Victoria Milan

Alle anmeldelser

Victoria Milan

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Linda F:
Modtog alt meget rettidigt! Var lidt forsigtig med Victoria Milan, fordi priserne var væsentligt lavere end andre steder, men jeg havde ikke et eneste problem, det er her jeg skal handle igen, hvis...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Jeg elsker Victoria Milan

  Modtog alt meget rettidigt! Var lidt forsigtig med Victoria Milan, fordi priserne var væsentligt lavere end andre steder, men jeg havde ikke et eneste problem, det er her jeg skal handle igen, hvis jeg skal.

  En ting, jeg vil være opmærksom på, er, at G-verdenen antyder (gode produkter, det er alle dem, jeg har købt) Jeg er 5'5" 36 27 36 og alle deres "one size"-ting passede mig godt, men syntes ikke som om tingene ville fungere for en, der er for meget større end en størrelse 8 måske, men jeg kan tage fejl

  Jeg har bestilt fra Victoria Milan flere gange. Denne gang var det strømper. Deres varer ankommer altid i god stand og stort set til tiden. De er ikke de billigste, men kvaliteten af deres varer er også bedre end gennemsnittet.


Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Victoria Milan

Utroskab og uskyldige møder er noget, som har eksisteret siden de første dage i menneskets historie, og nu er det så meget lettere med indtoget af internettet. det er nu lettere end nogensinde før at finde en sexpartner, som ønsker det samme som dig, uden at skulle lede. Det er her Victoria Milan kommer ind i biledet. De giver dig en mulighed for at lede efter folk med samme præferencer, og der er ingen grund til at være diskret, det sørger firmaet for, du altid vil være. Det er for at undgå alt det, som der er med dating, det er en aftale mellem to voksne om det, som er sjovt under lagnerne.

Om Victoria Milan
Victoria Milan ligger ikke skjul på, at de henvender sig til dem, som er i et forhold, og sikrer, de kan have en affære, måske endda med deres partners godkendelse, men også uden. Der er mange, som benytter sig af den diskretion, som Victoria Milan giver, og det faktum, at de er gode til at matche deres kunder, så de får det bedste ud af alle situationer. Det er let at melde sig til, og alt er så diskret, som det kan være, for det er ikke alle, som har en affære med partnerens billigelse. Du får muligheden for at opleve elegance og eksklusivitet på siden, resten er op til dem, som bliver matchet.

 

Services hos Victoria Milan
Hos Victoria får du hjælp til at have en affære. Det er noget, som du kan gøre 100 % anonymt og diskret, og det er også gratis at være medlem, så der er ingen, som kan stille spørgsmål til hverken kreditkortindbetalinger eller andet. Det er heller ikke nødvendigt at være nervøs for ens sikkerhed, når man skal arrangere et møde, for moderatorer sidder og sikrer, der ikke er falske profiler, og at ikke er nogen, som forsøger på at bruge falske billeder, så bliver det stoppet så hurtigt, som det bliver anmeldt.

Klager og kundeservice
Når du vil have kontakt til Victoria Milan, så er det noget, som går ganske let. Du kan vælge, om du vil kontakte dem på mail, eller om du vil ringe til dem med klager, forspørgsler eller andet. Det, som er fælles for det hele, er, kompetent, rolig og venlig kundebetjening, som gør hvad de kan, for at kunderne er tilfredse, og finder hurtigt den mulige løsning på det, som kunderne leder efter, så de kan komme videre.

Anmeldelse af Victoria Milan
Der er mange, som finder oplysninger og bedømmelser af de firmaer, som de bruger online, og det er derfor der nu er kommet en ny side, hvor du som bruger kan komme med en mere objektiv og konstruktiv bedømmelse.
Siden giver mulighed for at være med i koret blandt dem, som giver deres mening til kende, og på den måde være med til at give andre potentielle kunder en mulighed for at tage en beslutning på en meget mere nuanceret grundlag end tidligere, og samtidig kan firmaerne selv bruge anmeldelserne til at blive bedre.