Ditur

Alle anmeldelser

Ditur

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ditur

Kong Kronos har ikke levet forgæves. Han har givet os tiden som en gave, og der er mange af os, som slet ikke kan leve uden vores kronometer, eller rettere i moderne sprog: Vores ur. Så er det jo godt, der findes steder som DitUr.dk, som kan give os et nyt ur, når vi skal have det gamle skiftet ud, eller hvis vi bare skal have et nyt til samlingen. DitUr.dk er ure, og det er ure til hele familien. Alle kan få et nyt ur hos dem, og der er designere og ure i alle prisklasser, så er man på jagt efter et ur, er det et godt bud på en forhandler.

Om Ditur
DitUr.dk er som navnet angiver en onlineforretning, hvor du kan alt i ure. Det er ure til hele familien, for de har alt. Fra det digitale til det klassiske ur, som du finder magen til hos de ældre generationer. Firmaet er startet i 2014, det er danskejet, og deres koncept er enkelt. Gode ure til gode priser til danskerne og andre, som ønsker at bruge deres service. Det er et koncept så enkelt, at det er genialt, for hjemmesiden er enkel, de sender hurtigt, og der er 99 dages returret. Du kan få alt til ham, hende og børn, og det er de mest hotte designere, de har på hylderne.

Services hos Ditur
Selvom konceptet er enkelt hos Ditur, så er der ingen grund til at tro, der nu er dårlige service end hos andre firmaer, for det er der ikke, det er bare arbejdsgangene, som er gjort meget enkle. For når du kigger ind på hjemmesiden, så er opdelingen, det interface som der bruges og designet på siden genialt enkelt, og der er intet at tage fejl af. Der er i stedet fokuseret på sikkerheden ved betaling, at kunden hurtigt får det, de har købt, og at der er fri fragt samt en god returservice, hvis man mod forventning ikke er tilfreds med den vare, som man har modtaget.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice hos Ditur, så er det med at komme ind på deres letoverskuelige hjemmeside, for der kan du hurtigt og meget let få fat i dem. De svarer hurtigt, og det er for dem lige meget, om det er med en forespørgsel til siden, eller om det er for at klage, alle henvendelser bliver behandlet med samme gode konduite, for alle skal jo være glade. Det er med at have glade kunder, det ved de hos DitUr.dk, og de går langt for at sikre, at kunderne får det, som de gerne vil have.

Anmeldelse af Ditur
Der er mange, som lige kigger på bedømmelser på nettet, inden de vælger det firma, som de gerne vil handle med, og nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor du kan være med til at bedømme de firmaer, du handler med.


Hjemmesiden lader dig give en objektiv og konstrultiv bedømmelse af firmaerne, og det er noget, som fremtidige kunder kan bruge, og måske kan firmaerne selv endda bruge det til at rette op, hvis de får dårlig kritik.