C-Date

Alle anmeldelser

C-Date

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederikke G.
Ved ikke, hvad alle klager over. Jeg kan ærligt sige, at jeg har været aktiv på denne side sidste år, og jeg har mødt nogen. Overraskende god og en af de to steder, der fungerede for mig. Jeg ved, ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hej nye kæreste

  Ved ikke, hvad alle klager over. Jeg kan ærligt sige, at jeg har været aktiv på denne side sidste år, og jeg har mødt nogen. Overraskende god og en af de to steder, der fungerede for mig. Jeg ved, at det er ekstremt svært at gøre alle glade, det er derfor, jeg bruger dating.com, så jeg måske ikke er i stand til at møde nogen fysisk. Du ved, fysisk relation øger krav og forventninger, hvilket fører til tristhed. Jeg tilsluttede mig siden for omkring tre måneder siden, og jeg er meget glad for at have så mange venner på siden.

  Som altid er jeg meget glad for, at admin af C-Date har tilbudt mig en pæn mængde rabat for at fortsætte min rejse på C-Date. Mange tak admin for din støtte.


Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

C-Date

C-Date er et sted hvor du kan finde en date og bare have det sjovt. Andre datingfirmaer har en klar mission med det, som de laver, og der er ingen tvivl om, at de vil have folk til at finde den eneste ene. Det vil C-Date selvfølgelig også gerne, men først og fremmest så vil firmaet gerne have dig til at have det sjovt, mens du leder, og det er derfor, at de siger, deres service primært går på at tage alt det forpligtende ud af dating og bare sikre hygge og at have det sjovt, mens du er i gang med at finde den eneste ene, og hvem ved, det kan jo være, du i det moment også finder nogle rigtig gode venner, og dem kan man jo som bekendt ikke få for mange af.

Om C-Date
C-Date er startet, efter de har studeret de andre danske datingsider online, og de har gjort meget ud af, at de ikke lander i det samme områder som de andre og dermed bare bliver en, som er en del af mængden. C-Date har mange aktive medlemmer og tæt på en halv million medlemmer alt i alt. En stor del af kagen og deres innovative spørgeskema og gode algoritmer er med til at sikre, du ikke kommer til at sidde alene hjemme alt for længe, for hos C-Date bliver du hurtigt matchet med andre, som passer på din profil.

Services hos C-Date
Hos C-Date får du for en meget lille sum en rigtig god service, nemlig det, at de sikrer, du uden forpligtelser kan komme ud på datingmarkedet, og du let og hurtigt kan få det sjovt med at date og måske endda møde og få nye venner eller en kæreste. Hvem ved, alt er muligt, og jo mere afslappet og uformelt det hele er, jo bedre er det ofte, for man er nu mere sig selv, når det er i en afslappet atmosfære. C-Date giver dig også den service, at alt er diskret, og du er ikke forpligtet til noget som helst. Det er dig, som bestemmer tempoet.

Klager og kundeservice
Der er mange muligheder for at komme i kontakt med C-Date, og det letteste er at bruge den chatfunktion, som er på hjemmeiden. Det er faktisk lige til, du skriver med enten klager eller spørgsmål, og så får du hurtigt kontakt, og det samme gør sig gældende, hvis du bruger de telefonnumre eller mail, som du let finder på hjemmesiden. For hos C-Date får du den samme gode behandling, om det er ris, ros eller forespørgsler, du kommer med.

Bedømmelse af C-Date
Når vi skal finde ud af, om vi handle med et firma eller bruge den service, de tilbyder, så er det nettet, vi tyer til næsten hver gang, og nu er der en mulighed for, at du kan være blandt dem, som andre lytter til online, når de skal finde de firmaer, de vil bruge. Der er nemlig kommet en ny hjemmeside, som giver dig muligheden for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse af firmaerne og deres services, noget som mange vil benytte sig af, og som mange firmaer kan og vil bruge til at blive bedre, hvis de er kloge.