DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Trendhim

  Modeindustrien er på verdensplan én af de største industrier der findes. Dette medfører, at der er et enormt udvalg af modetøj, tilbehør og livsstilsprodukter at vælge mellem. Øget globalisering og digitalisering har desuden gjort det nemt og tilgængeligt at købe ting fra udenlandske forhandlere, hvilket har åbnet en helt ny verden for mange forbrugere. Dette har også medført, at man kan føle sig en smule overvældet, når udvalget er så stort. Hvordan kan man vide med sikkerhed, når man køber fra en forhandler man ikke i forvejen har kendskab til, om de lever op til den service og kvalitet de reklamerer med på deres hjemmeside. I denne situation vælger mange forbrugere at læse anmeldelser fra andre kunder, der har erfaring med den pågældende netbutik man overvejer at købe hos. Nedenfor på denne side findes der kundeanmeldelser af virksomheden Trendhim, hvilket kan give indblik i, hvorvidt dette er en kvalitetsvirksomhed eller ej.

  Om Trendhim

  Virksomheden blev oprettet i 2007 i Danmark, hvor deres hovedkontor stadig findes i dag. Trendhim sælger smykker og accessories til mænd verden over, og har netbutikker i en lang række forskellige markeder, herunder Norge, Sverige, USA, UK, Spanien, samt selvfølgelig deres oprindelige netbutik til det Danske marked. Trendhim designer deres egne prudukter, med det formål at hjælpe alle mænd med at udtrykke deres unikke personlighed og stil, gennem moderigtige accessories af høj kvalitet, til overkommelige priser. Virksomheden fokuserer på at levere en unik shopping oplevelse for deres kunder - mænd i alle aldre og med interesse for forskellige stilarter - hvilket de gør gennem nyhedsbreve indeholdende looks og inspiration, artikler omkring hvordan man kan bruge deres forskellige modetilbehør, interviews og nye styles regelmæssigt.

  DK - Kundeinfo 2 ShoppingMall DK

  Produkter og Services hos Trendhim

  Hos Trendhim kan man købe modetilbehør som solbriller, halstørklæder, smykker, ure, tasker m. fl. Netbutikken henvender sig til mænd verden over, og tilbyder en lang række forskellige accessories, som man kan sammensætte eller bruge individuelt, for at udtrykke sin egen personlige stil.
  På hjemmesiden kan man oprette en brugerkonto. Her kan man gemme favoritter til en ønskeliste, lagre adresser og andre oplysninger, der gør det hurtigere og nemmere at bestille og betale på hjemmesiden, skrive sig op til Trendhims nyhedsbrev mm. Bestiller man via denne netbutik, har man mulighed for at betale for ekstra services ved hver ordre, såsom gaveindpakning, opbevaringsæsker, vedligeholdelsesprodukter, alt afhængigt af hvilke produkter man har valgt. Hvis man bestiler en ordre før kl. 16:00 på en hverdag, sendes ordren samme dag.
  Betalingerformerne på hjemmesiden inkluderer Visa, Mastercard, Maestro, Paypal, Viabill og Mobilepay.

  Komplimenter, Klager og Tips til Trendhim

  Har du købt et nyt ur til dig selv hos Trendhim, eller måske et halstørklæde til venner eller familie? Køber du regelmæssigt fra denne netbutik eller har du kun handlet hos dem en enkelt gang? Hvad end du er ny eller tilbagevendende kunde hos Trendhim, så vil vi sætte stor pris på at høre mere omkring dine købserfaringer med denne netbutik. Andre potentielle kunder, der overvejer at købe deres modetilbehør hos denne forhandler, kigger ofte objektive brugeranmeldelser igennem på siden her, da det giver et godt overordnet indtryk af produktkvaliteten og serviceniveauet.

  Trendhim
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Trendhim

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Trendhim et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Trendhim I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Trendhim?

  Trendhim er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendhim gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.