DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser LinenMe

  I takt med med den øgede globalisering, er det nu blevet lettere end nogensinde før, at købe præcis hvad man ønsker til hjemmet. Man er ikke længere nødsaget til at handle i lokalområdet, man kan få stort set alt leveret lige til døren. Med så stort et udvalg af produkter og services, hvordan vælger man så de bedste? Langt de fleste virksomheder investerer i en flot hjemmeside og gode reklamer, men hvordan kan man finde frem til dem, der har de bedste produkter og services, når man kun kan se virtuelle billeder og tekst? Mange danskere vælger i den forbindelse at læse kundeanmeldelser igennem fra andre forbrugere, der allerede har handlet de produkter online, som man selv kigger på. På den måde kan man lære af deres erfaringer, uden at gøre samme fejltagelser, som de måske tidligere har oplevet. Her på siden kan man læse kundeanmeldelser omkring den engelske virksomhed LinenMe, for at afgøre, om det er en pålidelig netbutik man trygt kan bestille fra.

  Om LinenMe
  Virksomheden LinenMe blev oprettet i England af Inga Lukauskiene, der oprindeligt er en litauisk født interiørdesigner. Virksomheden har specialiseret sig indenfor produktet hør, der bliver anvendt især for dets styrke, tekstur og holdbarhed. LinenMe er en familievirksomhed, bygget op omkring tre generationers viden og ekspertise indenfor hør industrien, og de tilbyder desuden deres kunder en personlig tilgang, og derfor kan mange af deres produkter tilpasses.
  LinenMe fokuserer ifølge dem selv på at deres produkter produceres bæredygtigt. Hør er af natur et miljøvenligt stof, da det kræver en lavere grad af ressourcer til at gro, når man sammenligner det med andre stoffer, det er skånsomt at behandle og er desuden bionedbrydeligt. Virksomheden opererer med 0% spild og anvender hvert eneste stykke stof i deres produktionsproces.

  Produkter og Services hos LinenMe
  På Netbutikken for LinenMe kan man købe en lang række forskellige varer til hjemmet, der er fremstillet af hør. Derudover sælger de modetøj og tilbehør lavet af samme materiale, og man kan vælge at købe fra deres katalog, eller man kan henvende sig til dem, med specifikationer for produkter som man gerne vil have dem til at lave, herunder duge, servietter, halstørklæder m.fl, der alle kan tilpasses yderligere ved at tilføje monogrammer og lignende. På hjemmesiden kan man shoppe fra et stort sortiment, der blandt andet indeholder gardiner, duge, håndklæder, viskestykker, skjorter, tørklæder og meget andet, alt fremstillet af hør.
  Som virksomheden selv siger, så er alle deres produktdesign fremstillet på baggrund af, hvad deres kunder har efterspurgt og er omhyggeligt designet og fremstillet af deres in-house team. Deres designs er udformet gennem traditionelle metoder, kombineret med nye og innovative teknologier, der sikrer produkter af høj kvalitet. Hvert produkt tjekkes manuelt for at sikre, at det opfylder virksomhedens kvalitetsstandarder før de sendes til kunderne.
  På deres netbutik kan man enten betale med Paypal eller Betalingskort, og man kan vælge mellem en række forskellige leveringsmetoder, herunder en DPD afhentning der er mere skånsom for miljøet, da man kan afhente sin ordre i nærområdet og derved minimere drivhusgassermed op til 63%.

  Komplimenter, Klager og Tips til LinenMe

  Hvis du har købt eksempeltvis en dug eller et sengesæt hos LinenMe, så skriv en anmeldelse her på siden, så du kan hjælpe andre kunder med at beslutte, om de skal bestille deres næste hør produkt fra denne virksomhed, eller om de skal finde en alternativ leverenndør.

  LinenMe
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om LinenMe

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er LinenMe et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af LinenMe I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette LinenMe?

  LinenMe er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning, Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LinenMe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.