Homeshop

Alle anmeldelser

Homeshop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo EuroToys
EuroToys
0 anmeldelser

Legetøj på nettet via egen Webshop.Om Eurotoys Eurotoys er en dansk virksomhed, der sælger; legetøj, børnem&oslas...

Logo UNIG
UNIG
0 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Logo Lampe Guru
Lampe Guru
0 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Homeshop

Kunne du tænkte dig at shoppe alt til hus og have, imens du sidder i sofaen? 
Homeshop.dk er et online byggemarked hvor du kan købe alt til din bolig, lige fra grill, byggematerialer, beklædning, alt i tilbehør til byggeri samt maskiner. Alt fås desuden i outlet. 

Eftter at være grundlagt tilbage i 2003 i Kjellerup, har virksomheden udviklet sig støt og rolig. Homeshop.dk leverer i dag alt til hus og have til de billigeste priser og med den hurtigste levering. Dette har medført at de i dag er skandinaviens største online grill butik og førende inden for en lang række af tilbehør. Alt dette har kunne lade sig gøre ved at opbygge langvarige relationer til kunderne, ved at være en seriøs virksomhed der med stor opmærksomhed på kundens behov, sikre alt til hus og have, bestilt online og leveret lige til døren. Hertil har Homeshop.dk også E-mærket for at sikre en tillidsfuld handel, hele vejen igennem. 

Produkter hos Homeshop.dk
Hos Homeshop.dk finder du det bedste udstyr, til de billigste priser inden for byggeri. Her finder du alle de kendte mærker inden for havemaskiner, grill og tilbehør til hus og have. For at sikre en nem og overskuelig online shop, skal du kun igennem fem trin, før du har sikret dig at din vare bliver leveret til din adresse. Find først de ønskede produkter, enten ved hjælp af den overskuelige menu, eller brug søgefunktionen. Efter du har lagt dem i indkøbskurven, indtaster du dine personlige oplysninger, og vælger betalingsform. Godkend så forretningsbetingelserne, og gennemgå dine indtastede oplysninger. Herefter er det kun at trykke på godkend, og du kan nu glæde dig til at modtage dine varer. Der er også mulighed for at afhente varene i den fysiske butik i Kjellerup, såfremt dette ønskes, og du undgår dermed fragtgebyret. Så dyk ned i Homeshop.dk's mange produkter og lad dig inspirere af det store udvalg i alt til boligen og haven.


Kundeservicen
Hos Homeshop.dk bliver kundeservicen taget alvorlig. Kunden er altid i fokus, hvor åbenhed, ærlighed og dialog er nøgleordene. Hos Homeshop.dk bliver aftaler overholdt, og man kan derfor altid regne med at henvendelser bliver taget seriøst. Derfor er det også vedtaget, at yde en ekstra service overfor kunderne. Den obligatoriske 14 dages fortrydelsesret er forlænget til 30 dages returret på varer med ubrudt emballage. Dertil gælder den 2 års reklamationsret selvfølgelig også, på alle vare købt hos Homeshop.dk. Kundeservicen har åben mandag til fredag på telefon i åbningstiden, mens de altid kan kontaktes på e-mail. Disse besvares inden for 24 timer i hverdagen og du kan derfor altid forvente et hurtigt svar på dine spørgsmål, hos Danmarks bedste online shop til byggeri. 

Anmeldelse:
Gør din handel hos Homeshop.dk, dit online byggemarked. Skal du sikre dig de bedste materialer, maskiner, grill eller alt i tilbehør, så gør gør dit køb her. De har de billigste priser og den hurtigste levering, hvilket hurtigt vil gøre dem til din foretrukne online shop, når der skal købes alt til boligen og haven. Tøv derfor ikke med at gøre din handel, og giv din vurdering af Homeshop.dk bagefter.