Trendhim

Alle anmeldelser

Trendhim

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Trendhim

Modeindustrien er på verdensplan én af de største industrier der findes. Dette medfører, at der er et enormt udvalg af modetøj, tilbehør og livsstilsprodukter at vælge mellem. Øget globalisering og digitalisering har desuden gjort det nemt og tilgængeligt at købe ting fra udenlandske forhandlere, hvilket har åbnet en helt ny verden for mange forbrugere. Dette har også medført, at man kan føle sig en smule overvældet, når udvalget er så stort. Hvordan kan man vide med sikkerhed, når man køber fra en forhandler man ikke i forvejen har kendskab til, om de lever op til den service og kvalitet de reklamerer med på deres hjemmeside. I denne situation vælger mange forbrugere at læse anmeldelser fra andre kunder, der har erfaring med den pågældende netbutik man overvejer at købe hos. Nedenfor på denne side findes der kundeanmeldelser af virksomheden Trendhim, hvilket kan give indblik i, hvorvidt dette er en kvalitetsvirksomhed eller ej.

Om Trendhim
Virksomheden blev oprettet i 2007 i Danmark, hvor deres hovedkontor stadig findes i dag. Trendhim sælger smykker og accessories til mænd verden over, og har netbutikker i en lang række forskellige markeder, herunder NorgeSverige, USA, UK, Spanien, samt selvfølgelig deres oprindelige netbutik til det Danske marked. Trendhim designer deres egne prudukter, med det formål at hjælpe alle mænd med at udtrykke deres unikke personlighed og stil, gennem moderigtige accessories af høj kvalitet, til overkommelige priser. Virksomheden fokuserer på at levere en unik shopping oplevelse for deres kunder - mænd i alle aldre og med interesse for forskellige stilarter -  hvilket de gør gennem nyhedsbreve indeholdende looks og inspirationartikler omkring hvordan man kan bruge deres forskellige modetilbehør, interviews og nye styles regelmæssigt. 

Produkter og Services hos Trendhim
Hos Trendhim kan man købe modetilbehør som solbriller, halstørklæder, smykker, ure, tasker m. fl. Netbutikken henvender sig til mænd verden over, og tilbyder en lang række forskellige accessories, som man kan sammensætte eller bruge individuelt, for at udtrykke sin egen personlige stil.  
På hjemmesiden kan man oprette en brugerkonto. Her kan man gemme favoritter til en ønskeliste, lagre adresser og andre oplysninger, der gør det hurtigere og nemmere at bestille og betale på hjemmesiden, skrive sig op til Trendhims nyhedsbrev mm. Bestiller man via denne netbutik, har man mulighed for at betale for ekstra services ved hver ordre, såsom gaveindpakning, opbevaringsæsker, vedligeholdelsesprodukter, alt afhængigt af hvilke produkter man har valgt. Hvis man bestiler en ordre før kl. 16:00 på en hverdag, sendes ordren samme dag.
Betalingerformerne på hjemmesiden inkluderer Visa, Mastercard, Maestro, Paypal, Viabill og Mobilepay

Komplimenter, Klager og Tips til Trendhim
Har du købt et nyt ur til dig selv hos Trendhim, eller måske et halstørklæde til venner eller familie? Køber du regelmæssigt fra denne netbutik eller har du kun handlet hos dem en enkelt gang? Hvad end du er ny eller tilbagevendende kunde hos Trendhim, så vil vi sætte stor pris på at høre mere omkring dine købserfaringer med denne netbutik. Andre potentielle kunder, der overvejer at købe deres modetilbehør hos denne forhandler, kigger ofte objektive brugeranmeldelser igennem på siden her, da det giver et godt overordnet indtryk af produktkvaliteten og serviceniveauet.