Homeroom

Alle anmeldelser

Homeroom

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie J.
Sælgeren var vidunderlig, vidende og ikke nøjeregnende. De var imødekommende og støttende. Leveringsfolkene var høflige, effektive og venlige. De var respektfulde for at sikre, at deres sko var ren...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Solide møbler

  Sælgeren var vidunderlig, vidende og ikke nøjeregnende. De var imødekommende og støttende. Leveringsfolkene var høflige, effektive og venlige. De var respektfulde for at sikre, at deres sko var rene, før de gik ind i mit hjem.

  Det var forfriskende at arbejde med en virksomhed, der ved, at kundeservice er en vigtig del af forretningen. Homeroom møbler, var meget venlige og opmærksomme. Kvaliteten af deres møbler var smuk. Tak for et godt stykke arbejde rundt omkring.

  Vi er super glade for alle aspekter af dette køb. Møblerne er solide, gennemarbejdede og behagelige for øjet. Shoppingoplevelsen var behagelig. Intet pres. Meget kyndige sælgere. Svarer gerne på spørgsmål. Og leveringsservicen var fremragende. Vi har et noget lille hus med smalle gange, men de var i stand til at manøvrere komponenterne i king size sengen ganske sagkyndigt. Hele denne oplevelse var meget positiv.


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Homeroom

Designkøb ogindretning af hjemmet er ofte en langvarig process, som de fleste danskere bruger både meget tid og mange penge på. Kvalitet, holdbarhed, farveudvalg, trends, leveringstider, fremstillingsmetoder, miljømærker og andre vigtige aspekter kan variere kraftigt mellem forhandlere og derfor er det vigtigt, at undersøge udbuddet nøje, så man er sikker på, at de nye møbler lever op til forventningerne - og at man modtager dem, når man skal bruge dem. Derfor opfordres folk til, at læse anmeldelser fra andre kunder for at se, hvordan deres købsoplevelse har været hos de respektive forhandlere. Derved kan man få en upartisk holdning til forhandlerne hver især og dermed være mere sikker på, at man får udvalgt den bedste forhandler.

Om Homeroom
Virksomheden er en del af Ellos Group, der i mere end 70 år har specialiseret sig i mode, skønhed og bolig til forbrugere i Skandinavien. Homeroom er gruppens bolig brand, og deres netbutik indeholder møbler og boligtilbehør til alle værelser i huset. På hjemmesiden kan man vælge blandt deres egne mærker som Ellos, Jotex og Tenze, men de har desuden en lang række etablerede og kendte mærker som Bosch, Grundig, Dualit, Holmegaard, Lego og mange andre.
Deres mission er, at have det største udvalg af mærker og produkter tilgængeligt for deres kunder, således at man altid kan finde præcis de ting man leder efter. Derudover lægger de vægt på, at deres sortiment indeholder en lang række forskellige prisklasser, så man altid har mulighed for at finde produkter, der passer ind i budgettet. 

Produkter og Services hos Homeroom
Hos Homeroom kan man købe både møbler, tilbehørhavemøbler og børnemøbler fra en lang række anerkendte mærker, samt produkter fra Ellos Groups egne mærker. Virksomheden investerer desuden i billeder og kampagner af høj kvalitet, så man kan se hvordan tingene ser ud når de er i brug i hjemmet, samt finde inspiration til farvekombinationer, de seneste boligtrends, samt indretningsguides der beskriver, hvordan man kan opnå et bestemt look eller en bestemt indretningsstil, med nyttige links til de relevante produkter på hjemmesiden. 
Virksomheden benytter fragtmænd til levering af bestilte varer og fragtprisen afhænger af den samlede vægt: priserne starter fra 99 DKK for 0-10 kg. og kommer man op over 100 kg. bliver prisen 499 DKK. Leveringstiden kan variere da Homeroom har adskillige lagre i hele Skandinavien, og nogle gange kan ordren blive delt op i flere pakker, da virksomheden sender alt direkte fra lagrene, for at mindske leveringstiden. De tilbyder desuden 30 dages fortrydelsesret, dog betaler kunder selv for returfragten.
På deres hjemmeside kan man vælge mellem en række forskellige betalingmetoder: Dankort, Matercard eller Elpy, hvilket er virkomhedens egen kreditøsning, hvor man kan betale via faktura, uskyde betalingen eller betale via afdrag.

Komplimenter, Klager og Tips til Homeroom
Har du for nyligt bestilt møbler, boligtilbehør eller andre ting til hjemmet fra Homeroom? Modtog du dine varer til tiden, var alting af god kvalitet og ville du købe yderligere ting fra samme virksomhed igen? Vi vil sætte stor pris på feedback omkring Homeroom, så andre potentielle kunder kan se, om dette er en virksomhed trygt kan købe boligtilbehør fra.