eHarmony

Alle anmeldelser

eHarmony

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

eHarmony

Hos eHarmony er ægtekærlighed kernen i alt, hvad de gør. Siden 2000 har de været førende inden for udvikling af relationer baseret på de vigtigste personlighedsdimensioner, der forudsiger de mest succesrige og meningsfulde relationer. Og eHarmony er stolte af at have skabt over 2 millioner succesfulde relationer i mere end 125 lande i løbet af de sidste 20 år.

eHarmony's medlemmer er alt for dem. Det er derfor, de er forpligtet til at levere en platform, der er sikker, imødekommende og leverer en oplevelse i verdensklasse for hvert eneste medlem af vores fællesskab. For at opnå dette arbejder de på konstant at udvikle deres platform, efterhånden som teknologien udvikler sig, så den er et sikkert, troværdigt og kundecentreret miljø. Og eHarmony arbejder konstant på at sikre, at deres platform er så inkluderende og afspejler vores mangfoldige og dynamiske samfund som muligt.

Hvorfor online dating?
De færreste af os har tid til dating, hvor kemien ikke er rigtig. eHarmony bringer ligesindede mennesker sammen, fordi de matcher deres medlemmer på 32 dimensioner af kompatibilitet. To tredjedele af deres adspurgte medlemmer sagde, at de havde bedre dates på grund af eHarmony. Så spar dig selv tid og kræfter ved at tjekke dine kompatible kampe online og nyd mere tilfredsstillende, meningsfulde dates.

Vidennskabet af dating
eHarmony er unik blandt de bedste datingsider, fordi det er sådan, de lærer dig at kende. Dine svar i deres spørgeskema hjælper dem med at forstå, hvordan du ser verden, så de kan matche dig med mennesker, der deler det synspunkt. Det nye eharmony-kompatibilitetshjul viser dig præcis, hvordan du og dine partnere matcher de vigtigste spørgsmål. Prøv eHarmony's gratis partnersøgning i dag, og abonner for at få adgang til alle de funktioner, der hjælper dig med at møde kompatible partnere.

Hurtig kærlighed
Med den nye eHarmony hjemmeside eller app får du alle dine matches i din indbakke fra dag ét. Det betyder ikke længere ventetid. Du har magten til at bestemme præcis, hvem du vil møde og hvornår. Takket være deres nye ratingsystem kan du fra starten være sikker på, at du er yderst kompatibel med hver af dine partnere. Mens andre datingsider lader dig møde enlige mænd eller kvinder online, kan det være svært at finde ud af, hvor kompatibel en potentiel partner er ved at se på rubrikannoncer, online kontaktannoncer eller blot profilbilleder.

eHarmony's videnskabelige tilgang til dating med deres kompatibilitetsmatchingssystem gør arbejdet for dig, og indsnævrer feltet for tusindvis af singler til at matche dig med en udvalgt gruppe af kompatible partnere, som du kan opbygge et kvalitetsforhold med.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring eHarmony?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.