Timarco

Alle anmeldelser

Timarco

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Timarco

Vi gør det alle, vi ifører os tøj hver dag, og det er fra inderst til yderst, så der er med sikkerhed en eller flere, du kender, som bruger firmaet Timarco, for de leverer nemlig alt det, som vi tager på. Timarco er firmaet, hvor du kan få alt fra lingeri til sko over hverdagstøj til svømmebukser til hele familein, for tøj og mode er, hvad de kan og vil. Det sortiment, de har, dækker alle aspekter af beklædning og fodtøj, så det er alle, som kan blive blive klædt flot på, når de handler hos Timarco.

Om Timarco
Timarco er en onlineforretning, der findes i mange lande i dag, men som alle andre er den startet i det små. Den har dog siden vokset sig om end meget stor, og der er ingen tegn på, den bliver mindre lige med det første. Timarco leverer kvalitet fra yderst til inderst, og de har et enormt sortiment, som er i konstant udvikling, som moden jo også er, for det gælder om at holde sig opdateret, ellers forsvinder kunderne alt for let. Timarco samarbejder med mange store mærker, også indefor lingerie, og er altid leveringsdygtige i lige det, som gør, du kommer til at føle dig feminin fra yderst til inderst.

Services hos Timarco
Hos Timarco får du tøj. Tøj som ingen kan undvære. Der er tøj til enhver lejlighed, om det er til soveværelset eller til dem, som er ude på stranden eller i svømmehallen. Det er altid let at finde lige det tøj, du gerne vil have til alle situationer, og det er altid i en god kvalitet og med et godt øje for det, som er den kommende mode. Noget som ikke er så let, for moden er som en kamæleon, konstant skifter den og passer sig ind i forhold til markedet, og kommer direkte fra Paris og Milano og de store modeshows.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice, om det så er em en klage eller en forespørgsel, så er det faktisk ikke så svært, som mange tror. På den meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let alle de oplysninger, som mail og telefonnumre, du skal bruge for at komme i kontakt med Timarco. Hos Timarco er der ligegyldigt, om det er med en klage eller noget andet, du henvender dig med. Alle får den samme gode behandling, for alle kunder skal behandles, som var de firmaets vigtigste.

Anmeldelse af Timarco
Når de fleste af os skal finde et nyt firma, som vi skal handle med, så er det mere en regel end en undtagelse, at vi bruger de hjemmesider, der bedømmer firmaer til at danne en mening. Nu er der så kommet en ny hjemmeside til, som er lidt anderledes. Den lader dig nemlig give en mere nuanceret og mere objektiv mening til kende, og det er noget, som mange andre forbrugere godt kan lide, for det giver dem et nuanceret billede af firmaet, for alt er jo ikke sort og hvidt. De bedømmelser, der er på siden, er også noget, som firmaerne selv kan bruge til at forbedre deres service. En god idé, når der altid er så hård kamp om kunderne.