DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Home-Tex

  Er der virkelig noget bedre end følelsen af nyt, rent sengetøj? Ikke hvad vi ved af. Du bruger en tredjedel af livet i sengen, så det skal være et lækkert sted at være. Det mener Home-Tex, at de kan hjælpe med. Home-Tex er en veletableret og erfaren online shop, der tilbyder sengetøj og andet tilbehør til hjemmet. På denne side kan du læse om forhandlerens sortiment, deres baggrund og hvad andre forbrugere synes om dem.

  Om Home-Tex
  Home-Tex har forhandlet boligtekstiler online i mere end 15 år. Det er altså en erfaren webshop, vi har med at gøre. Gennem deres 15 år på markedet, har de udviklet deres sortiment fra at indeholde sengetøj og dyner til at indeholde mange forskellige ting og sager til boligen, til gaver, til bare fordi. Home-Tex har hovedsæde i Ringsted, hvorfra varerne også sendes. De er selv lagerførende af 97% af deres sortiment. Derfor kan varerne sendes hurtigt efter bestillingen er modtaget.
  Home-Tex ser sig selv som eksperter på området og er mere end villige til at dele ud af deres ekspertise. De har på hjemmesiden en produktguide, men ellers kan man ringe og stille spørgsmål i kontortiden.

  Produkter og Services
  Home-Text specialiserer sig i boligtekstiler. Deres udvalg byder på dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner. Dyner inkluderer både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner. Home-Tex har også mere end 600 forskellige dynebetræk. Ifølge virksomheden selv, kan man ofte spare op til 75% af de vejledende udsalgspriser. Dette skyldes, at størstedelen af varerne fra Home-Tex indkøbes som restpartier. De fleste af mærkerne Home-Tex forhandler er allergimærkede og lavet med naturlige materialer, så det betyder ikke, at produkterne er af nedsat kvalitet. Home-Tex forhandler mærker som TempraKon, Quilts of Denmark, Night and Day og Nordic Comfort. Man kan derudover købe brugskunst, pynteting, legetøj, bamser, køkkenudstyr, mobiltilbehør og meget mere på hjemmesiden.
  Home-Tex har nogle helt særlige handelsbetingelser. De har ubegrænset returret. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel hvornår produktet er købt. Så længe det er i standardtilstand med ubrudt emballage, kan den returneres. Returlabel kan købes af firmaet for 49 kr.
  Home-Tex sender oftest varerne samme dag, eller dagen efter de modtager ordren. Der kan gå op til 5 hverdage inden varen modtages. Virksomheden tilbyder fragt via GLS pakkeshop eller erhverv til 39 kr., levering til hjemmeadresser til 59 kr. og gratis levering ved køb over 600 kr. Home-Tex sender gerne til andre europæiske lande for et gebyr. Dog sender de ikke til Grønland, Island eller Færøerne. Ønsker man at afhente sine varer i Ringsted, kan dette også arrangeres med firmaet på forhånd.

  Komplimenter, Klager og Tips til Home-Tex.dk
  Hvis du har handlet hos Home-Tex, været i kontakt med deres kundeservice, eller bare browset deres hjemmeside, ville vi elske at høre fra dig! Enhver oplevelse, du kan dele, kunne hjælpe andre forbrugere til at finde deres sengs nye garderobe. Vi er nysgerrige. Er deres produkter i så god kvalitet, som du havde forventet? Hvor hurtigt gik leveringen? Kender du mærkerne, og hvad synes du er det bedste? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  Home-Tex
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Home-Tex

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Home-Tex et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Home-Tex I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Home-Tex?

  Home-Tex er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home-Tex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.