikringsselskab specificerer altid i policen, hvad der er dækket, læs det grundigt. En Fuldkasko er mere omfattende og tegnes typisk på nyere biler, det kan også være et krav fra et evt. finansierings selskab at du har tegnet fuldkasko på bilen, det er naturligvis dyrere at være forsikret med kasko forsikring, men det kan hurtig vise sig at være gode penge givet ud, hvis uheldet er ude. Har du en helt speciel bil, f.eks. en Veteranbil eller en anden speciel bil, måske en muskelbil fra USA så må du regne med andre forsikringspræmier, dette er helt specielle biler. Læs her erfaringer fra andres oplevelser med bilforsikringer af alle slags, og del gerne dine egne.

  Cykeltyverier er et af de mest almindelige tyverier, ikke blot i København eller ved den lokale togstation men overalt i Danmark. Det er desværre en daglig problemstilling for mange og har du prøvet at komme ud fra et kort besøg i kiosken og opdage, at trods du låste cyklen så er den væk, stjålet, så tvivler du sikkert ikke på om du skal tegne en cykelforsikring næste gang du køber ny cykle. Ikke bare tyveriet er omfattet af cykelforsikringer, det er også hærværk du gerne vil have dækket. Cyklen er normalt dækket i din normale indbo forsikring men har du en særlig dyr cykel behøver du måske have en højere dækningssum eller en mere omfattende forsikring og her kan du tegne en speciel forsikring på din cykle. Har du Elcykel bør du også læse ekstra grundigt i policen, almindelige forsikringer dækker cykler og Elcykler (op til 25 km/t) men har du en særlig dyr Elcykel eller kører den hurtigere skal du måske tegne en speciel forsikring for den så du er dækket i tilfælde af uheld. Læs her på siden erfaringer fra andre, der har stået i lignende situation og som har erfaringer med forsikringsselskaberne, har du selv erfaringer så del dem endelig her, skriv en anmeldelse til glæde for os alle.

  Findes der noget skønnere end at køre ned gennem Europa eller op igennem Sverige og Norge med Autocamperen? Børnene bagi og hele familien stopper og spiser frokost på en lille hyggelig parkeringsplads, det koster ikke ekstra for maden er i køleskabet og medens børnene leger og hunden strækker ben fixer i hurtigt en lækker frokost og kan nyde et ophold, kort eller langt. Det er friheden, friheden der tæller når man vælger denne rejseform, men med frihed kommer ansvar, og naturligvis skal du forsikre din Autocamper, der er den almindelige lovpligtige forsikring, men herudover tegner du en forsikring, der dækker tyveri, skader, overfald, hærværk og hændelige uheld. En Autocamper forsikring er normalt dyrere end en almindelig bilforsikring, dels fordi køretøjet normalt er dyrere i anskaffelse men også fordi det er en helt anden type køretøj og husk, forsikringen skal jo også dække helt andre situationer. Auto camper forsikringen er også opdelt i forskellige kategorier, lejer du din Camper ud når du ikke bruger den? Så har du behov for en helt anden forsikring, og har du dyrt indbo i den må du også regne med at det bliver lidt dyrere. Til gengæld kan du læne dig tilbage og nyde alle kilometerne og de dejlige ophold med ro i sindet, du er dækket hvis uheldet er ude. Og det kan være uheld på din bil, eller uheld på andres biler, ting eller personskader.

  Campingferier har oplevet en stigende popularitet, danskerne elsker Camping som aldrig før. Vi rejser båden indenlands, til Jylland eller Køge eller rundt på Bornholm med campere, men vi rejser altså også i stigende grad til udlandet. Bilerne vi har bliver stærkere og stærkere, de trækker stadig større campingvogne og derfor bliver det også mere vigtigt med forsikringerne. En Campingvogn er en værdifuld genstand, den kan desværre blive stjålet, ikke bare når du rejser i Danmark men så sandelig også på den lange Europa Rejse, og hvad gør man så? Gode er råd er dyre, tegn en god forsikring og rejs i tryghed. Det er trods alt den vigtigste tid på året, ferien. En Campingvogns forsikring er ligesom de øvrige køretøjs forsikringer opdelt i ansvar og i kasko, du har naturligvis et ansvar hvis du forøger skade på personer eller andre personers ting eller dyr, og det er det den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, derimod er det naturligvis din egen beslutning om du vil tegne en kasko forsikring, medmindre du har vognen financierer, i det tilfælde vil du normalt være nødt til at tegne en komplet kasko fordi finansieringsselskabet vil være dækket i tilfælde af skader. Til gengæld, har du ro og kan slappe, du vil være dækket i tilfælde af; Brand, Gas Eksplosion, trafikulykke, Storm eller kraftig vind, indbrud og andre skader. Har du erfaringer fra Campingvogns forsikringer, del dem gerne her på siden, hvor du også kan læse andres erfaringer og dermed lettere bestemme hvilket selskab, der er det helt rigtige for dig.

  Knallerter, motorcykler og Scootere kan være relativt billigere transportmidler, og dejlige når vejret er skønt. Friheden ved at mærke naturen så tæt på, vinden i tøjet og måske kæresten bagpå, hvad er skønnere? Men selv den skønneste drøm kan blive til mareridt, hvis forsikringen på dit køretøj ikke er i orden og uheldet er ude. Forsikring på disse køretøjer afhænger i sagens natur af, hvor dyrt et køretøj og hvilken risikogruppe som kører du tilhører. Har du en lille Puch Maxi knallert eller en stor Harley Davidsson maskine betaler du naturligvis ikke samme forsikringssum. Som på andre køretøjer har staten bestemt at du skal som minimum have en ansvarsforsikring, der dækker i tilfælde af skader du forårsager på andre personer eller deres ting. Find her på DanskeAnmeldelser selskaber, der dækker dine køretøjer, og læs anmeldelser fra brugere der har gjort sig erfaringer, brug dem til at vælge det rigtige selskab, du behøver den bedste hjælp hvis uheldet er ude, og lad os alle gøre det nemmere for hinanden at vælge, har du erfaringer så del dem endelig, skriv en anmeldelse, lige meget om det du har oplevet var positivt eller negativt, andre vil have glæde af dine erfaringer.

  Danmark er omgivet af vand og vi danskere er nogle vandhunde. Ikke bare i forhold til at springe i vandet på en god sommerdag, nej vi elsker at sejle, at stå på vandski, køre på vandscooter, at surfe, ja alt der har med vand at gøre. De fleste af disse aktiviteter indebærer nogen form af naturlig risiko og ansvar. Derfor skal du naturligvis også sørge for at du er dækket fornuftigt ind inden du nyder en tur på vandet. Der findes et hav af forskellige forsikringer på dette område, men som med andre køretøjer, skal du som minimum have en ansvarsforsikring når du bevæger dig med en motor over vand. Du skal sikre dig at den ansvarsforsikring er korrekt tegnet og du skal måske overveje om det er en god ide at tegne ekstra forsikringer på din båd eller vandscooter. Priserne kan afhænge af mange faktorer, hvordan opbevarer du din båd? Hvor, er den i en havn, på land, i din garage, er den låst væk? Ligeledes betaler du naturligvis en højere præmie hvis du har en særlig dyr båd. Lige meget hvilken forsikring du har brug for, er det vigtig at vælge det rigtige forsikringsselskab fra starten, er uheldet ude vil du gerne være sikker på den bedste og mest reelle hjælpe. Læs her på siden erfaringer fra andre der har forsikret både, scootere og meget andet, erfaringer der måske er dyrt købte, men som kan hjælpe dig til at navigere i dette farefulde farvand af forsikringsselskaber. Skriv også gerne dine egne erfaringer.

  Ligesom med en sejl- eller motorbåd skal du forsikre din husbåd med en ansvarsforsikringer og kan (mere eller mindre frivilligt, afhængig af din finansiering) vælge at tegne en kaskoforsikring. I Danmark er det ikke alle forsikringsselskaber, der er villige til at forsikre din husbåd. Dette er et meget specielt område af forsikringer og du behøver virkelig en god forsikring, tænk på båden er sårbar, den ligger på vand, kan synke, blive ramt af lyn, være i stormvejr, have indbrud eller blive udsat for hærværk.

  Kan din husbåd ikke sejle ved egen kraft, bliver den betragtet som en pram, og du skal ikke betale den afgift, som normalt bliver lagt på kaskoforsikringen for et lystfartøj. Hvis du vil have dækket skader på dit indbo i husbåden, skal du købe en særlig indboforsikring. Denne indboforsikring består af en almindelig indboforsikring, der bliver udvidet med dækning for skader, hvis båden synker. Her på siden kan du finde forskellige forsikringsselskaber, der dækker din båd, du kan også læse om andres erfaringer med forsikringer, del også gerne dine egne i en anmeldelse her på DanskeAnmeldelser, det er til glæde for alle når vi deler.