DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser C-Date

  C-Date er et sted hvor du kan finde en date og bare have det sjovt. Andre datingfirmaer har en klar mission med det, som de laver, og der er ingen tvivl om, at de vil have folk til at finde den eneste ene. Det vil C-Date selvfølgelig også gerne, men først og fremmest så vil firmaet gerne have dig til at have det sjovt, mens du leder, og det er derfor, at de siger, deres service primært går på at tage alt det forpligtende ud af dating og bare sikre hygge og at have det sjovt, mens du er i gang med at finde den eneste ene, og hvem ved, det kan jo være, du i det moment også finder nogle rigtig gode venner, og dem kan man jo som bekendt ikke få for mange af.

  Om C-Date

  C-Date er startet, efter de har studeret de andre danske datingsider online, og de har gjort meget ud af, at de ikke lander i det samme områder som de andre og dermed bare bliver en, som er en del af mængden. C-Date har mange aktive medlemmer og tæt på en halv million medlemmer alt i alt. En stor del af kagen og deres innovative spørgeskema og gode algoritmer er med til at sikre, du ikke kommer til at sidde alene hjemme alt for længe, for hos C-Date bliver du hurtigt matchet med andre, som passer på din profil.

  Services hos C-Date

  Hos C-Date får du for en meget lille sum en rigtig god service, nemlig det, at de sikrer, du uden forpligtelser kan komme ud på datingmarkedet, og du let og hurtigt kan få det sjovt med at date og måske endda møde og få nye venner eller en kæreste. Hvem ved, alt er muligt, og jo mere afslappet og uformelt det hele er, jo bedre er det ofte, for man er nu mere sig selv, når det er i en afslappet atmosfære. C-Date giver dig også den service, at alt er diskret, og du er ikke forpligtet til noget som helst. Det er dig, som bestemmer tempoet.

  Klager og kundeservice

  Der er mange muligheder for at komme i kontakt med C-Date, og det letteste er at bruge den chatfunktion, som er på hjemmeiden. Det er faktisk lige til, du skriver med enten klager eller spørgsmål, og så får du hurtigt kontakt, og det samme gør sig gældende, hvis du bruger de telefonnumre eller mail, som du let finder på hjemmesiden. For hos C-Date får du den samme gode behandling, om det er ris, ros eller forespørgsler, du kommer med.

  Bedømmelse af C-Date

  Når vi skal finde ud af, om vi handle med et firma eller bruge den service, de tilbyder, så er det nettet, vi tyer til næsten hver gang, og nu er der en mulighed for, at du kan være blandt dem, som andre lytter til online, når de skal finde de firmaer, de vil bruge. Der er nemlig kommet en ny hjemmeside, som giver dig muligheden for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse af firmaerne og deres services, noget som mange vil benytte sig af, og som mange firmaer kan og vil bruge til at blive bedre, hvis de er kloge.

  C-Date
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om C-Date

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er C-Date et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af C-Date I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette C-Date?

  C-Date er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C-Date gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.