Cellbes

Alle anmeldelser

Cellbes

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hanne Lindgaard Jensen
Bestilling via nettet eller telefonisk er super nemt. Vælger man telefo- nisk bestilling, får man altid en sød medarbejder i den anden ende. Man får altid en fin service, og leveringen foregår me...Læs om
B
Birgit Christiansen
d. 30 april 2020, bestilte jeg varer hos jer, som jeg gør næsten hver måned. Men jeg savner besked om hvor lang tid der vil gå¨før mine varer kommer?Læs om
K
Kirsten Broholt
Hejsa Har lige modtaget pakke med lækkert undertøj som bare passer perfekt Hurtig levering Tak og god dag Læs om

Alle anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tryg og farverig modeglæde.

  Bestilling via nettet eller telefonisk er super nemt. Vælger man telefo-
  nisk bestilling, får man altid en sød medarbejder i den anden ende.
  Man får altid en fin service, og leveringen foregår meget hurtigt.
  Priserne er rimelige, og der kan opnås store besparelser ved at udnyt-
  te de mange tilbud . udsalg og rabatter. Cellbes er mit modeeldorado,
  hvad farver, kvalitet og priser angår.
  Jeg kan kun give Cellbes mine varmeste anbefalinger.
  Hanne Lindgaard Jensen, Holbæk

  Hejsa
  Har stadigvæk ikke modtaget mit katalog, efter aftale med jer for ca 1 mdr siden.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Varebestilling-

  d. 30 april 2020, bestilte jeg varer hos jer, som jeg gør næsten hver måned. Men jeg savner besked om hvor lang tid der vil gå¨før mine varer kommer?


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Celbes

  Hejsa
  Har lige modtaget pakke med lækkert undertøj som bare passer perfekt
  Hurtig levering
  Tak og god dag

  Venter på penge retur, for en vare der ikke passede.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Bubbleroom

Bubbleroom

1 anmeldelser

Bubbleroom er en online tøjforretning, og det er her, du finder alt det tøj, som godt kunne tænke dig, og som du gerne vil have...

Cellbes

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle disse varer samlet under et på nettet. Her kan du finde alt, der hører sig til i hjemmet, og du finder nemt både det, du skal bruge, samt en oversigt over de mest populære typer af varer, som du kan lade dig inspirere af.

Om Cellbes
Hos Cellbes finder du alt til garderoben - både til ham og hende - og du finder også mange forskellige tekstiler som tæpper og gardiner til hjemmet. Er det tøj, du er på udkig efter, kan du finde leggins, kjoler, skjorter, bluser, blazere, jakker, undertøj og alt andet på siden, som fungerer på samme måde som et klassisk stormagasin, bare online.
Der er fokus på lækkert og blødt tøj i en god kvalitet, og du finder nemt de mest populære varer og dem, der lige nu er i fokus eller på tilbud, for det er disse varer, langt de fleste går efter, når de handler på nettet. Du finder desuden også specielle varer, der kun kommer frem til højtiderne, så du kan klare alt til festerne og pynten derhjemme samtidig med, at du køber nyt tøj til dig selv og familien.

Services hos Cellbes
Du kan nemt sortere efter type af tøj, så er det festtøj, nattøj eller badetøj, du er på udkig efter, så er det opdelt for dig. Desuden finder du nemt de ting, der er på særligt tilbud lige nu. Det kan for eksempel være jakker, så det er en god idé at kigge ind på hjemmesiden jævnligt, hvis der er noget særligt, du er på udkig efter, men hvor du gerne vil have det lidt billigere.
Du kan også vælge at søge efter specifikke typer af tøj, hvis du allerede ved, hvad det er, du vil kigge efter og på. Det gør det lettere, både når du skal købe til dig selv, men også hvis det er gaver til andre i familien eller til venner.

Kundeservice og klager
Der er sikker betaling hos Cellbes, og deres hjemmeside er både E-mærket og har Trust Ecommerce Europe, så alle dine oplysninger og dine betalinger er sikre. Du kan betale med de mest gængse typer af kort, du kan betale med Paypal, og du kan vælge at få en faktura. Det gør det nemt for alle kunder at vælge den metode, der passer bedst, og du kan ændre den fra gang til gang.
Alle de spørgsmål du måtte have om størrelser, eller hvordan faldet er på en konkret kjole, kan du stille til personalet, for hos Cellbes gør de meget ud af at have en meget personlig kundeservice for alle kunder, så alle oplevelser med dem bliver gode.

Anmeldelse af Cellbes
Har du selv handlet hos Cellbes, så kan du dele dine oplevelser her på siden, så andre kan finde ud af, om oplevelsen af nostalgisk og samtidig moderne stormagasin også er et sted, hvor de kan finder alt til garderoben og hjemmet samlet et sted.