YourWatches Anmeldelser

: 27
56% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-06-01
Luksusur
Jeg var virkelig imponeret over min oplevelse hos YourWatches. Jeg har været lidt skeptisk over a...Læs om
Winnie Bentzen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-25
Min købserfaring
Jeg købte et ur til over 13.000 i slutningen af november, og jeg blev lovet levering inden for få...Læs om
Inger

Mest stemmer anmeldelse

  2022-06-01
Seiko
I bought a seiko watch for my partner. He is very happy when he received it! I found this store j...Læs om
Loiuse Si

Anmeldelser (27)

  (12)

 (3)

  (7)

  (4)

  (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hurtig levering

  En meget positiv oplevelse med yourwatches.dk og Anne-Louise. Kommunikationen var hurtig og klar og varen var som bestilt. Selv forsendelsen og leveringen var hurtigere end forventet. Helt uden friktion eller stress. Vidunderlig service. Købte mit første Tudor-ur via Chrono24 hos dette firma. Meget tilfreds med den overordnede kommunikation og bearbejdning. Jeg er meget tilfreds med det nye ur, alt var fint med handlen, god kommunikation med sælgeren, hurtig forsendelse, jeg modtog uret inden for en uge efter bestilling.
  Venligt og hurtigt svar på mine spørgsmål. Uret var i perfekt stand og leveringen var mega hurtig (1 dag fra Danmark til Holland). Mange tak og fortsæt det gode arbejde!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  super hurtig levering

  Jeg bestilte et ur fra YourWatches, og det kom allerede hurtigere end forventet, kun cirka 8 dage efter bestilling! Jeg var virkelig imponeret over den hurtige levering. Der var en lille fejl med ordrebekræftelsen, men de svarede hurtigt på mine emails og fik det rettet med det samme. Det var ikke deres skyld, at der var en slåfejl i min adresse, men de var virkelig hjælpsomme og fik det hele ordnet. Jeg vil helt sikkert købe fra dem igen, for hele oplevelsen var virkelig positiv.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Luksusur

  Jeg var virkelig imponeret over min oplevelse hos YourWatches. Jeg har været lidt skeptisk over at handle på deres hjemmeside, fordi jeg har haft dårlige erfaringer med online shopping før. Men jeg blev positivt overrasket over den ægte kvalitet af deres varer og den utroligt hurtige og præcise service, jeg fik. Mit luksusur kom i perfekt stand, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg vil helt klart anbefale YourWatches til alle ur-entusiaster derude.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Tag Heuer watch

  Efter en dårlig oplevelse med en anden virksomhed, besluttede jeg at bestille et Tag Heuer ur. Jeg ventede næsten to måneder på det uden held. Efter at have afbestilt ordren, fandt jeg YourWatches og blev behageligt overrasket over den fantastiske service, de tilbød. Uret blev leveret en uge efter bestilling, og jeg er meget tilfreds med produktet. Jeg kan varmt anbefale dette sted til andre, da deres service er virkelig unik og personlig. Mange tak!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Omega Seamaster Aqua Terra

  Jeg var virkelig glad for at købe min Omega Seamaster Aqua Terra hos YourWatches. Uret blev leveret i ubrudt original emballage, som viser deres pålidelighed og ægthed. Personalet var virkelig venligt og hjælpsomt, de besvarede alle mine spørgsmål og lod mig endda bytte mit gamle ur. Deres service var virkelig fantastisk, jeg kan kun anbefale dem til andre ur-entusiaster.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min købserfaring

  Jeg købte et ur til over 13.000 i slutningen af november, og jeg blev lovet levering inden for få dage. Men nu er det midt januar, og uret er stadig ikke kommet. Hver gang jeg kontakter virksomheden, får jeg bare tomme løfter om, at de er ved at skaffe det. De siger, at deres lager ikke var opdateret, men det lyder mere som en undskyldning end noget andet. Det er virkelig frustrerende at høre den samme historie fra andre kunder på Trustpilot. En af deres medarbejdere forsikrer mig hele tiden om, at de kan skaffe uret, men de kan ikke give mig en klar dato for levering. Jeg havde planlagt at give uret som en særlig gave til en speciel lejlighed, men desværre er al glæden forsvundet nu.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk service, god kommunikation, hurtig levering

  Jeg havde den fedeste oplevelse med mit køb her! Jeg fik et virkelig flot ur til en super god pris, og Nicolai var bare så venlig og hjælpsom hele vejen igennem. Uret blev leveret hurtigt, og det var virkelig fedt at kunne afhente det i butikken. Alt var ærligt, nemt og ligetil, og jeg er rigtig tilfreds med mit køb. Jeg vil helt sikkert købe mit næste ur her også.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Seiko

  I bought a seiko watch for my partner. He is very happy when he received it! I found this store just on google search, I decided to give it a try. Wasn't expecting too much but turned out the shopping experience was amazing. The delivery arrived on the 8th day after I ordered and customer service answered all my doubts patiently. Will definitely come back to shop!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Købte et smukt armbåndsur

  Jeg bestilte et armbåndsur og var virkelig glad for udvalget og prisen. Det var super nemt at bestille, og jeg fik bekræftelse og leveringsinformation med det samme. Derudover blev jeg holdt opdateret om min ordrestatus hele vejen igennem. Da jeg endelig modtog mit ur, var det i perfekt stand, og jeg var virkelig imponeret over kvaliteten.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Mega fedt ur!

  Hele oplevelsen med at købe mit ur var fantastisk! Lige fra jeg bestilte det til jeg modtog det, gik det hele bare som smurt. Jeg fik endda opfølgning både via telefon og mail, og serviceniveauet var virkelig i top! Anne-Louise & Lasse er virkelig dygtige. Jeg er helt sikker på, at jeg vil købe mit næste ur hos dem igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Ur var allerede aktiveret 1 år før jeg købte det

  Jeg købte et ur på en online butik, men da jeg forsøgte at aktivere det på producentens hjemmeside, opdagede jeg, at urtet allerede var aktiveret et år tidligere! Jeg blev virkelig overrasket og følte mig snydt. Jeg kontaktede både butikken og producenten, men ingen af dem kunne hjælpe mig med problemet. Det var en virkelig dårlig oplevelse, og jeg er virkelig skuffet over hele situationen. Jeg havde forventet en bedre kundeoplevelse, men det endte bare med at være skuffende.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Købte dyrt ure

  Jeg havde brug for en ny ur, så jeg bestilte en fra deres hjemmeside. Men da der gik lang tid uden at høre noget fra dem, begyndte jeg at undre mig. Da jeg endelig fik fat i dem, sagde de undskyld og fortalte mig, at uret ikke var på lager på grund af en 'systemfejl'. Til sidst fik jeg mine penge tilbage, men det var virkelig irriterende at vente så længe for ingenting. De virker virkelig uprofessionelle og upålidelige.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min køb af en ur

  Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med YourWatches. Jeg bestilte et ur den 18/12, men jeg har stadig ikke modtaget det den 4/2. De svarer ikke på mine e-mails, og ingen besvarer telefonen. Jeg har talt med fem andre kunder, som er i samme situation, både på den .pl og .de side. Det er forfærdeligt at se, at YourWatches er under undersøgelse af Chrono24 (yourwatches.com ApS DK operations) på grund af deres tvivlsomme aktiviteter. De har endda fjernet muligheden for at betale med Visa, Mastercard og andre betalingstjenester på den .pl side, så man kun kan betale med bankoverførsel. Jeg vil kraftigt fraråde andre fra at købe fra denne online butik. Der er allerede fem sager om svindel med vores banker. Jeg har bemærket, at betalingsmulighederne fra Visa, Mastercard osv. er blevet fjernet på .pl siden (jeg er sikker på at det er grunden til svindelsagerne med vores banker). Men på .de siden kan man stadig betale med kort - pas på med disse sider - det er svindel!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Garantisag

  Jeg har forsøgt at kontakte firmaet angående en garantisag, men det ser desværre ud til, at de har været under konkurs siden den 13.02.2024 ifølge CVR-registeret. Jeg har prøvet at få fat i dem for at få løst problemet, men det virker ikke til, at de er tilgængelige længere. Det er virkelig skuffende.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ur i pink og blå

  Åh Gurli Gurli, jeg kunne slet ikke tro, at butikken lukkede dagen efter, jeg var der! Hvad pokker, virkelig shady, hvis du spørger mig. Måske burde jeg have set det komme, det er bare så irriterende. Nå, men der var alt for mange ure for mig at vælge imellem, men jeg fik helt klart det sejeste ur i pink og blå!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Udvikling af utrolige ure

  Pas på, venner! Jeg begik den fejl at bestille et ur fra dette sted, og det endte med at være en total katastrofe. Jeg har aldrig modtaget den vare, jeg betalte for for over en måned siden, på trods af flere forsøg på at kontakte dem. Ingen respons, ingen undskyldning, intet. Det er som om, de bare tog mine penge og forsvandt ind i den blå luft. Helt uacceptabel adfærd fra et såkaldt anerkendt firma. Jeg vil ikke tøve med at involvere min advokat, hvis det er nødvendigt, for at få retfærdighed for denne svindel.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Automatisk ur

  Jeg fandt endelig det automatisk ur, jeg havde ledt efter i lang tid! Jeg havde prøvet andre steder uden held, men heldigvis havde de det hos dem. Leveringen gik hurtigt og uden problemer, og deres service var virkelig fantastisk. Jeg vil helt klart anbefale dem til alle, der er på udkig efter et nyt ur!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min urekøb

  Jeg har prøvet at ringe og sende e-mails flere gange, men jeg har desværre ikke haft held med at komme i kontakt med jer. Det er virkelig frustrerende for mig, da jeg har nogle spørgsmål om mit urkøb og har brug for hjælp fra en af jeres medarbejdere. Kan I være venlige at svare mig snarest muligt? Tak.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Smart ur, problemer med GLS

  Jeg havde lidt udfordringer med min ordre, men YourWatches var virkelig hurtige til at svare og super hjælpsomme. De gav mig alle de oplysninger, jeg havde brug for, så jeg kunne få fat i mit fantastiske ur. En rigtig god og imødekommende oplevelse!


Andre læste også