Home-Tex

Alle anmeldelser

Home-Tex

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lasse J.
Jeg anbefaler stærkt dette firma. Jeg bestilte en fredag morgen og så fik jeg min pakke lørdag om morgenen. Produkterne er af meget høj kvalitet og meget konkurrencedygtige priser. Jeg bestilte en ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mig og min kone elsker jer :D

  Jeg anbefaler stærkt dette firma. Jeg bestilte en fredag morgen og så fik jeg min pakke lørdag om morgenen. Produkterne er af meget høj kvalitet og meget konkurrencedygtige priser. Jeg bestilte en graviditetspude til min kone, og det er den bedste kvalitet ifølge min kone. Jeg kan anbefale dette firma til alle, der leder efter et lignende produkt. Jeg er super tilfreds med priserne, kvaliteten, leveringstidspunktet og den brugervenlige hjemmeside. Fuldstændig anbefale!
  Det er tredje gang, jeg har brugt Home-Tex, og hver gang er produkterne (præcis hvad jeg har bestilt og af den lovede kvalitet) ankommet super tidligt. Hvad kan man ikke lide? :-D


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Home-Tex

Er der virkelig noget bedre end følelsen af nyt, rent sengetøj? Ikke hvad vi ved af. Du bruger en tredjedel af livet i sengen, så det skal være et lækkert sted at være. Det mener Home-Tex, at de kan hjælpe med. Home-Tex er en veletableret og erfaren online shop, der tilbyder sengetøj og andet tilbehør til hjemmet. På denne side kan du læse om forhandlerens sortiment, deres baggrund og hvad andre forbrugere synes om dem.

Om Home-Tex
Home-Tex har forhandlet boligtekstiler online i mere end 15 år. Det er altså en erfaren webshop, vi har med at gøre. Gennem deres 15 år på markedet, har de udviklet deres sortiment fra at indeholde sengetøj og dyner til at indeholde mange forskellige ting og sager til boligen, til gaver, til bare fordi. Home-Tex har hovedsæde i Ringsted, hvorfra varerne også sendes. De er selv lagerførende af 97% af deres sortiment. Derfor kan varerne sendes hurtigt efter bestillingen er modtaget.
Home-Tex ser sig selv som eksperter på området og er mere end villige til at dele ud af deres ekspertise. De har på hjemmesiden en produktguide, men ellers kan man ringe og stille spørgsmål i kontortiden.

Produkter og Services
Home-Text specialiserer sig i boligtekstiler. Deres udvalg byder på dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner. Dyner inkluderer både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner. Home-Tex har også mere end 600 forskellige dynebetræk. Ifølge virksomheden selv, kan man ofte spare op til 75% af de vejledende udsalgspriser. Dette skyldes, at størstedelen af varerne fra Home-Tex indkøbes som restpartier. De fleste af mærkerne Home-Tex forhandler er allergimærkede og lavet med naturlige materialer, så det betyder ikke, at produkterne er af nedsat kvalitet. Home-Tex forhandler mærker som TempraKon, Quilts of Denmark, Night and Day og Nordic Comfort. Man kan derudover købe brugskunst, pynteting, legetøj, bamser, køkkenudstyr, mobiltilbehør og meget mere på hjemmesiden.
Home-Tex har nogle helt særlige handelsbetingelser. De har ubegrænset returret. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel hvornår produktet er købt. Så længe det er i standardtilstand med ubrudt emballage, kan den returneres. Returlabel kan købes af firmaet for 49 kr.
Home-Tex sender oftest varerne samme dag, eller dagen efter de modtager ordren. Der kan gå op til 5 hverdage inden varen modtages. Virksomheden tilbyder fragt via GLS pakkeshop eller erhverv til 39 kr., levering til hjemmeadresser til 59 kr. og gratis levering ved køb over 600 kr. Home-Tex sender gerne til andre europæiske lande for et gebyr. Dog sender de ikke til Grønland, Island eller Færøerne. Ønsker man at afhente sine varer i Ringsted, kan dette også arrangeres med firmaet på forhånd.

Komplimenter, Klager og Tips til Home-Tex.dk
Hvis du har handlet hos Home-Tex, været i kontakt med deres kundeservice, eller bare browset deres hjemmeside, ville vi elske at høre fra dig! Enhver oplevelse, du kan dele, kunne hjælpe andre forbrugere til at finde deres sengs nye garderobe. Vi er nysgerrige. Er deres produkter i så god kvalitet, som du havde forventet? Hvor hurtigt gik leveringen? Kender du mærkerne, og hvad synes du er det bedste? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!