Senior.dk

Alle anmeldelser

Senior.dk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Dating.dk
Dating.dk
0 anmeldelser

Seriøst site, Danmarks største og ældste, du kan tilmelde dig helt gratis.Om Dating.dk Siden blev stiftet af Morten Wagner og ...

Logo Academic Singles
Academic Singles
0 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Logo NextLove
NextLove
0 anmeldelser

Der er mange, som hvert år finder en ny kæreste, men der er også mange, som leder forgæves, og der er NextLove heldigvis kl...

Logo 40Plus
40Plus
0 anmeldelser

Det er i dag lettere end nogensinde før, at komme i kontakt med jævnaldrende danskere, der har samme interesser og aktivt leder efter ...

Senior.dk

For mange mennesker, foregår en stor del af deres liv nu online: alt fra indkøb til kundemøder kan foretages online, herunder også dating og andre sociale arrangementer. For den travle person, er det nu lettere at finde tid til at logge på online og skrive beskeder eller deltage i et videoopkald, end at tage på bar eller i byen, hvor chancerne for at møde en person man kan lide er mindre, da det hele afhænger af tilfældigheder. Hvor det er nemt og bekvemt som aldrig før at foretage så mange ting online, så er der blot nogle få ting, man skal være opmærksom på, for at sikre sig selv og sine personlige opslyninger m.fl. Der er mange mennesker online der er oprigtige og ærlige omkring deres søgen efter nye partnere eller venner, men der er desværre også en række individer med svindel eller andre uærlige hensigter i tankerne. Derfor er det vigtigt at man tager sine forholdsregler og undersøger de forskellige datingsider, så man kan være sikker på, at man benytter en sikker og pålidelig service. Herpå siden kan man læse kundeanmeldelser omkring datingsiden Senior.dk, hvilket er en glimrende metode til, at lære mere om deres sikkerhed og kundeservice fra andre danske forbrugere.

Om Senior.dk
Hjemmesiden Senior.dk ejes og drives af den danske virksomhed Senior.dk Aps, der har hovedkontor på Liseborg Toft 66, i Viborg. Virksomheden er 100% danskejet, og deres services henvender sig til danske kunder, da både hjemmesiden og deres kundeservice tilbud er på dansk. Virksomheden blev oprettet i 2011 og er et datterselskab af virksomheden Cyberfusion Aps, der har hovedkontor på samme adresse i Viborg.

Produkter og Services hos Senior.dk
På hjemmesiden Senior.dk kan man oprette en datingprofil gratis, således at man kan møde andre ligesindede, der også søger en partner. De behøver ikke nødvendigvis at være romantisk, og tjenesten faciliterer mange typer af kontakt mellem mennesker: kæresteforhold, nye venner, en ny bridge partner eller en person man kan rejse verden rundt med. Senior.dk er udviklet til personer i aldersgruppen 50 år og ældre, hvilket vil sige at folk der er yngre end 50 år, bør finde en anden datingside der passer bedre til deres behov. Siden fokuserer på aktive og autentiske profiler, og de lover i den forbindelse at slette profiler der er useriøse eller inaktive, så man kan fokusere sin tid og sine ressourcer på andre, der leder seriøst efter kontakt med andre. 
Da hovedformålet med at benytte siden er, at finde enten en ny partner eller nye venner, så er Senior.dk primært henvendt til mennesker der bor i Danmark og snakker dansk, hvilket bedre faciliterer, at man kan mødes og tage på dates etc. Derfor er deres kundeservice også primært dansktalende, og de tilbyder at hjælpe deres kunder med at finde rundt på hjemmesiden, samt forklare, hvordan man kan bruge de forskellige funktioner m.fl.

Komplimenter, Klager og Tips til Senior.dk
Har du mødt din nuværende kæreste, ægtefælle, partner eller en ven gennem Senior.dk? Hvis du har gjort dig erfaringer med denne side, enten som forhenværende eller nuværende bruger, så vil selv et par linjer omkring Senior.dk:s services være en stor hjælp for andre danskere, der leder efter en pålidelig online datingside.