DanskeAnmeldelser

    Anmeldelser Coop.dk

    Coop.dk er shopping online og er delt op i Coop Shopping som sælger alt fra cykler til bøger, møbler og haveudstyr. Coop Mad leverer dig friske madvarer direkte til døren.

    Om Coop.dk

    Coop er ejet af brugerne, en brugsforening, der startede i 1844 og blev verdens første af sin slags. Coop er en sammenlægning og inkluderer det tidligere FDB (fællesforeningen for danske brugsforeninger). Coop har 1.8 millioner medlemmer, der samtidig udgør ejerne. Coop er en andelsselskab og det største af sin art i Danmark. Coop er en virksomhed med mange forskellige aktiviterer, men det vi som forbrugere kender bedst er nok de mere end 1.100 butikker i kæden af IRMA, Brugsen, Superbrugsen, Kvickly, Fakta og så det nyeste skud på stammen, Coop.dk online handel.
    Coop har hovedkontor i Albertslund og koncernen beskæftiger godt 40.000 medarbejdere i Danmark. En trediedel af alle madvarer handles i en Coop butik eller fra Coop.dk online.

    Coop.dk services og produkter
    På Coop.dk kan du købe et stort udvalg af de varer du bruger i din hverdag, både når det kommer til alt rundt om have, husholdning, børn og dagligdag men også Coop.dk MAD er leveringsstærk i præcis det du har brug for og når du har brug for det. Varer leveret direkte til din dør bliver mere og mere almindelig, med Coop.dk har du en stærk leverandør af de varer du kender så godt fra kædens butikker og i den kvalitet du kender og som de fleste af os er vokset op med. Hvem husker ikke de gamle orange FDB skilte i den lille lokale madbutik og vores mødre (eller bedstemødre), der samlede små mærker, i dag samler du medlems point, og de er præcis ligeså populære og ligeså anvendelige som de gamle små mærker, der lignede mini-frimærker.
    Coop.dk er nem at handle på, du finder de varer du behøver og vælger et leveringstidspunkt der passer dig. Coop.dk bilen kommer med varerne præcis når du behøver dem og er hjemme. Nemmere bliver det ikke. Du kunne jo f.eks. prøve de smarte måltidskasser, der kommer i forskellige variationer med retter til hele familien til overkommelige priser. Smart at få leveret præcis det du skal bruge og opskrifterne følger naturligvis med i pakken.




    Find faste lave priser, måltidspakkerne, mad, dagligvarer og shopping alt sammen på samme side. Du har naturligvis også adgang til Coops eget mærke Coop365 der giver dig kvalitet til færre penge.
    Når du leder efter noget specielt behøver du ikke lede længe, Coop.dk har samlet alle de særlige ting du leder efter i en smart løsning på siden som de kalder specialbutikker. Her finder du præcis hvad du har brug for når du leder efter noget særligt, det kan være laktosefrit, Veganer, Irmavarer, Træning, Økologi og meget meget mere.
    Coop.dk er meget mere end blot en webshop, Coop.dk er en løsning på dagligdagens udfordringer i en travl hverdag og derfor samler siden alle de services som Coop familien kan levere.
    På Coop.dk sendes du f.eks. nemt videre til coopbank, der smart forbinder med dine indkøb og giver endnu mere bonus. En konto hos Coop.dk bank giver dig tilmed mulighed for at hæve eller sætte penge ind i samtlige Coop butikker i hele landet.

    Coop.dk viser vejen med den nye praktiske Madpyramide

    Kundeservice og klager

    Som landets største detailhandelsvirksomhed er Coop.dk naturligvis klar med kundeservice når du behøver hjælp. Fortryder du et køb fra Coop.dk Shopping kan du returnere varen ved brug af den returform der er lagt ved pakken. Coop.dk Mad kan du kontakte både før under og efter dit køb med spørgsmål, klager og kommentarer. På siden finder du nemt de relevante oplysninger til begge shops.

    Skriv en anmeldese
    Skriv her hvordan din oplevelse med at handle på Coop.dk har været.

    Coop.dk
    Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (10)

    4.6
    20% Vil købe her igen!
    Bestilling
    rating
    6.6
    Service
    rating
    3.2
    Pris
    rating
    5.2
    Levering
    rating
    3.6

    Alle anmeldelser

    Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

    Poul Volther 220 cm grøn linoleum

    Meget glad for et smukt bord leveret dagen efter bestilling. Tak for det 😉

    Af: Lotte P22-10-2020
    Anne Pia nielsen 20-05-2021

    Får besked om den er sendt men modtager intet taler med en christinna der ikk var særlig venlig at den er blevet væk så jeg kan bare få mine penge retur .. der var ikk det jeg ville er utrolig skuffet over Coop og måden at håndtere det på .

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    10
    rating

    SuperBrugsen i Bjerringbro skuffer igen !

    Besøgte Superbrugen i Bjerringbro lørdag omkring 18:30. Som sædvanlig manglende opfyldning på hylderne og et udsædvanlig sløv personale. En opfordring til bare at komme en lille smule op i omdrejningerne blev besvaret med et: "tag det roligt, det jo er weekend" ?? Det siger jo alt om kulturen - troede egentlig personalet var på arbejde og derfor kunne forventes at præstere et minimum uafhængig af hvilken dag eller tidspunkt det er. Man forstår at så mange kunder er rykket over på den anden side af gaden !!

    Af: Michael Eriksen28-08-2021
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    2
    rating

    Golden Dream dyne.

    Golden Dream dyne!
    For fire år siden købte jeg en Golden Dream allergivenlig dyne til en værdi af 1700kr. Jeg må nu desværre konstatere, at denne dyne allerede er ubrugelig, da moskusdunene i kassetter i midten af dynen har flyttet sig til yderkanterne, så den ikke varmer. Jeg har kontaktet Coop for at få hjælp, hvilket de ikke vil, fordi 2 års reklamationsretten er overskredet. Der er ingen forståelse for, at en dyne er en anderledes vare end mange hurtige køb og smid væk. Jeg kan hverken anbefale Golden Dream dyner eller at købe dyner i Coop.

    Af: Jorri Søgaard13-08-2021
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    4.5
    rating

    levering: sur og tvær levering.

    Budet kom en halv time for sent.
    Var meget sur og tvær.
    Det har jeg heldigvis aldrig oplevet før.

    Af: Jytte bjørnbak18-06-2021
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Ja
    7
    rating

    Fakta Ordrup. Fakta Butik Nummer 316

    Jeg vil anbefale alle jer borgere som normalt handler i denne Fakta butik om at i helst ikke skal handle i Fakta i Ordrup Da jeg var ude for at nogle ungarbejdere troede at jeg vil stjæle den vare jeg fandt i butikken som var udløbet på dato. Jeg ville jo bare gøre dem opmærksom på at jeg havde fundet en vare der var for gammel. Jeg stjæler aldrig Det kunne jeg aldrig finde på at gøre. Jeg er bare god til at finde Dato varer i butikken og give den til dem der sidder ved kassen. Ungarbejderne ved ikke hvordan man håndtere gamle varer overfor kunderne. Så derfor vil jeg anbefale jer ikke at handle der.
    Fakta i Ordrup har også en Sur Smiley så det er også én af grundene til at man aldrig skal handle i Fakta i Ordrup. Jeg vil anbefale jer på det kraftigste at holde jer fra at handle i Fakta i Ordrup. så butikken kan lukke helt ned så ungarbejdere bliver fyrret og kan få sig en lærestreg.

    Af: Hans14-06-2021
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    2
    rating

    Dårlig service

    Jeg havde bestilt en vare på Coop.dk.
    Varen blev sendt til et firma der hedder Collectshopquick som åbentbart er udleveringssted for Post Nord,på åbningstiden stod på døren var kl 08,00
    Jeg var der kl 09,50 der var ikke åben så jeg kontaktede Coop service og talte med en medarbejder der hedder Kasper han ville undersøge sagen. Da min hustru og ego er meget dårligt gående bad vi om at få flyttet forsendelsen ca 200 meter til Føtex Frederiksalle så vi ikke skulle gå forgæves igen. Blev ringet op af en service person som desværre ikke havde bemyndigelse eller viljen til at rette op på fejlen, dette syntes jeg er mega dårligt så jeg kan kun sige jeg handler aldrig mere hos Coop.Dk

    Af: Leif Christensen04-05-2021
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Ja
    6
    rating

    Dårlig oplevelse og behandling

    Kan absolut ikke anbefale Coop shopping dk. I starten af februar købte jeg højbed fra Plus gennem Coop shopping dk. Modtog varen hurtigt og opdagede, at der var synlige revner og mærker i flere brædder. Oprettet klage og sendte billeder i flere omgange. Siden har jeg ringet og rykket for svar en gang om ugen. Taler hver gang med venligt personnale i kundeservice, der hver gang oplyser, at de ikke har mandat til at træffe en beslutning. Herefter sker der INTET. Jeg afventer stadig svar, ca 1 1/2 måned efter købet. HVAD sker der ?????

    Af: Birthe Blume Caspersen24-03-2021
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    3
    rating

    Pas på

    Vi har købt Liva havemøbelsæt i hvid -sættet har været i brug sommeren 2020 - i november lukker vi sommerhuset ned for vinteren stiller vores havemøbler under overdækket terrasse - en dag i februar tjekker vi sommerhuset og ser at vores nye havebord krakelere i malingen-vi tager straks kontakt til Coop, men deres svar er at de ikke kan hjælpe os - det må være behandlet forkert - for gud skyld fraråder vi at købe bordet det kan ikke tåle at stå udenfor- Coop sælger stadig bordet

    Af: Grethe Glarbo08-03-2021
    Birthe Caspersen 24-03-2021

    Dårlig oplevelse med Coop, købte højbed den 3.2.21, modtog varen med synlige revner i træet. Har siden oprettet klage til Coop sendt billeder i flere omgange, ringet ca 1 gang om ugen for at rykke for svar. I dag 24.3.21 stadig IKKE fået noget svar. Kan absolut IKKE anbefale Coop shopping dk.

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    3
    rating

    Mareridt handel med Coop

    Købte havemøbler. Fik leveret en defekt. Har nu kæmpet med Coop om returnering og levering af ny. Det er helt og aldeles op til Coop mht leveringstidspunktet - man skal stå til rådighed fra 7 til 16 den dag det passer Coop at hente den defekte og tilsvarende en anden dag det passer Coop at levere en ny. Mit råd - Hold jer langt væk fra Coop det er den mest usmagelige behandling man får. De forsøger helt bevist at få kunderne til at opgive reklamationer for så at beholde betalingen.

    Af: Ole Madsen26-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    3
    rating

    Witt røremaskine

    Jeg har kun modtaget den tilhørende kødhakker.
    Telefonhenvendelse: nr. 58 i køen (nr. 54 efter ca. 10 min.)
    'webshop@coop.dk': Ingen reaktion

    Af: Eydna Hansen13-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Pris
    rating
    Levering
    rating
    Vil købe her igen
    Nej
    6
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Coop.dk

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Coop.dk et troværdigt firma?

    Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Coop.dk I gennemsnit. De modtog følgende 4.6 ud af 10 med 20% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

    Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Coop.dk?

    Coop.dk er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Babyer og Børn, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Elektronik, Fanartikler, Kontor, Hobby & Fest, Dyrehandler, Lån, Kostråd, Slankesider, Vitaminer & Tilskud, Fitness, Besparelse, Investeringer, Bestil Online, Øl, Vin & Spiritus

    Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coop.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.