MyTrendyPhone

Alle anmeldelser

MyTrendyPhone

33% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Susanne Skov
Rent undtagelsesvis var produktet defekt, men det var der taget højde for. Det skal være nemt at sende retur og reklamere . Og det er det. Så kan kun anbefale at handle hos MyTrendyPhoneLæs om
J
Jakob
Returnering var et mareridt og stadig ikke løst. Det var 750kr ud af vinduet ????Læs om
K
Katharina
Resumé Hvis der opstår fejl på et produkt du har købt hos MyTrendyPhone, så skal du ikke regne med, at de overholder købeloven, hvis de kan slippe uden om. De småpenge du eventuelt kan spare på at...Læs om

Alle anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fuld tilfredshed

  Rent undtagelsesvis var produktet defekt, men det var der taget højde for. Det skal være nemt at sende retur og reklamere . Og det er det.
  Så kan kun anbefale at handle hos MyTrendyPhone


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mini projekter

  Returnering var et mareridt og stadig ikke løst. Det var 750kr ud af vinduet ????


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Lad være med at tage chancen og handle hos MyTrendyPhone

  Resumé
  Hvis der opstår fejl på et produkt du har købt hos MyTrendyPhone, så skal du ikke regne med, at de overholder købeloven, hvis de kan slippe uden om. De småpenge du eventuelt kan spare på at købe hos MyTrendyPhone, er ikke de efterfølgende frustrationer værd!

  --

  Jeg købte et Huawei FreeBud headset d. 12/3-2019. Headsettet går i stykker første gang d. 27/4-2019. Jeg googler problemet og kan se, at det er en generel fejl på Huaweis FreeBud headset.

  Jeg kontakter MyTrendyPhone og beder om at få oprettet en RMA-sag, og beder dem samtidig om at sende en returlabel, idet jeg ikke ønsker at betale fragt, når det er en reklamation det drejer sig om. Her bliver jeg gjort opmærksom på, at de ikke anvender returlabels – det er slet ikke noget de har.

  Den 15/5-2019 (ca. 20 dage efter) bliver jeg kontaktet af MyTrendyPhone, som oplyser, at de også har brug for, at jeg sender opladerledningen ind til dem. Ellers kan de ikke behandle sagen, idet headsettet skal ombyttes. Jeg ringer ind og spørger, om de ikke blot kan tage opladerledningen fra det nye headset, og lægge over sammen med det gamle. Det kunne dog på ingen måde lade sig gøre. Jeg gør nu opmærksom på, at jeg synes, det er en kende fjollet, at jeg skal betale endnu engang fragt, for at sende en opladerledning ind, som sandsynligvis koster mindre end hvad fragten koster, og spørger så ind til, hvad deres billigste ledning koster. Ham jeg taler med på dette tidspunkt i forløbet, kan godt forstå, at jeg ikke ønsker at betale fragt igen, så det de kan gøre, er at de kan sende mig en returlabel (!?!?!). Så nu ca. 20 dage efter min sidste henvendelse, så er returlabels lige pludselig noget de bruger??
  Jeg sender nu ledningen ind, og de behandler sagen, så jeg efter ca. yderligere en måned modtager et nyt headset.

  Den 28/8-2019 går headset nr. 2 i stykker med præcis samme fejl som headset nr. 1. Klog af erfaring, sender jeg nu hele sættet ind i første omgang. Og efter ca. 20 dage modtager jeg igen et nyt headset.

  Nr. 3 headset jeg modtager virker i ca. 4 måneder inden den højre freebud går i stykker (den højre freebud har jeg i øvrigt kun anvendt 3 gange, da jeg primært har brugt den venstre, som har nogle andre funktioner). Jeg kontakter nu igen MyTrendyPhone, og oplyser dem om, at det nu er tredje gang med samme fejl, og at jeg derfor nu ønsker at ophæve købet og få mine penge retur. MyTrendyPhone modtager forsendelsen d. 16/1-2020, og da jeg INTET har hørt fra dem d. 6/2-2020, skriver jeg og rykker for status, hvor jeg får at vide, at headsettet er sendt til officiel garantiservice.

  Den 12/2-2020 hører jeg fra dem igen. Denne gang sender de en regning på RENGØRING AF HEADSETTET. Som har været brugt 3 gange. Hvis der har været behov for at rengøre dét headset, så kan det UMULIGT have været nyt, da jeg modtog det i første omgang.
  På nuværende tidspunkt afviser MyTrendyPhone altså at behandle fejlen som en reklamationssag, idet det er blevet vurderet at headsettet blot skulle rengøres for, at det kunne virke igen.  Altså …
  Et headset som ikke virker efter at have været brugt 3 gange (!!!!), og i øvrigt er under ½ år gammelt, skal jeg nu betale for rengøring af.


  --

  Jeg har både forsøgt at ringe ind til dem, og at skrive mails til dem, om at jeg ikke agter at betale for rengøring af et praktisk talt nyt headset, men det er som at slå ind i en pude. I telefonen vil kundeservicemedarbejderen sende sagen videre til deres RMA-afdeling, og lover at de svarer samme dag (hvilket de ikke gør). På mail får jeg at vide, at jeg er ’mere end velkommen til at sende produktet retur.’ Det er lidt svært at sende et produkt retur til jer, som I allerede har i jeres varetægt!!!


Andre læste også

Logo ComputerSalg.sk

ComputerSalg.sk

1 anmeldelser

ComputerSalg.sk er der, hvor du kan få dækket dine behov for en computer, om du er en professionel gamer, eller du bare skal bruge en, ...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...