Lux-Case

Alle anmeldelser

Lux-Case

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lux-Case

De fleste danskere har indenfor de seneste år investeret i forskellige former for elektroniske enheder: telefoner, tablets, spilkonsoller, kameraer m.fl. I takt med det stigende behov for digitale enheder og elektornik, er der også et stigende behov for tilbehør, covers, etuier til sikker opbevaring, samt meget andet. Hvor der indenfor elektronik findes mange anerkendte mærker, hvor man ved hvad man kan forvente i forbindelse med kvalitet og holdbarhed, så gør det samme sig ikke altid gældende indenfor elektronisk tilbehør. Derfor kan man med fordel læse anmeldelser igennem fra andre kunder, hvis man overvejer at købe tilbehør fra en forhandler man ikke i forvejen kender til, for på den måde at lære mere omkring deres udvalg, service og kvalitet.

Om Luxcase
Lux-Case.dk ejes af WePack AB, med adresse på Stekelgatan 6, 21223 Malmö, i Sverige. Lux-Case er godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden. Det betyder, at man som kunde kan handle sikkert hos denne virksomhed, da den er blevet kontrolleret og certificeret i henhold til alle E-mærkets krav. 

Produkter og Services hos Luxcase
Lux-Case ejer og driver en netbutik på dansk, med et varesortiment der indeholder over 150000 Mobil Covers, etuier, samt andet tilbehør til smartphones og andre digitale enheder. Virksomheden tilbyder tilbehør til en lang række forskellige mærker, såsom Apple, Samsung, Sony, Huawei, Nokia, HTC og mange andre. Derudover kan man via deres netbutik handle smartwatches, spilkonsoller og gaming tilbehør, kameratilbehør, laptops samt meget andet.
Alle produkter tilgængelige på siden haves på lager af virksomheden og bestiller man tidligt på dagen, bliver ordren pakket og sendt afsted samme dag, via PostNord. Bestiller man for et samlet beløb på over 199 kr. tilbydes man fri fragt, og fortryder man sin bestilling, så har man 30 dages fortrydelsesret.  
Beløbet trækkes fra kundens konto eller betalingskort, så snart varen afsendes fra Lux-Case, på linje med danske regler. Når man som kunde indtaster betalingsoplysninger ved køb af varer på virksomhedens hjemmeside, bliver disse sendt direkte til betalingsformidlerne, såsom Paypal og Klarna, i krypteret form (SSL) somingen andre har adgang til. Dette er en del af den datasikkerhed virksomheden har opbygget omkring deres online betalinger. 
Vælger man at bestille via deres hjemmeside, så foregår levering til adresser i Danmark med PostNord.
Alle ordrer sendes fra Kastrup, og den forventede leveringstid er normalt mellem 2-6 hverdage. Virksomheden tilbyder deres kunder, at de kan returnere alle produkter, forudsat at de ikke er taget i brug, og at de er i samme stand som da de blev modtaget.Man betaler selv for returforsendelsen og virksomheden anbefaler, at man sender varer tilbage med Track and Trace, for at sikre at den ikke går tabt. 

Kommplimenter, Klager og Tips til Luxcase
Kender du til kvaliteten af de mobilcovers man kan købe gennem Luxcase? Har du selv købt produkter gennem deres hjemmeside, eller måske modtaget nogle som gave fra familie og venner? Hvis du har tid og mulighed for at skrive en anmeldelse her på siden, så kan du både lade virksomheden vide, hvad du synes om deres forretning, samt hjælpe andre handlende med at afgøre, om Luxcase er den rette forhandler til netop deres elektronikbehov.