DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Senior.dk

  For mange mennesker, foregår en stor del af deres liv nu online: alt fra indkøb til kundemøder kan foretages online, herunder også dating og andre sociale arrangementer. For den travle person, er det nu lettere at finde tid til at logge på online og skrive beskeder eller deltage i et videoopkald, end at tage på bar eller i byen, hvor chancerne for at møde en person man kan lide er mindre, da det hele afhænger af tilfældigheder. Hvor det er nemt og bekvemt som aldrig før at foretage så mange ting online, så er der blot nogle få ting, man skal være opmærksom på, for at sikre sig selv og sine personlige opslyninger m.fl. Der er mange mennesker online der er oprigtige og ærlige omkring deres søgen efter nye partnere eller venner, men der er desværre også en række individer med svindel eller andre uærlige hensigter i tankerne. Derfor er det vigtigt at man tager sine forholdsregler og undersøger de forskellige datingsider, så man kan være sikker på, at man benytter en sikker og pålidelig service. Herpå siden kan man læse kundeanmeldelser omkring datingsiden Senior.dk, hvilket er en glimrende metode til, at lære mere om deres sikkerhed og kundeservice fra andre danske forbrugere.

  Om Senior.dk

  Hjemmesiden Senior.dk ejes og drives af den danske virksomhed Senior.dk Aps, der har hovedkontor på Liseborg Toft 66, i Viborg. Virksomheden er 100% danskejet, og deres services henvender sig til danske kunder, da både hjemmesiden og deres kundeservice tilbud er på dansk. Virksomheden blev oprettet i 2011 og er et datterselskab af virksomheden Cyberfusion Aps, der har hovedkontor på samme adresse i Viborg.

  Produkter og Services hos Senior.dk

  På hjemmesiden Senior.dk kan man oprette en datingprofil gratis, således at man kan møde andre ligesindede, der også søger en partner. De behøver ikke nødvendigvis at være romantisk, og tjenesten faciliterer mange typer af kontakt mellem mennesker: kæresteforhold, nye venner, en ny bridge partner eller en person man kan rejse verden rundt med. Senior.dk er udviklet til personer i aldersgruppen 50 år og ældre, hvilket vil sige at folk der er yngre end 50 år, bør finde en anden datingside der passer bedre til deres behov. Siden fokuserer på aktive og autentiske profiler, og de lover i den forbindelse at slette profiler der er useriøse eller inaktive, så man kan fokusere sin tid og sine ressourcer på andre, der leder seriøst efter kontakt med andre.
  Da hovedformålet med at benytte siden er, at finde enten en ny partner eller nye venner, så er Senior.dk primært henvendt til mennesker der bor i Danmark og snakker dansk, hvilket bedre faciliterer, at man kan mødes og tage på dates etc. Derfor er deres kundeservice også primært dansktalende, og de tilbyder at hjælpe deres kunder med at finde rundt på hjemmesiden, samt forklare, hvordan man kan bruge de forskellige funktioner m.fl.

  Komplimenter, Klager og Tips til Senior.dk

  Har du mødt din nuværende kæreste, ægtefælle, partner eller en ven gennem Senior.dk? Hvis du har gjort dig erfaringer med denne side, enten som forhenværende eller nuværende bruger, så vil selv et par linjer omkring Senior.dk:s services være en stor hjælp for andre danskere, der leder efter en pålidelig online datingside.

  Senior.dk
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Senior.dk

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Senior.dk et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Senior.dk I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Senior.dk?

  Senior.dk er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Niche Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Senior.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.