Glimja

Alle anmeldelser

Glimja

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 anmeldelser

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgange...

Logo Dokter Online

Dokter Online

0 anmeldelser

Dokter Online kan hjælpe med let behandlelige helbredsproblemer. Med information, der er skrevet sammen af ​​læger og en r&...

Logo Med24

Med24

0 anmeldelser

Hos Med24 drømmer de om at give dig sundhed til din krop og dit sind. Uanset hvor du er i livet, vil de gerne hjælpe dig med at n&arin...

Logo Your Super

Your Super

0 anmeldelser

Du fortjener at vide, hvad du fodrer din krop med. Deres superblandinger indeholder 5-6 naturligt tørrede superfoods – det er det! All...

Glimja

Hos Glimja brænder de for, at du skal kunne være den bedste udgave af dig selv. Fuld af energi, sprudlende vitalitet og styrke til at leve det liv, du drømmer om. De kan hjælpe dig med at gøre sund sundhed enkel, og de vil hellere end gerne støtte dig på vejen dertil. Derfor sælger de kun de bedste, naturligeprodukter indenfor kosttilskud, helsekost, kropspleje, skønhed og køkkenudstyr. For at du skal føle dig tryg, når du handler hos dem, sælger de kun giftfrieogskånsommeprodukter til dig og din familie. Hvis du ikke ved, hvilke produkter der passer til netop dine behov, tilbyder vi altid gratis produktrådgivning via e-mail eller telefon. Uanset om du er fan af Medical Medium, Noo Poo, paleo eller foretrækker vegansk, så har vi produkter, der passer perfekt til dine behov.

Sund livsstil
For at have det godt, fysisk og mentalt og at være fuld af energi, kræver det en sund livsstil. En varieret kost rig på de næringsstoffer din krop har brug for giver dig et godt grundlag for at leve sundt og forebygge sygdomme bedst muligt. Men at være sikker på at få den rigtige mængde næring kan være svært for mange. Derfor er det en god idé at supplere med økologisk helsekost, dvs. fødevarer og kosttilskud, der tilføjer ekstra næring til din krop. Nogle eksempler på helsekost, vi sælger, er pulver, rig på antioxidanter, grønt som spirulina, dulse og byggræspulver, samt medicinske svampe som chaga og reishi. Helsekost omfatter helbredende urter og krydderier, såsom gurkemeje og citronmelisse.

Glimja's naturlige kosttilskud er nøje udvalgt, hvilket betyder, at de ikke indeholder unødvendige tilsætningsstoffer. De fleste kosttilskud er også veganske, så dyrene og naturen kan have det lige så godt som dig. For eksempel sælger vi kun Omega 3 lavet af algeolie i stedet for fisk, som ellers er den mest almindelige form. Andre almindelige vitaminer og mineraler, som danskerne typisk mangler, er D-vitamin, magnesium, zink, B12-vitamin og C-vitamin. Har du mangel på visse vitaminer og mineraler i kroppen, giver du ikke dig selv de bedste forudsætninger for at kunne have optimal sundhed. Vi sælger de bedste kosttilskud fra hele verden og kan prale af alt fra svenske mærker som Holistic til amerikanske favoritter som Vimergy, Garden of Life og Global Healing Center.

Godt helbred
En af deres kerneværdier er, at alle skal have mulighed for et godthelbred, uanset pengepungens størrelse. Derfor sælger de også billigere sundhedsprodukter. Selvom de ikke koster så meget, kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i top. For eksempel sælger vi billigere kosttilskud fra det prisvindende mærke Helhedshälsa.

Men det er ikke kun, hvad du putter i munden, der har betydning for dit helbred. Hvordan du plejer din krop er mindst lige så vigtig.

Glimja sælger ikke skønhedsprodukter og kropsplejeprodukter, hvor dyr er kommet til skade i fremstillingsprocessen. I stedet investerer vi i en bred vifte af cruelty-free og veganske produkter. Det gælder alt fra shampoo og balsam til mascara og neglelak. Du kan også føle dig tryg ved at vide, at alle vores produkter er parabenefri, sulfatfri og melfri.

At leve en sund og bæredygtig livsstil er nemmere, når du har det optimale udstyr. Til at begynde med anbefaler de, at du investerer i en god blender, f.eks. den prisvindende Omniblend blender. Hvis du vil udtrække så meget næring som muligt fra din mad, er det bedre at juice dine ingredienser end at blande dem. En grundregel er, at jo mere avanceret en juicer er, jo flere næringsstoffer udvindes af ingredienserne. Vi tilbyder dog også de bedste samt billigste juicemaskiner på markedet, som trods en lavere pris giver dig meget juice for pengene. Du kan også finde andre nyttige husholdningsapparater i vores online shop, herunder luftfugtere, vandfiler og glasvandkedler. Velkommen til Glimja-familien, sammen hjælper de hele planeten med at smile.

Tak fordi du læste om Glimja
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Glimja kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.