Vistaprint

Alle anmeldelser

Vistaprint

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Pixum

Pixum

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige...

Logo Cewe

Cewe

0 anmeldelser

Cewe tilbyder mange forskellige typer fotoprodukter, såsom vores populære fotobog, hvor dine billeder printes direkte ind i en rigtig b...

Logo HavePlakat

HavePlakat

0 anmeldelser

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004 og de var den første virksomhed i Europa til at producere unikke udendørs l&aeli...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Vistaprint

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper små virksomhedsejere med at designe personligt tilpassede og moderne marketingmaterialer på ekspertniveau - det rigtige produktsortiment, hvis du vil fremstå og føle dig professionel, velforberedt og dedikeret.

Det er rigtigt, at Vistaprint er bedst kendt for vores visitkort og har trykt milliarder af dem, siden Robert Keane grundlagde VistaPrint i 1995.

Marketing i fokus
Men i dag kan Vistaprint tilbyde meget mere: Et stort udvalg af marketingmaterialer, som du kan skræddersy til din virksomhed; adgang til ekspertrådgivning og assistance, hvis du har brug for en hånd; og så tilbyder de en god og enkel brugeroplevelse til dem, der ved præcis, hvad de vil have.

Når de sætter det hele sammen, kan deres kunder nemt designe et sammenhængende og matchende look til deres virksomhed, uanset om de arbejder i en fysisk butik, online eller på farten. Med dette look kan de føle sig selvsikre, velvidende at de kan følge med konkurrenterne og få tingene til at ske her og nu.

For nu er det ikke kun en udfordring. Det er også en mulighed. Og Vistaprint er her for at hjælpe små virksomhedsejere, TAG NU.

Et udvalg der sidder lige i skabet
Vistaprint giver små virksomheder det rigtige udvalg af produkter og muligheder. Du vil ikke blive oversvømmet med muligheder, men vi garanterer et solidt udvalg. Og vores priser er altid gode.

De hjælper små virksomheder med hurtigt og effektivt at lave de nødvendige produkter til deres markedsføring. 

Vi tilbyder moderne design, intuitive værktøjer og supportfunktioner, der kan gøre enhver virksomhedsejer i stand til at skabe marketingmateriale på et professionelt niveau - også selvom de ikke selv er designeksperter.

Tilfreds garanteret
Vistaprint tilbyder 100% garanti på alle produkter de sælger. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, så er de heller ikke tilfredse, uanset årsagen. Sammen finder vi en løsning, der fungerer bedst for dig, såsom at genoptrykke din ordre eller refundere dine penge. I denne sammenhæng tager vi os også af alle mulige leveringsomkostninger. Det er så enkelt som det.

Deres kundeservicemedarbejdere er erfarne problemløsere. Så hvis du ikke er helt tilfreds med noget, så fungerer vores tilfredshedsgaranti her:

Sammen finder i en løsning, som du er glad for. Det kan for eksempel være, at de genprinter din ordre gratis, eller at du modtager en kreditnota, så du kan afgive en ny ordre.

Hvis du har et problem med en ordre hos Vistaprint, er vores mål at sikre dig, at du er helt tilfreds. Så hvis et genoptryk eller kredit ikke løser problemet for dig, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Din erfaring er efterspurgt
Vi vil meget gerne dele din anmeldese med andre interesserede kunder her på vores hjemmeside. Skriv hvordan din erfaring var, fra selve prduktet til leveringen.