Partner Med Niveau

Alle anmeldelser

Partner Med Niveau

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik U.
Partner med niveau har givet mig troen på kærlighed tilbage. For 1 år siden mødte jeg den mest fantastiske kvinde. Hun var sød, havde styr på sit liv, var intelligent, humoristisk og veluddannet...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mødte mit livs kærlighed

  Partner med niveau har givet mig troen på kærlighed tilbage.

  For 1 år siden mødte jeg den mest fantastiske kvinde. Hun var sød, havde styr på sit liv, var intelligent, humoristisk og veluddannet.

  Startprisen for dating via partner med niveau, var i den høje ende, omvendt skal tingene jo også hænge sammen.

  Med til historien hører, at jeg den dag i dag, nu et år senere, er blevet gift med den kvinde, der er mit partnermedniveau match.

  Er du klar til seriøs kærlighed og til andet end blot at vælge ud fra en "billedbog", så giv partner med niveau en chance. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet


Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

1 anmeldelser

Her finder du din næste uforpligende partner, til et eller flere stævnemøder på dine vilkår.Om AshleyMadison.com Si...

Partner Med Niveau

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, for hos dem, sikrer de, at dem, som er medlem, er på samme niveau, og det niveau skulle gerne være højt. De fleste af de kunder, der er hos Partner Med Niveau, er akademikere, for de vil gerne have, at lige børn leget bedst, og at de også danner de bedste partnere i livet, for det er ikke så let, som det lyder til, at finde en at dele bord, stol og morgenavis med.

Om Partner Med Niveau
Partner Med Niveau er der, hvor single-akademikeren møder sin kommende partner, og hvor kærligheden opstår, og er du ikke akademiker, så er der andre sider, som kommer ind under den samme professionelle paraply, der kan være med til at give dig en at dele livets store oplevelser med. Partner Med Niveau har en høj succesrate og er gode til at matche dem, som er i dit lokalområde, med dig. Noget, som er ekstremt vigtigt, for det er ærgerligt at finde en, som matcher, og så er det i Nordjylland hun eller han befinder sig, og du sidder selv på Bornholm.

Services hos Partner Med Niveau
Når du leder efter livets store kærlighed, så er der rigtig gode chancer for, at du kan få det hos Partner Med Niveau, hvis du er akademiker og leder efter en, som er på samme niveau i livet, er på samme uddannelsesniveau og er klar til de udfordringer, som verden byder på. Partner Med Niveau giver dig en diskret mulighed for at finde dem, som er på samme niveau som dig selv og finde den særlige person, som du gerne vil dele din verden med. De tilbyder yderligere en diskret og sikker behandling af dine personlige oplysninger og hjælp til at skab en profil, som gør, du ikke forsvinder i mængden af dem, som søger den eneste ene, for vi er jo alle en smule romantikere.

Klager og kundeservice
Hos Partner Med Niveau lever man af glade kunder, som har fundet kærligheden ved at bruge deres service, og derfor er det vigtigt, de altid har en kundeservice, som er i top, og så er det ligegyldigt, om du kontakter dem med et spørgsmål, eller om du kontakter dem for at klage over noget, som ikke lever op til den standard, som de gerne vil give kunderne. De oplysninger, du skal bruge for at kontakte Partner Med Niveau, finder du let på deres hjemmeside, de svarer både på mail og telefon, og de gør det hurtigt, for de ved godt, at der er glade kunder i vente, når man gør det godt.

Anmeldelse af Partner Med Niveau
Vi leder alle efter oplysninger om de firmaer, som vi ønsker at bruge, og de fleste bruger internettet og de sider, hvor firmaerne bliver bedømt. Nu er der en hjememside, som giver dig en mulighed for at give en mere nuanceret og objektiv bedømmelse af firmaerne og deres services samt produkter. Noget som mange vil læne sig op af, og som firmaerne selv kan bruge til at blive bedre, så melder man sig i koret, er man også med til at vejlede andre.