Bodum

Alle anmeldelser

Bodum

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Bodum

Bodum's mission er klar og enkel. Deres mål er at levere kvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, der matcher dine værdier. De innoverer for at skabe fantastisk design til overkommelige priser, baseret på deres vejledende princip om, at form følger funktionalitet, mens de holder øje med bæredygtighed, miljøansvar og respekt for deres medarbejderes, samfunds og planets velbefindende.

"Godt design behøver ikke at være dyrt," siger Peter Bodum.

Bodum's brands og virksomheder
I 2016 sælges BODUM®-produkter i 55 lande med 7 egne BODUM®-butikker og mange flere shop-in-shops, outlet-butikker og detailforretninger rundt om i verden. I de kommende år vil Bodum åbne flere BODUM®-butikker, såsom vores seneste flagskibsbutikker i Paris (2011), Frankfurt (2013) og Bruxelles (2015), samt en række shop-in-shops. Mange af disse butikker vil byde på deres nye French Press Café, som allerede er tilgængelig i Frankfurt, Bruxelles og Tokyo.

BODUM® Basics
BODUM® Basics-serien fås udelukkende i BODUM®-butikker, og tilbyder kunderne et mere bæredygtigt og endnu mere overkommeligt udvalg af produkter. BODUM® Basics er udelukkende lavet af rene råvarer som bomuld, træ, bambus, glas, porcelæn og stål. Selv plasten er et naturprodukt. Så du får det samme højkvalitets BODUM® design og funktionalitet, men uden emballage, uden farvepigmenter og uden spild. Enkel, bæredygtig og stilfuld.

ORDNING&REDA®
I typisk skandinavisk stil er Bodum's produkter kendetegnet ved klassisk enkelhed og funktionalitet, hvilket gør dem til et perfekt match til BODUM®. I 2003 blev ORDNING&REDA® et datterselskab af BODUM®, og i 2010 flyttede deres servicecenter fra Stockholm til BODUM®s skandinaviske hovedkvarter i Humlebæk, Danmark.
ORDNING&REDA®s in-house designteam varetager udvikling af nye produkter og materialeindkøb. ORDNING&REDA® er en svensk virksomhed grundlagt i 1982, der designer, producerer og distribuerer en række notesblokke, tasker og andet tilbehør af høj kvalitet.Virksomhedens produkter sælges i franchisebutikker i 16 lande samt i en række shop-in-shops i BODUM® butikker.

Bodum's etos
At tage ansvar for miljøet og forfølge bæredygtig forretningspraksis er en integreret del af BODUM®s etos.
I næsten 30 år har BODUM® Portuguesa været et af deres vigtigste produktionssteder, og de er i gang med at udvide deres fabrik og flytte mere af vores produktion dertil. BODUM® Portuguesa har sat sig et kortsigtet miljømål om at reducere CO2-udledningen. For at nå dette mål er de afhængige af de mest innovative miljøvenlige teknologier, solcellepaneler og energilagringsbatterier, med det formål at være helt selvforsynende i den nærmeste fremtid. Bæredygtighed i produktionen, miljøansvar og bekymring for deres medarbejderes velfærd, sikkerhed og arbejdsforhold er nøglen til målene for BODUM® Portuguesa. I tråd med deres motto, lav smag, ikke spild, kontrollerer de alt, fra produktion til emballage, for at sikre, at de ikke skaber unødvendigt spild. Design er jo ikke kun en produkterklæring.

Din erfaring med Bodum er meget vigtig
Har du også købt et af Bodum's spændnde produkter før? Skriv gerne en anmeldese hvor du uddyber din erfaring Hvordan var leveringstiden og hvordan var deres kundeservice.

Din mening kan hjælpe mange andre kunder, der leder efter dit produkt. Vi glæder os til at læse din anmeldelse og dele den med vores føllesskab idag.