DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ashley Madison

  Her finder du din næste uforpligende partner, til et eller flere stævnemøder på dine vilkår.

  Om AshleyMadison.com

  Sitet er baseret på ideen om affærer mellem to mennesker. Siden har været online siden 2002 og blev grundlagt af Darren Morgenstern ud fra sloganet at livet er kort, hav en affære. Sitet er ejet af Ruby Corp. Et Canadisk firma, der arbejder inden for multi medie branchen. Siden har tidligere været skandale ramt men har formået at genvide sine brugers tillid.

  Services hos AshleyMadison.com

  Her finder du siden for det uforpligtende forhold, du kan registere dig som bruger i Danmark og med enten Norsk, Svensk eller Engelsk f.eks som nærmeste sprog. Siden er ikke oversat til Dansk, men har danske brugere. Siden henvender sig til de, der ønsker en affære eller et fuldkommen uforpligtende forhold og lægger ikke skjul på det.

  Siden ønsker at vise os at livet er kort og vi skal bruge det fulde potentiale til at lære alle vores sider og personlige grænser at kende. De fleste af os kender følelsen af en hurtig flirt eller et blik man sender til en fremmed og måske får man tanken, at det kunne være spændede med et hurtigt uforpligtende forhold. Vores hverdag er travl og vores liv er ofte lagt i stramme rammer, AshleyMadison giver dig chancen for, for et kort øjeblik at træde ud af de rammer og ved siden af de normer vi har defineret, men som vi også ved ikke er virkelighed. Sitet giver dig chancen for at danne en relation til en anden person med samme ide som du, og som ikke er i nærmeste omgangskreds med den fare det kan skabe. Du kan finde din flirt online og uforpligtende skrive og chatte med ham eller hende, kun medlemmer af sitet kan se hinanden og du bestemmer naturligvis selv hvor meget du ønsker at vise frem på din profil. Vil du smile bredt eller vise mindre genkendelighed så har du her chancen. Ideen er jo netop diskretion frem for alt. Siden har eksisteret i mange år og har udviklet et effektivt værktøj til at svare på de højeste kvalificerede emner til din nye flirt uden at du drukner i beskeder. Siden har også en funktion når du rejser, måske er du på forretningsrejse i London, Paris, New York eller på Maldiverne og her vil du gerne fylde din fritid ud med meningsfuld dejlig romantisk tid sammen med en person, der har samme ønsker som du. Det er gratis at oprette en profil og sitet opkræver ingen månedlige gebyrer, du kan derfor trygt være tilmeldt og lade din profil være aktiv uden det koster penge hver måned. For kvinder er det helt gratis, siden opkræver et gebyr for mænd når de vil skrive til en anden profil. Denne side har tusindevis af nye brugere hver dag, singler, gifte og mænd og kvinder i parforhold, det fælles er at alle bruger ønsker diskretion.

  Kundeservice hos AshleyMadison.com

  Siden har et Dansk telefonnummer og 21 timers åben telefon tid, du kan også skrive til firmaet ved at benytte dette link

  Skriv din egen anmeldelse

  Har du benyttet AshleyMadison skriv gerne en anmeldelse her på siden så andre kan få glæde af dine erfaringer. Tak.

  Ashley Madison
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Ashley Madison

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Ashley Madison et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Ashley Madison I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Ashley Madison?

  Ashley Madison er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Niche Dating Sider, Utroskabs og Erotik dating sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ashley Madison gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.