DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Teeshoppen

  Online modeshop med tøj til damer og herrer, basic modetøj til rimelige priser, alt du behøver til en smart hverdag, jobdag eller festdag.

  Om Teeshoppen

  Virksomhedens vision er blive den mest pris-stærke leverandør af kvalitets basic tøj. Tøj til priser, hvor alle kan være med.
  Teeshoppen gik online i 2014 og har siden haft over 100.000 tilfredse kunder, firmaet har butik, showroom og hovedkontor i Ålborg, online shoppen er en del af Noddle Firm ApS og beskæftiger omkring 5-10 medarbejdere.

  Oeko tex standard, sådan fungere det

  Teeshoppens services og produkter

  Hos Teeshoppen finder du kvalitetstøj til gode priser. Butikken leverer et bredt udvalg til din gardarobe, T-shirts, bukser, sko, strømper, undertøj, tilbehør, jakker, jakkesæt og meget mere. Tøj til både herrer og damer i seneste snit og bedste kvalitet.
  Produkterne er Oeko-Tex certificeret, hvilket garanterer dig at du får tøj, der lever op til standarder for miljø og ikke indeholder skadelige stoffer.


  Teeshoppen

  har mere end 1400 produkter og nye kommer hele tiden til for, at sikre dig det bedste udvalg i det nyeste gear. Vi shopper i dag mere online end nogensinde før og vore forventninger til service og leverancer bliver højere og højere. Teeshoppen har en defineret holdning til service, kunderne og kundernes oplevelser er vigtig for virksomheden, du får leveret varerne 1-2 dage fra du har bestilt og du har hele 101 dages returret.
  Men selv om du finder mere end 1400 produkter har butikken sørget for gode menuer og nemme genveje så du kan finde, hvad du skal bruge lynhurtigt. Oplevelsen af at handle i Teeshoppen skal være positiv og indkøbet skal følge nemt. Ideen er at du skal føle dig godt tilpas, ikke bare i tøjet men også i købsoplevelsen.
  På nyhedssiden finder du alt det seneste der er ankommet, fra bukser og short til t-shirts og strømper. Muscle Collection er for dig der har trænet hårdt og gerne viser resultatet frem, de mange timers hårdt arbejde kan virkelig fremvises i denne kollektion af tøj, der er alt fra lækre skjorter og tætsiddende shirts til busker, der bestemt fremhæver de rigtige sider af dig. I Performance Collection finder du det smarteste nyeste i funktionelt og behageligt kontortøj du kan bevæge dig i, et koncept der virkelig er blevet modtaget godt blandt kunderne. Behageligt og smart, genialt.

  Komfort

  i daligdagen er i virkelig i fokus på teeshoppen. Og kvinderne skal naturligvis heller ikke snydes, skab din helt egen personlige stil, sammensæt lækkert behageligt tøj til en praktisk hverdag eller en smart jobdag, giv dig selv lov til at slappe af og tænke på alt andet i løbet af dagen, komfort og klædeligt tøj finder du her.
  Naturligvis finder pigerne også Performance produkter der bare sidder skønt og er klar til at blive brugt.
  Glem ikke at kigge forbi mængderabat siden, hvor du finder gode tilbud lige til at lægge i indkøbskurven, til endnu mere fordelagtige priser.

  Kundeservice og klager

  Teeshoppen har 12 timers kundeservice og en side med svar på sikkert de fleste af dine spørgsmål, før under og efter købet. Har du klager skriver eller ringer du og får kontakt med en af medarbejderne.

  Skriv en anmeldese

  Skriv her hvordan din oplevelse med at handle på Teeshoppen har været.

  Teeshoppen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  3.6
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  4
  Pris
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Kedelig oplevelse

  Hvor skal man starte, hvor skal man slutte?
  Bestilte d. 30/3 og først fået mine vare pr. dags dato, imellem tiden har de fundet ud af de ikke havde en vare (tog dem 14 dage og finde ud af). De har så trukket beløbet for alle produkter, selv den manglende. Da jeg så ikke kunne se en fremtid og ville annullere, forsikrede Ulrikke fra kundeservice mig om den var afsendt og om jeg ville have en returlabel, hvilket jeg stadig venter på. Har yderligere i min retursag betalt 35 for returlabel uden noget fremsendt? Det kan være det går hurtigere at skrive herinde fremfor via mail til deres kundeservice?
  Da produkterne endelig kom var de for små (trods de anbefalede en nr mindre end normalt?) og farvegengivelsen var sgu ikke optimal (indrømmet, jeg havde nok fejlbedømt en af dem).
  Alt i alt en kedelig oplevelse, kan se andre har haft samme oplevelse i denne periode og der var vist noget med et opdateret lagersystem. I skal måske revurdere jeres administrationskapacitet ved sådan en implementering til næste gang.

  Af: Theodor Bay Breiner16-05-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Teeshoppen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Teeshoppen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Teeshoppen I gennemsnit. De modtog følgende 3.6 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Teeshoppen?

  Teeshoppen er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teeshoppen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.