Hifiklubben

Alle anmeldelser

Hifiklubben

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Søren F.
Jeg vil gerne takke HiFi Klubben for mit køb og den service de har givet. Jeg har købt et lækkert 65" Samsung QLED-tv, og de gav mig en rigtig god rabat. Selv når jeg har købt tv'et 1 dag før ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Samsung QLED-tv

  Jeg vil gerne takke HiFi Klubben for mit køb og den service de har givet. Jeg har købt et lækkert 65" Samsung QLED-tv, og de gav mig en rigtig god rabat. Selv når jeg har købt tv'et 1 dag før black Friday, og prisen var lavere på black friday, kompenserer de mig. Stort shout out til Frederik, som hjalp mig med alt. Jeg anbefaler HiFI Klubben til alle.

  Nøje udvalgt produktsortiment. De ved, hvad de sælger. Omfattende og gennemsigtig produktinformation på siden. Venlig og hurtig service. Hos HifiKlubben sælger de kun ting, de selv ville købe. HifiKlubben udfylder perfekt hullet mellem discountbutikkerne med stablet elektronik på udsalg og high-end specialisterne, hvor du kan brænde en månedsløn af på 1 meter højttalerkabel. meget god pris, et hurtigt svar på mail, hvis du spørger information, hurtig levering. Kunne ikke være bedre tjent. Tak og helt sikkert til næste gang.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Hifiklubben

Hifi Klubben er Danmarks førende, når det gælder udstyr til hjemmeanlægget og -biografen. De er specialister i at sikre, at du som kunde får det, du skal bruge, for at få den bedste lyd til hjemmet. De er klar med eksperter, som kan vejlede og rådgive dig hele vejen fra start til slut.

Om Hifi Klubben
I deres forretninger og på nettet har Hifi Klubben et stort sortiment af det bedste, som markedet har at byde på, og der er mange, som gerne vil have en rigtig god lyd til at lytte til både den klassiske musik, som fortjener en lyd, som gør de store orkestre fyldest, og den moderne musik, som bestemt ikke bliver dårligere af at få en god lyd, så man kan høre hvor nuanceret den egentlig er.

God lyd er mere end bare et anlæg. Det er også soundbars og hovedtelefoner samt et godt fjernsyn. Derfor finder du kun det bedste på markedet hos Hifi Klubben, som er Danmarks førende, når det kommer til den reneste lyd og de bedste mærker, der findes på markedet. Uden du behøver betale for meget for den luksus, som de klareste toner er. Når du hører forskellen, så er du ikke længere i tvivl.

Services hos Hifi Klubben
God lyd er noget, der skal virke, og det er noget, der skal holde. Derfor får du hele 3 års garanti på deres produkter, ligesom du har god mulighed for at returnere det, du har købt, hvis det af den ene eller den anden årsdag ikke har levet op til dine forventninger.

Desuden har du mulighed for at komme ind i en af de mange forretninger og prøve udstyret af. Her kan du mærke lyden live og finde den, der passer dig bedst. Det giver dig samtidig mulighed for at kigge på det hele, så du ikke kun får det, der lyder bedst, men også det design, der passer til din stil - hos Hifi Klubben kan du nemlig kombinere de to ting.

Kundeservice og klager
Der kan være stor forskel på at opleve et anlæg eller et par hovedtelefoner i en forretning eller bare læse om dem på nettet til rent faktisk at få den samme oplevelse af dem derhjemme. Det ved de hos Hifi Klubben, og derfor kan du nemt returnere de ting, du har købt, uden problemer. De står klar til at tage imod dine spørgsmål og andet både telefonisk og på e-mail, så det er rigtig nemt at komme i kontakt med dem.

Du kan rent faktisk også besøge dem fysisk udenfor almindelig arbejdstid, hvis du gerne vil afprøve udstyr, inden du køber det. Det er bare at lave en aftale med din lokale afdeling, så kan du få en forretning helt for dig selv til formålet.

Anmeldelse af Hifi Klubben
Hvis du er entusiastisk omkring den lyd, der kommer ud af dit anlæg, at dit fjernsyn, af din sundbar eller dine hovedtelefoner, så er det Hifi Klubben, du skal vælge. Her finder du både budget og high end, og du får lys i den bedste kvalitet.

Du kan selv bidrage med et indlæg om dine oplevelser med Hifi Klubben her på siden til gavn for andre, der er på udkig efter den bedste lyd.